Şimdi Ara

HAZIRDA BEKLET SİLİNDİ NE YAPMALIYIM!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
5.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben vista kullanıyorum. bilgisayarı hiernate (hazırda beklet) komutuyla kapatıyordum. Disk silme işleminden sonra bu özellik kayboldu. Microsoft sitesinde ilgili çözüm işe yaramıyor. daha doğrusu bu komutu vermeye yetkili değilsiniz diye bir uyarı çıkıyor. Geri yükleme imkanı varmı. Bilenler açıklarsa teşekür ederim.

• up
  • bende aynı dertten muzdaribim, lütfen birileri yardım etsin...
  • disk silme yaparak c:windows içindeki hazırda bekletme ile ilgili olan yaklasık 8gb lık hiberfil.sys dosyayıda silersiniz,bu yuzden hazırda beklet opsiyonunu kullanamassınız.

baslat calıstırdan yapılan komutu denediniz mi??

Başlat/Çalıştır (Start/Run) ekranına şu komutu yazın:

Powercgf -H off

Açmak için ise
    Powercgf -H on

Yalnız UAC (User Account Control, Kullanıcı Hesapları Denetimi) sisteminizde etkinse, komut satırı kullanıcı yetkilerine göre açılacaktır veya açılmayacaktır.
  • Hiberfil.sys dosyasını da silmişsiniz, bunu bulamadığından sistem hazırda
    bekleme'yi ortadan kaldırır. Bunun için vista CD'sine ihtiyacınız yok.
    Bunu tekrar başlatmak için aşağıdaki komutları sırasıyla uygulayın ve sistemi
    yeniden başlatın.
    Başlat - çalıştır'ı seçin ama bunu yönetici olarak çalıştırın. yoksa işe yaramaz.
    Çıkan pencereye CMD yazarak DOS ortamına geçin,
    Dos ortamında komut satırına powercfg.exe /hibernate on yazarak entere basın.
    exit ile DOS ortamından çıkarak sisteminizi yeniden başlatın.

Hazırda bekleme Güç seçenekleri içinde yer alır, buradan kontrol edebilirsiniz.

Alıntı
  • bende de aynı sorun var..
    Vistayı kendim faormatladım ve bu hazırda beklet seçeneği bullunmuyor..
    cmd den powercfg.exe /hibernate on dedim ama bu sefer de yetkiniz yok diyor nasıl yapçaz..
    Yardım ltfn...
  • Yaptım...
    Denetim masası-> Kullanıcı hesapları-> Kullanıcı hesabı denetimini Aç veya Kapat ı etkisiz yaptım ve sonra powercfg.exe /hibernate on dedim şimdi oldu tşk...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • peki arkadaşlar windows 7 de "hazırda beklet" seçeneğinin bir kısayolunu yapamaz mıyız?

güç kaynağım sadece kasayı kaldırıyor ve elektrik gittiğinde kısayolu kullanıp hazırda bekletmek istiyorum. yardımcı olursanız sevineceğim..
  • ilkerdal İ kullanıcısına yanıt
    bu link boş adam kendi face sine gönderme yapıyor...
  • ilkerdal İ kullanıcısına yanıt
    Güç seçeneklerinden karma uykuyu iptal ederseniz hazırda beklet seçeneği geri gelir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.