Şimdi Ara

hazirlikta 3.yila hazirlanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler evde 3.yila kalamiyorum en azindan bi hazirliga gideyim orda tekrar denerim diye düşünüyorum hazirlikta durum,dersler filan nasildir ortam yeniden hazırlanmaya musaitmi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• baştan kaybedersin puanın yarıya düşer hele yeni nesilin ortalaması 90-100ken baya düşer sıralaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam o zaman şöle diyim ya bu yol 66k dan mühendisliğe gidicem yada ek puanlib Boğaziçi mat. Ogt. Veya iste hazirlikta hazırlanmak sizce hangisi mantikli

• up

• Ben üniversitesi nin ikinci yılında girmeyi planlıyorum mecbur . Bu yı kalamam seneye de puan dusuyor . İki yılda çok iyi çalışıp 5k ya ulaşmak istiyorum bakalım yapabilirsem

• Evet, bizim hazirlikta da hazırlanan kişiler vardı .

• matematiğe ilgin varsa öğretmenliğe git bence özel okulun birinde çalışırsın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bizimkoyunmetalcisi B kullanıcısına yanıt
    hocam bu yil ilk yilinizmiydi

• BlackEvill B kullanıcısına yanıt
    Maalesef hocam ikinci yilimdi

• bizimkoyunmetalcisi B kullanıcısına yanıt
    ayni benimde ole hocam maalesef 2.yilimdi simdi seneye hazirlkta hazirlansam obp gidio sonraki sene tekrar denesem bu seferde cok gec oluo ne yapsam bilemedim

• hocam matematige ilgim var olmasina varda ben hep muhendislik istedim ancak iste sira kotu geldi burdan muhendislige gitsem isim cok daha zor olcak ogretmenlikte yapabilirmiyim bilmiyorum

• Ben de 4.yıla üniversitede hazırlanacağım.Ama hazırlık daha önemli yani sırf yerleşmek için tercih yapmayacağım.Günde 1-2 saat zaman ayırabilsem bile yeterli,bakalım nasıl olacak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.