Şimdi Ara

HB.Com Çakma Ürün Satıyor (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
3
Favori
12.186
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ürün o mağazada stokta yoksa bile link çalışır, o anda aktif olarak hangi mağaza satıyorsa onun ismi gelir. o yüzden ki hb nin indirimli fiyatlı ürünleri bittiğinde mağaza değişir görenler de fiyat artmış der ama artan fiyat değildir, mağaza değişmiştir.

ayrıca sana hataslısın demedim ama illa hata arayacaksak hatalısın evet, foruma takılmayı biliyorsun da xiaomileri kontrol etmeyi bilmiyorsan hatalısın kardeşim.

ayrıca ses kaydını tam dinlemedim ama karşı tarafa kaydediyorum demediysen suç işliyorsun bence linki kaldır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPaCeLoRD -- 17 Şubat 2017; 14:17:31 >
  • SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    Yok farklı yapilarda mesajlar aldim o anlik hiddetle sert bir dil kullandim sanirim gereksizce. Haklisiniz. Ben de bilmiyorum nasil boyle bir halt yedim. Ses kaydı neden suç unsuru oluşturuyor acaba ? Yani benim hakli cikaracak nitelikte bir belge degil mi sonuçta ?

Sizi forumdan daha önceden tanidigim için size o sekilde yazdim kusura bakmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun. Ben de http://www.hepsiburada.com/xiaomi-10000-mah-versiyon-2-tasinabilir-sarj-cihazi-gumus-ince-ve-hafif-kasa--p-HBV000002BV8E 10000 mah v2 model aldım. Orjinallik kontrolü yaptım ve ilk sorgulayan bendim. Hatta ilk sorguda 1 rakamı yazmadığı için bir şey anlamadım tekrar sorgulayınsa sayaç 2 oldu ve orjinal olduğuna kanaat getirdim. Ancak kendi kendini şarj etme ve diğer ayırt edici özelliklere hiç bakmadım. Hepsiburada tedarikçilerini ya düzgün seçmiyor ya da tedarikçiler arada sahte ürün itekliyorlar. Bence xiaomi üretici şirketine de şikayeti iletin. Neticede adamlar Türkiye de xiaomi teknoloji ve satış ltd.şti adı ile faaliyet gösteriyorlar. Şirket kurucusu xiaomi singapore pte ltd. çakma olduğunu sanmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tatar 55

arkadaşlar hepsiburada.com üzerinden flo satıcısından superstar aldım çakma gelmez degil mi ?

Garantisi yok, iyi test edebiliyorsanız sorun olmaz.
  • Hocam çok takmayın geri iade edin gitsin, oluyor arada böyle şeyler geri iade almaya zorluk çıkarmıyorlar.

En son parfüm aldım, anya sipariş ettim konya göndermişler :D birde illaki para iadesi yapıyorlar, ben parfümü göndereyim dedim alın benimkini yollayın, yok illaki parayı geri vereceğiz diyorlar bende sonradan almadım oradan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morgoth Draqe

Yok farklı yapilarda mesajlar aldim o anlik hiddetle sert bir dil kullandim sanirim gereksizce. Haklisiniz. Ben de bilmiyorum nasil boyle bir halt yedim. Ses kaydı neden suç unsuru oluşturuyor acaba ? Yani benim hakli cikaracak nitelikte bir belge degil mi sonuçta ?

Sizi forumdan daha önceden tanidigim için size o sekilde yazdim kusura bakmayın.

cevap gelmediği için henüz ben cevaplayayım. Eğer birisinin bilgisi olmadan o konuşmayı kaydederseniz 1 yıldan başlıyor hapis cezası..

Bu yüzden müşteri temsilcileri vs sürekli "görüşmelerimiz müşteri memnuniyeti yada daha iyi hizmet vermek için kayıt altına alınıyor" gibisinden konuşuyorlar ilk başta.

Bu şu demek kayıt altına alacağım bilgin olsun, sonradan sıkıntı yaşamayalım :)

Ben bir kere TTNETle sorun yaşamıştım. Fatura indirimi yaptık demişlerdi sonra yapmamışlar..üstüme kalmıştı faturayı da ödemek zorunda kalmıştım.

