Şimdi Ara

HB'dan Aldığım Redmi Note 9 Pro'nun Yanlış ve Tedavülde Olmayan Bir Renkte Gelmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, bilmiyorum böyle garip olaylar hep mi benim başıma geliyor...
    Hepsiburada yetkililerinin konuyu görmesi ve başka insanların da başına aynı şey gelmemesi için lütfen konuyu öne çıkarır mısınız?

10 Eylül akşamında Hepsiburada'dan Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128 Gb GRİ renkte telefonu sipariş ettim,

HB'dan Aldığım Redmi Note 9 Pro'nun Yanlış ve Tedavülde Olmayan Bir Renkte Gelmesi

Telefon 12 Eylül Cumartesi günü kargolandı ve 14 Eylül Pazartesi günü bana ulaştı.
    Kutuda herhangi bir hasar yoktu teslim aldım ve açtım bir de ne göreyim?
    Telefon mavi renkte! Ama bu telefonun mavisi satılmıyor ki? Piyasada böyle bir model yok.
    Acaba Yeşille mi karıştırıyorum dedim ama bu telefonun yeşil modellerinin arka kamerada flaşında çentik yok, benimkinde çentik var, bildiğin mavi bu telefon.
    Bana özel üretim Note 9 Pro'nun Fotoğrafları:
    HB'dan Aldığım Redmi Note 9 Pro'nun Yanlış ve Tedavülde Olmayan Bir Renkte GelmesiHB'dan Aldığım Redmi Note 9 Pro'nun Yanlış ve Tedavülde Olmayan Bir Renkte GelmesiHB'dan Aldığım Redmi Note 9 Pro'nun Yanlış ve Tedavülde Olmayan Bir Renkte Gelmesi

Böyle bir olay nasıl olabilir, şimdi iade etsem bir dert, etmesem ayrı bir dert, buna nasıl dikkat edilmez. Eski telefonum tırtladı diye telefon aldım şimdi bunun iadesiyle uğraşsam 1 hafta daha telefonsuz kalırım. Hakkımı bir şekilde almak istiyorum ama telefonsuz durmaya değecek bir mevzu değil, fahiş bir hata var ortada. Yerimde başkası olsa muhtemelen kıyameti koparır.

Biraz araştırdım aynı olay başka birinin de başına gelmiş:

Biraz daha araştırdım yurtdışında bu modelin incelemesini vs çekmişler:

Ama sonuç olarak Türkiye'de bu model yok ve Hepsiburada'nın satış seçenekleri arasında da yok ve bana bunu gönderdiler. Telafi edilmesini istiyorum ama iade dışında ne yapabilirim onu da bilmiyorum

Not: IMEI sorguladım, kayıtlı görünüyor, Allah'tan öyle bir sorun yok.

Okuduğunuz için teşekkürleri, önerilerinize açığım.

• Demek ki bu rengini de üretmişler. Bence griden iyi duruyor. Garantisini sorguladınız mı?
  • O çentik bazı renklerde oluyor, kafaya takılacak bişey değil. Kutusunda gri yazıyorsa sorun yok hocam güle güle kullanın.

Çok takıyorsanız iade edebilirsiniz ama bazı renkler lansman fotoğraflarında olduğu gibi düz gözükmüyor, farklı tonlara çalabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi viper17 -- 15 Eylül 2020; 12:6:27 >
  • @KayraBey1991 Hem KVK'dan hem de Xiaomi'nin sitesinden sorguladım hocam garantisi var sorunsuz.

@viper17 Ben zaten çentikli istiyordum geride de çentik vardı onu sipariş etmiştim. Bu gri değil ama renk yanılması falan yok direkt mavi.

Benim anlamadığım böyle bi renk seçeneği vs yokken nasıl bundan yollayabiliyorlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yakup548 Y kullanıcısına yanıt
    www.gsmarena.com
    Xiaomi Redmi Note 9 Pro - Full phone specifications
    https://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_note_9_pro-10217.php

Interstellar Gray rengi maviye çalıyor demek ki, size özel renk üretecek halleri yok

• viper17 kullanıcısına yanıt
    Attığınız telefon yeşil rengi, mavi değil, bendeki düz mavi renk herhangi bir rengin maviye çalanı falan değil, yeşillerde çentik yok benimkinde var ve konuda da anlattığım gibi yurtdışında olan bir renk "aurora blue" olarak geçiyor. Attığın linkteki telefonun benimkiyle bir alakası yok yani :D

• Mavisi üretildi hic uretilmez olur mu daha sonra telefon tutunca mavi rengi uretmeye başladılar.

Sevmediysen iade et değiştir.Ben özellikle mavi aldim kardeşime.Mavisi daha yeni uretim.

Yeşili cirt yeşil bu mavi.

Birde 9s le karışmış olabilir kamerada yazi 64 ise produr okuyamadım.sana resim atayım telefoncuda cektigim. bu resimdeki mavi 9s yeşil 9pro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 15 Eylül 2020; 14:17:44 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben de hepsiburadadan gri renk aldım mavimsi bir şey çıktı. Bu renk grinin bir çeşidiymiş. Kutusunda da gray yazıyor zaten. Interstellar gray dedikleri mavimsi bir renk. Normal hayatta fotoğraftaki gibi gözükmüyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nerd Miner kullanıcısına yanıt
    64 yazıyor kamerada Pro yani benim de hoşuma gitmeye başladı renk, silikon kilifla siyah duruyor ben zaten siyah isterdim normalde. Değiştirmeyi düşünmüyorum kargo surecleri uzun geliyor şehir dışındayım. Teşekkürler

• www.evkur.com.tr
    Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB Mavi - Gri Akıllı Telefon
    https://www.evkur.com.tr/xiaomi-redmi-note-9-pro-128gb-gri-akilli-telefon

• quote:

Orijinalden alıntı: yakup548

64 yazıyor kamerada Pro yani benim de hoşuma gitmeye başladı renk, silikon kilifla siyah duruyor ben zaten siyah isterdim normalde. Değiştirmeyi düşünmüyorum kargo surecleri uzun geliyor şehir dışındayım. Teşekkürler
    Hayırlı olsun
  • yakup548 Y kullanıcısına yanıt
    Colors : Tropical Green, Glacier White, Interstellar Gray

renk seçeneklerine bakmanız için attım
  • Merhaba,

Sizin model Redmi Note 9 Pro Global olarak geçiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trebuchet55 -- 15 Eylül 2020; 16:28:15 >

• Bende bu rengi kullanıyorum. Açıkçası çok şık hoş bir renk. Kılıfı takınca renklerin önemi nasılsa kalmıyor. Bence kullanın gitsin hocam.

• Sonuç olarak iade etmiyorum renge alıştım, yorumlarınız sayesinde anormal bir durum olmadığını da anlamış oldum herkese teşekkürler

• Garanti hangi garanti kvk mı?

• Konuya bak şaka gibi
    Biraz arastirsan gri rengin maviye dondugunu anlardin.
    Hatta git teknosaya filan bak gri olarak satilanlarin hepsi maviye dönüktür.

• Evet Kvk

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.