Şimdi Ara

Hazırlık Sınavını Geçmek İstiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Ben bu sene muhtemelen Ankara Üniversitesi, Hacettepe Üniversitesi ya da Orta Doğu Teknik Üniversitesinden birinde İngilizce hazırlığı olan bir bölümde okuyacağım. Eylül ayında bu üniversitelerin ingilizce hazırlık sınavı oluyormuş ve ben bu sınavı geçmek istiyorum. Temmuz, ağustos ve eylül aylarında günde 6 saat bile çalışabilirim. Hazırlık sınavını geçmem için tavsiyelerinize ihtiyacım var. Hazırlığı geçmek istememdeki amacım şu; ben 21 yaşındayım ve üniversite hayatına biraz geç başlamış olacağım, daha fazla sene kaybı yaşamak istemiyorum hazırlık okuyarak. Forumun bana YGS-LYS çalışırken baya yararı oldu. İnternetten ders çalışılabildiğini bu forum sayesinde öğrendim. İnternetten matematik-fizik-geometri gibi sayısal dersleri youtube kanallarından çalışarak öğrendim. İngilizcede bu tür internetten öğrenebileceğim youtube kanalı, site vb. varsa ya da başka bir tavsiyeniz, kitap tavsiyeniz varsa hepsine açığım.

Soran olursada seviyem Pre-Intermediate ın üstü Intermediate seviyesinin başı diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1stwarrior -- 25 Haziran 2016; 22:29:38 >

• Hocam öncelikle hayırlı olsun inşallah sonuçlar gönlünüze göre olur.Bir odtülü olarak size tavsiyem hazırlık okumanız.Bizim hazırlık sınıfında 29 yaşında bir abi ve 47 yaşında bir teyze vardı.Odtü olursa hazırlık okuyun derim hem okulu tanımanız açısından hem de üniversite ortamına alışmanız açısından.İlla yok atlamak istiyorum derseniz de sınavdan 1 ay önce odtü kütüphaneye gidin orada fotokopi çekilen yer var ordan summer schoolu sorun.Yani odtünün hazırlığını bu summer schoolu çözmeden atlayamazsınız.Ayrıca writing stili farklı ona uygun writing yazmanız lazım sınavda ona da bir bakın derim.Tabi ki bu dediklerim odtü için geçerli ama odtünün hazırlığını geçecek düzeye gelirseniz diğerlerinin de rahatlıkla geçersiniz diye zannediyorum.Tekrardan tebrikler iyi günler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaximoPolpo

Hocam öncelikle hayırlı olsun inşallah sonuçlar gönlünüze göre olur.Bir odtülü olarak size tavsiyem hazırlık okumanız.Bizim hazırlık sınıfında 29 yaşında bir abi ve 47 yaşında bir teyze vardı.Odtü olursa hazırlık okuyun derim hem okulu tanımanız açısından hem de üniversite ortamına alışmanız açısından.İlla yok atlamak istiyorum derseniz de sınavdan 1 ay önce odtü kütüphaneye gidin orada fotokopi çekilen yer var ordan summer schoolu sorun.Yani odtünün hazırlığını bu summer schoolu çözmeden atlayamazsınız.Ayrıca writing stili farklı ona uygun writing yazmanız lazım sınavda ona da bir bakın derim.Tabi ki bu dediklerim odtü için geçerli ama odtünün hazırlığını geçecek düzeye gelirseniz diğerlerinin de rahatlıkla geçersiniz diye zannediyorum.Tekrardan tebrikler iyi günler :)

Hocam cevabınız için teşekkürler. Size bir soru sormak istiyorum, hazırlık sınavı eylül ayının kaçında oluyor genelde hatırlıyor musunuz ?

• 1stwarrior kullanıcısına yanıt
    Hocam ben girmediğim için tam hatırlamıyorum ama ilk haftası ya da 2.haftasıydı galiba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.