Ondan sonra TTNET beni aradığında "Daha iyi hizmet alabilmek için görüşmeleri kayıt altına alıyorum" diyordum şakasına :D

• hilmignc kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam. Kaldırdım görüşmeleri. Demek istediğinizi anlıyorum
  • Hepsiburada ürünü satıyor bazı çakallar sahtesi ile yer değiştirip iade ediyor. Size gelen ürünler büyük ihtimal iadeden gelen ürünlerdir. Çakma ürün satılmıyor çünkü.
  • Masdera kullanıcısına yanıt
    Anlıyorum hocam fakat değişim ile gelen yeni ürün bu ve bu da sahte. Sorunumu halledemezsem bende benzer bir yola başvuracağım.
  • Cok calismissin ortak emege saygi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık 5 yıl önce Diadora marka eşofman takımı almıştım.Aynı ürünü Çetinkaya'da görüp,deneyip fiyatı daha uygun olduğu için sipariş etmiştim.Gelen ürünün kol,paça,yaka gibi yerlerinde
    uzun uzun iplikler,kumaşı pazarda 10 TL ye satılan adi kumaştan,birde çakma Diadora logosu olan,görseldeki ürünün rengi bile tutmayan,yazısız-logosuz poşetin içinde,Çetinkaya'dakinin çakması olan bir üründü.
    Ürünü iade ettim,yorumlara defalarca çakma ürün olduğunu yazmama rağmen yayınlamadılar.
    Üçay öncede satıcısı H.B olan 5 halı aldım.Kargolama tarihinden iki hafta sonra iki tanesi geldi.Gelen ürünler defolu değil resmen tabanında defo ötesi iki parmak kalınlığında işlemesi yapılmamış ürünlerdi. Hemen iade ettim, arkadaşın kredi kartıyla almıştım, 800 TL ye yakın ücretin 5 taksitle iadesinemi kızayım,35 gün beklememi.H.B tam bir cıfıt.

• 3 senedir xiaomi nin en az 20-30 çeşit malını kullanmış biri olarak. bu ürünün %99.99 sahte olduğunu düşünüyorum. Orjinallerde power tuşu dışarıda olmaz.
  • Klasik HB işte şaşırdık mı hayır çok yaptı bunu çok.
  • hepsiburadadan birşey alırken satıcının hepsiburada olmasına dikkat ediyorum. diğer satıcalara güven olmaz. hepsiburada neden dışarıdan firmalara mağaza açıp ilan girmesine izin veriyor anlamış değilim. n11 önlerini baya kesti sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sparcoo

hepsiburadadan birşey alırken satıcının hepsiburada olmasına dikkat ediyorum. diğer satıcalara güven olmaz. hepsiburada neden dışarıdan firmalara mağaza açıp ilan girmesine izin veriyor anlamış değilim. n11 önlerini baya kesti sanırım.

Adamın aldığını ürünün satıcısı Hepsiburada :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hilmignc

quote:

Orijinalden alıntı: sparcoo

hepsiburadadan birşey alırken satıcının hepsiburada olmasına dikkat ediyorum. diğer satıcalara güven olmaz. hepsiburada neden dışarıdan firmalara mağaza açıp ilan girmesine izin veriyor anlamış değilim. n11 önlerini baya kesti sanırım.

Adamın aldığını ürünün satıcısı Hepsiburada :)

yukarıda biri aksesuar satan bir satıcıdan almış diye yazmış. dediğin gibiyse hocam o zaman artık hepsiburadaya da güven olmaz :) benimde çok alışverişim oldu sorun yaşamadım hiç. hatta 20.000 lik xiaomi almıştım 6 ay önce. orjinalliğini sitesinden sorguladım sorun yoktu.
    eve gidince tekrar kontrol edeyim. işkillendim iyimi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sparcoo -- 18 Şubat 2017; 10:44:1 >

• hilmignc kullanıcısına yanıt
    İlk mesajdaki video duruyorsa iyi bakın, ürünü satın aldığı satıcı Hepsiburada değil. Ürünün bağlantısına güncel olarak girdiğinde Hepsiburada çıkıyor sadece, muhtemelen müşteri diğer mağazadan aldığı sırada da vardı Hepsiburada'nın satışı ama ya dikkat etmedi ya da özellikle öbür tarafı seçti.
    N11 gibi burada Hepsiburada'nın konumu, Hepsiburada sadece ödemelerde ve sipariş oluşturmada aracı firma. Orijinal deyip sahte yollamak satıcının suçu. Kargo paketine satıcının koyduğu ürünü Hepsiburada "önce bana yolla bakayım" diyemez tıpkı diğer sitelerde olduğu gibi.
  • bilgehankalkan kullanıcısına yanıt
    Herşeyi kabul edelim. Satıcı herhangi bir mağaza. Fakat ben bu ürünü gidip ahmet amcanın yerinden almıyorum. Hepsiburada aracılığı ile orjinal diye satın alıyorum.

