Şimdi Ara

Hazırda beklet modunda elektirik gidermi? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
1
Favori
24.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: killa360

Dostum uyku yada hazır wait ... iki konumda da elektrik harcar. Ama harcanan elektrik 1.5 volt değerindedir. Pc normal konumda tükettiğinin çok çok altındadır. Eğer hangi modun elektrik harcayıp harcamadığını hala inanmıyorsan istediğin modda pc yi açıp sadece güç fişini prizden çıkar 15 dk bekle tekrar tak fişi bak açılıyormu? ( bios pilinden yer bu defa .... (bazı pc lerde bios pilini yemedende kapanabilir.)

arkadaşım hazırda beklerken fişi çek .
    daha sonra tekrar tak değişmez ama uykuda fişi çekemezsin yani çeksen uyku biter.
    bu mantıkla uyku ile hazırda bekletme ayrı olay....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgisayarın şarj cihazı prize takılıyken,bilgisayara takılı olmadığı zaman sadece şarj cihazı prize takılıyken şarj cihazına zarar verir mi?
  • lütfen cevap verin
  • muratyaman2000 M kullanıcısına yanıt
    Şarj cihazına bağlı çeksen ne olur
  • benim sorduğum soruya cevap verin.
  • muratyaman2000 M kullanıcısına yanıt
    Ömrü gider çıkarmak iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratyaman2000

bilgisayarın şarj cihazı prize takılıyken,bilgisayara takılı olmadığı zaman sadece şarj cihazı prize takılıyken şarj cihazına zarar verir mi?

vermez... benim telefon şarj cihazı yıllarca duvarda fişe takılı durur. aynı şey.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kafamı duvarlara vuruyorum şu bilmeden konuşanlar yuzunden
    herneyse konuya geçelim hazırda beklet modunda bilgisayar butun işlemleri ram e kaydeder orda saklanır ve eger elektirik kesilirse pc nin kapatılmadan once depoladıgı 50 w kadar elektirik ile hdd ye C:\windows\ klasorune atar fişe takılı iken harcadıgı tek guc Ram i canlı tutmak için harcadıgı guctur

4 gb ram %70 8 gb ram %84 ve 12 gb ram %60 dolu oldugunda hemen HDD ye yazarlar cunku ortalama bayagı elektirik yakar ve bide bios var HADİ CANIM ORDAN diyebilirsiniz ama bios olmassa olmaz çok iyi hatırlarım bikeresinde pc yi kablosundan sokup bios pilini çıkarmıstım bios çökmüs :D bide 7 gun filan ole kalmıstı ELEKTRİKSİZ ... kısaca fişe takılı iken ram da çekince hdd de yer alır bu dosyalar yukarıdaki rakamları geçince hiç beklemeden hdd ye atar ayrıca yarınızdan çogunuz gonderi atmıs YAPMAYIN BİLMEDEN YAZMAYIN

• quote:

Orijinalden alıntı: Turkstrike

Evet; bende aynı şeyi sormak istiyorum. Torrent' ten dosya indirirken prize takılı olan Laptop' un kapağını kapattığım zaman Hazırda Beklet moduna geçiyor. İndirme işlemide hazıda bekletilir mi , yoksa arka planda devam eder mi ?
     Hazırda beklet modunda elektirik gidermi?

ekranı açtıgında ekran hemen geliyorsa devam eder ama windows un açılış penceresini goruyorsan etmez

• bide şunu sölim sakın oyun açıkken uykuya almayın mavi ekran verme riski %98 dir
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.