Şimdi Ara

Hazırlık Sınıfıyla İlgili Sorular..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1.zorunlu hazırlık sınıflarında da sınav oluyor mu?
    2. Sizce hazırlık önemli mi önemsiz mi?
    3. Hazırlık sınıfını nasıl okumalıyız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EkmekArasıEtiPuf -- 24 Ağustos 2012; 0:33:16 >

• up
  • quote:

Orijinalden alıntı: EkmekArasıEtiPuf

Üniversite için
    1.zorunlu hazırlık sınıflarında da sınav oluyor mu?
    2. Sizce hazırlık önemli mi önemsiz mi?
    3. Hazırlık sınıfını nasıl okumalıyız?

zorunlu hazırlık varsa; sınava girersin. belli bir ortalama vardır, tutturursan bölümüne geçersin. misal uludağda 100 soru soruyorlar, test hepsi. ve +70 yapan bölümüne geçiyor. 70den az soru yaparsan kaldın demektir ve 1 sene hazırlık okumak zorundasın. sene sonunda yine bir proficiency (Yeterlilik) sınavı yapılır; geçersen o sınavı, bölümüne gidersin. olmadı, yaz okuluna kalırsın.. bu iş uzaaar gider.

bence hazırlık önemsiz, üniversitesine bağlı olarak da değişebilir tabi ama ben böyle düşünüyorum. mesleki ingilizce öğrenmedikten sonra; öğreneceğimiz tense'lerin jack'in john'un bize ne yararı olabilir ki? türkiyedeyiz, ana dilimiz türkçe.. hazırlık okurken kelime bilgimiz gelişse; azıcık da olsa seri konuşabilsek de aradan bir kaç ay geçicek ve biz yine eskisi gibi olucaz ingilizce seviyesi olarak.. ingilizce öğrendik diye günlük hayatta ingilizce mi kullanacağız? kiminle konuşabiliriz, çevremizde kaç yabancı dil bilen var? oldu, evde ingilizce konuşalım aile içinde... yok öyle olmuyor işte.. gereksiz olduğunu düşünüyorum, en azından uludağda verilen eğitimin gereksiz olduğunu düşünüyorum.

hazırlık sınıfını aklımız varsa azıcık çalışıp geçmeliyiz; okumamalıyız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DGS Hakkında Küçük Bir Soru
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.