Şimdi Ara

Hazırlık Muafiyet Sınavı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 aya yakın zamanım var.İngilizce seviyem A2 B1 arasında.Sınava 1 ay var.Bir kitap sipariş etmeyi düşünüyorum.3 seçenek buldum
    BUILDING SKILLS FOR PROFICIENCY
    EKREM UZBAY PROFICIENCY
    PROFICIENCY IN ENGLISH
    Kitaplar 700 sayfaya yakın.Başlayip bunları bitirsem sizce ne seviyeye gelirim.B2 seviyesinde bir sınavı verebilir miyim?Ya da başka bildiğiniz kitap vs. varsa önerilerinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• EKREM UZBAY PROFICIENCY kullanıom cok güzel
  • Penanggalan kullanıcısına yanıt
    Sence bir ayda yetişir mi,ne seviyeye gelirim?

• Up

• ne desem yalan olur
  • Bende Building skills for proficiency var. Daha başlamadım.Nerden başlayacagimi bilmiyorum çünkü

• bateren kullanıcısına yanıt
    Hakkıyla bitse sence ne seviyeye gelirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-289FFC4E4 -- 11 Ağustos 2020; 14:10:8 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    toefl sınavı 2013
    12 yıl önce açıldı
    Dgs sınavı
    2 ay önce açıldı
    Ders Muafiyeti
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam en az B2 olur diye düşünüyorum.Ben B1 civarındayım diye düşünüyorum.Bilmediğim kelimeler çok.Kelime bilgisi açısından da dolu bir kitap.Grameri de iyi gibi.

• Beyler bana önerebilceğiniz kitap var mı ? benim seviyem A2 filandır orta seviye desem kendimi kandırmış olurum en azından okulda 2 sınıfa geçerken B2 seviyesine getirebilcek kitap video veya şunları şunları yap dediğiniz şeyler var mı ?

• Penanggalan kullanıcısına yanıt
    Hocam benim grammar kötü biraz ama ingilizce altyazı filmi anlayarak izleyebiliyorum. Kitap yararlı olur mu benim için. Daha hazırlığı atlayıp atlamama kararı almadım ama en azından opsiyon olsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Önce bilen birinden konuları dinlemenizi tavsiye ederim. Ben Özkan Çelen videolarını dinliyorum ve ara ara Memrise kullanıyorum. Bunlarda ilerledikten sonra kaynak kitapla devam edeceğim. En büyük iki sıkıntım kelime eksikleri ve doğru telaffuz edememek. Grammar eksiğim olmadığı için biraz daha çabuk ilerliyorum ama sizin grammar kısmında da çok eksiğiniz varsa 1 ayda o seviyelere ulaşmak sizin için çok zor olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2CE6EA6FE -- 11 Ağustos 2020; 14:39:10 >
  • Açıkcası grammerde çok eksiğim yok.Kelime bilgim az.Hazırlıga kalmamak içi elimden geleni yapacağım artık.Teşekkurler cevabın için

• Ne demek. İyi günler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.