![]() Beyler sınav bu tarz olacakmış hiçbir b*k bilmiyorum nasıl cümel kurucam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hazırlık writing yardımcı olurmusunuz

-
-
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hazırlık okuyup bu cümleleri kuramıyorsan niye okudun hocam naptın bu zamana kadar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sıkıntı valla bende hiç sevmiyorum çarşamba midterm var napacaz bilmem.
-
Proficiency’ne en en kötü ihtimal 7 ay var, şimdiden emeksiz yemek derdindesin. Yüz yüze sınavda çıkan essay’de ne yapacaksın?
Arkadaşın üniversitesini öğrenin de tercih etmeyin, vasata alıştırılmış hazırcı insanlarla aynı ortamda ömrünüzden 4-5 sene tüketmeyin.
80-130 kelime çok az bir paragraf anca eder
Sana yazman gerekenleri de açık olarak vermiş (describe how the weather has been gibi)
Şöyle şöyle yaparsın diyebileceğim bir şey göremiyorum İngilizce seviyen yettiğince kağıtta yazan sorulara cevap yazacaksın zaten 80-130 başladım bitti olur
130 nasıl az acaba. Ana dilimiz değil. Ayrıca öyle konular veriyorlar ki Türkçe 130 kelime yazamassın.
-
Ne kadar zor olabilir ki? Biraz örnek verebilir misiniz? Merak ettim de
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Zorunlu hazırlık hocam
Hocam üni hazırlığı , ing dersi vb için iyi bir sayı olabilir ama başlangıç sonuç cümleleri, uzun cümle yapıları ile zaten daha konuya gelmeden 80-130 kelime biter
Bunun için direkt konuya yönelik x=? diye soruyorsa x=5 yazmak lazım (hazırlık atlama sınavımda anca böyle kelime sınırında kalabildim -umarım kaldım-)
Ki zaten soruda da neler yazılması gerektiği açık belirtilmiş 4 tane başlık var
300 - 400 kelime yazıyoruz biz, 130 kelime 1 paragraf falan eder zaten tas catlasa 2
-
Biz Fransızca yazıyorduk 250-300 bunlara şükür
Tm 130 fazla değil ama azda değil bence normal. Ayrıca şöyle düşünün sürekli aynı kelimeleri kullandırtmıyorlar. Ben 2 defa because kullandım diye puan kırdılar writing sınavında. Böyle olunca o 130 kelime 500 kelime gibi oluyor. Sonra want kullanıyorsun o konuşma dilinde would like kullan diyorlar. Kanser olursun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B4F41DA77 -- 21 Kasım 2021; 21:38:42 >
hocam sadece fotoğrafta 200'e yakın kelime var. her soruya tek cümle cevap yazsa tamamlar 130 kelimeyi. 130 cümle dememiş ki? tek bir soru soracaksa evet o konu üzerine paragraf yazmak zorlayabilir ve hazırlık öğrencilerini öyle zorlamayı doğru bulmuyorum. ancak fotoğraftaki gibi bir sürü madde içeren, ne yazacağımızı bize halihazırda veren bir sınav o kadar da zorlayıcı değil bence. çoğu öğrenci ingilizce'nin i'sini bilmiyor o konuda haklısınız ama hazırlık sınıfı bu. bi yerden zorlamak zorunda hoca da.
düzenleme: iki konudan birini seçmek gerekiyormuş. soru başına verilecek cümle sayısı ikiye çıktı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sriiouss -- 21 Kasım 2021; 22:8:40 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bizde tek soru oluyor.
Hocam kusura bakma da bu A2 seviyesi falan. Bunu yapamayacak seviyedeysen İngilizce bölüm okuma kararını gözden geçirmek isteyebilirsin. Ayrıca 130 kelimeye çok diyen biri gördüm yukarıda da sadece 'yuh' diyesim geldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JusteMilieu -- 21 Kasım 2021; 22:39:13 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X