quote:

Ara bulucu.
    -Üretici ile tüketici arasında alım satım konusunda bağlantı kuran ve bundan kazanç sağlayan kimse, mutavassıt.
    -İki şey arasında, bağlantı kuran kimse, vasıta.
    -İhracatçının ihracattan doğan alacaklarının büyük bir bölümünün malın yüklenmesinden hemen sonra, kalan kısmının ise para, malı alandan tahsil edildiğinde bir aracı banka tarafından ödenmesini sağlayan kredi veya yatırım tekniği.-
    -Ruhötesi deneylerinde, ruhlarla insanlar arasındaaracılık ettiğini ileri süren kişi.
    -Bk. arakonakçı.
    -Uzlaştırıcı, anlaşma sağlayan.

Firma bu satıştan para kazanıyor değil mi ? Yani demek o ki satış sırasında orjinallik izlenimi veren firmayı sitesinde bulundurup bu satışta kendi adını koyup aracılık yaparak pay sahibi oluyor. Yani bir nevi suça teşvik ve suçluya yataklık yapıyor. Eğer ki bu satış istenen şekilde bitmezse benim örneğimde de olduğu gibi benim asıl satıcı ile uzlaşmamı sağlayan komisyon alan aracı firmayı kendime muhatap edinirim. Çünkü ben asıl satıcıyı tanımam etmem. Kim bilir kim. Dükkanına gitsem beni tehdit edip dövedebilir. Zaten aracının olma sebeplerinden biri de budur.

Demem o ki ürün sahte olsa da ben müşteri olarak ürünü sorgulamak aklıma gelmeyebilir. Eğer ki hepsiburada aracılık edip bana bu ürünü orjinal diye satıyorsa en az satıcı kadar da hepsiburada suçludur. Ben şimdi kontrol ettim ürün sahte. O zaman satışta nasıl satıcı firmaya kazanç sağlatıyorsa haksızlığa uğrayan müşterisine de aynı hassasiyet ile yardımcı olmak zorundadır.

İnsanlar araç alıp satarken aracı olduklarında şu cümleyi kurarlar satıcı arkadaşına. Bak araçta bir şey yok değil mi ? Adamla yüz yüze bakıyoruz. Sana referans oluyorum. Adımız çıkmasın denir. Yahut bu hiç denmez satıcı arkadaşından/dostundan emindir.

Bu durum da satışı gerçekleştirdiğim kanal bana yardımcı olmak zorundadır. Çünkü asıl satıcı firma ürünü iade almayabilir, maillerime ve telefonlarıma cevap vermeyebilir. Adaleti sağlayacak müşteri midir ? Sistem midir ?

Zaten bu soru doğru cevaplanır ise Türkiye'de dolandırılma olayları azalacaktır. Bugün televizyonda gece 12'den sonra kanalları gezdikten sonra bir çok yalan uydurma ürün satan firmalar görebilirsiniz. Buna göz yuman sistem adaleti sağlayabilir. Ben sağlayamam.

Teşekkürler..

• Hepsiburada ve n11'e güven müven yok artık. Alışveriş yapacaktım şu an sepeti iptal ettim vazgeçtim. Teşekkürler. 4-5 Lira fazla verip güvenilir yerden alacağım.
  • Morgoth Draqe kullanıcısına yanıt
    Ben aksini belirtmiyorum zaten. Benim demek istediğim Hepsiburada arada fiziksel olarak gönderilen ürünün kontrolünü yapamayabilir çünkü ürün onun deposundan değil diğer satıcının deposundan tedarik ediliyor.
    Bu olayda iade etmek isteyen müşteriye Hepsiburada iade edemezsin demiş mi dememiş mi?
    Ben burada Hepsiburada'nın değil diğer satıcının kötü niyetli olduğunu görüyorum, arada Hepsiburada "yok iade edemezsin" dediyse o zaman Hepsiburada suçludur. Ki olması gereken her iki tarafın da hakkının korunması için ürünün Hepsiburada'ya gönderilmesi ve orada incelenip müşteri beyanı doğruysa iadenin kabulüdür. Bildiğim kadarıyla satıcı firma başka olduğunda iadeler gene o satıcıya gidiyor yani o değerlendirmeyi diğer satıcı yapıyor, burada da o satıcı "yok bu orijinal" diye ısrar ediyorsa o zaman müşteri işi mahkemeye taşıyabilir çünkü prosedür oysa Hepsiburada da aynı cevabı verir durur, sonuç alınamaz.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.