Şimdi Ara

HAZIRLIK | GALATASARAY-MANU 30 TEMMUZ 2016 20:30 | D-SMART (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
399
Cevap
4
Favori
6.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • riekerink oyun okuma konusunda çöp olduğunu bir kere daha kanıtladı bana saolsun..
  • O ne biçim forma arada karıncalanıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkinci yarı "Hamit",Serdar girdi oyunun dengesi değişti yani bu maç 'kesinlikle 2 forvet 1 Önlibero transferlerinin şart olduğunu gösterdi'.Takım ancak o zaman şampiyonluk yarışına devam eder

• Su Serdar'a verilen paralarin hicbir mantikli aciklamasi yok. Muslera da bugun cok kotuydu umarim en kisa surede toparlar.

• Şunun farkına varmak lazım, yurtdışında sürekli bizi beceriyorlar, Ülkenin futbolu yerlerde, böyle boktan skorlar alınca ülkenin de kanına işliyor, sürekli zayıf getiren çocuğun karnesi gibi

insan sonunda bununla yaşamayı öğreniyor... Niye çeyrekten öteye gidemiyoruz kardeşim? O da yüzyılda bir felan oluyor galiba...

Bizim kulüplerimiz neden bu kadar fakirleşti, artık borçlar bitsin, transfer edilsin, olmadı altyapı güçlensin, yetenekli türk oyuncu yetiştirelim artık!!

Yılmaz vuralı izledim geçen, adam çok acı tespitlerde bulundu, sadece saha kenarından yaptığı hareketler ve maç sonu verdiği röportajlardan tanıdık ama cidden

işin içinde ve artık o da Türk futbol müessesesinden umudunu kesmiş biri...
  • Hücum efsane defans kestane gibi

• Paradaisu. kullanıcısına yanıt

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beşiktaş bugün ManU ile oynasa sonuç ne olurdu hiç düşünmeyip yapılanan galatasaraya laf söylüyorlar

• Her ne kadar butun oyuncular sutor olsa da forvetsiz oynamaz galatasaray

• galatasarayliyim ama adamsin :)

• Maçın tamamını izleyebileceğim görüntü kalitesi net bir yer var mı youtube'da buldum bir tane fakat net değil o kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaYoFFHeLL

bu sene arenada ciddi taraftar desteği olursa bu takım şampiyon olur

5-2
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aykan19o3

quote:

Orijinalden alıntı: Dethagorf

quote:

Orijinalden alıntı: Aykan19o3

quote:

Orijinalden alıntı: Nazzicanavarı

Abi şu tursun başganınız adam gibi transfer yapsında bizi şu bebeşiktaştan kurtarın adamlar tam ezik rakip bile değiller bize lol

Rakip degil dediklerin sana 28 puan takti son senede Kendinizi dev aynasinda gormeye devam edin

son senede
    son senede
    son senede
    son senede
    son senede
    son senede
    son senede
    son senede
    son senede
    son senede

Not : Fenerliyim. Harbiden çekilmiyorsunuz.

Anliyorum sizi benim takimimda tonla para harcasa uzerine rakibinin ceyregi kadar futbol sergileyemese bende cekemezdim hatta sizin aglamalariniz az bile ben olsam kahrolurdum

İyi madem 2008den beri sampiyon olmak için bjknin harcadığı paraları yazda öğrenelim kim kaç para harcamış. Fener en azından 2-3 senede bir şampiyon oluyor ve her sene aday.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Galatasaray'ın bu durumda olmasının sebebi buyrun bu taraftar işte.
    Adamlar 5-2 yenilmişler hala 4 yıldız muhabbeti yapıyorlar.
    Kulüp taraftarındır, sen maçına gitmesen formasını almasan o kulüpten bir nane olmaz.

10 liraya bileklik satıp ayakta durmaya çalışan, oyuncusuna para kotarmak için sebebsiz yere ceza veren bir yönetim var ve siz hala "Dört yoldozlolor konoyo gormoson" deyip laf sokmak derdindesiniz.

Beter olun da diyesim gelmiyor, ama haliniz gerçekten içler acısı.
  • Galatasaray'ın isim olarak seviyesindeki takım sevilla falan olur belki. ManU değil.

Kadro kalitesi olarak baktığında seviyesindeki takım ise Bursaspor falandır sanırım.

Sonuç doğal.
  • galatasarayın iki bekide vasat sorun orda. carol ve linnes ilk 11 oyuncuları değil. sabri ve hakan balta bunlardan çok çok daha iyi oynarlar sağ ve sol bekte.
  • maça bakamadım ancak yediğimiz gollerin hepsi stoper hatası. penaltı golünde linnesin hatası var.

Sadece golleri izleyebildim, gördüklerim bunlardı. Forvetsiz iyi oynuyor gibiyiz ama önde pek baskı olmadığı için ileride sıkıntı yaşabiliriz bu taktikle.

tek sevindirici olay bruma çok iyi gidiyor. nazar deymesin çocuğa.
  • Butun yan toplar gol oldu

• Forvetsiz Galatasaray mı olur ya ?

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.