Şimdi Ara

Haziran 2010 Masa Üstü Resimleri... (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
858
Cevap
0
Favori
25.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Değiştirdim biraz ama yine aynı tarz , yorumları bekliyorum

Haziran 2010 Masa Üstü Resimleri...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkan* -- 9 Haziran 2010; 11:43:40 >

• Tema Olmamış bence. Tam Siyah Zune Temasını kullansan daha uyumlu olurdu. Görev çubuğundaki iconları beyaz yapsaydın daha güzel olurdu.
    Onun dışında wall ve dock iconları uyumlu olmuş
  • Ok denerim zune temasını , ama açıkca söylemek gerekirse sıkıldım biraz , yeni canlı bi desk gelebilir her an

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkan* -- 9 Haziran 2010; 16:01:34 >
  • @Furkan* güzel çalışma kardeş..
  • Teşekkür ederim
  • Biliyorum sıkıldınız ama söz bunu en az 1 hafta değiştirmem

• Bendende ufak bir değişiklik yorumları bekliyorum..

• Furkan*
    Senin hızına yetişemiyorum o yüzden son deskini göz önüne alırsak çok başarılı olmuş. İconlar falan süpermiş. Eline sağlık.

lokooo
    Bence mavisi daha güzeldi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi re-storm -- 9 Haziran 2010; 23:48:38 >
  • re-storm kızlar uzerınde yogunlasmadın demi.. eyw..
  • şöyle bişeyler yaptım

• @re-storm

Teşekkürler :)
  • @Death Time
    Dock güzel olmuş. Icon'ları falan gayet hoş duruyo. Wallpaper da aynı şekilde.. Benim gözüme çarpan tek bir pürüz var oda Rainmeter Araçların.. Sanırım onlar Enigma'nın skinleri. O Skin'in yerine göze daha çok hitap edebilecek Skin'ler kullanabilirsin..
  • lokooo
    Bunu söylemek gerçekten çok zor

Kızan deski gibi oldu sanki

• @re-storm

Çok güzel ve şirin olmuş
  • @sonoyuncu ilk sayfada paylaştığın 2 resmi tekrar upload eder misin açılmıyor
  • Furkan*

Teşekkür ederim :)
  • Buda benim winxp shell bblean.(mesaj guncelleme rekoru kirdim ne simagemiş.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeAr -- 10 Haziran 2010; 16:17:12 >
  • BeAr aslında uyumlu bir desk olmuş iyi de düşünülmüş. Ancak beni sarmadı zevk meselesi sonuçta zira dediğim gibi oldukça başarılı bir çalışma. Bu arada oyun wall ının ismi nedir?
  • Selam yorum için teşekkürler aslında bi amacım yoktu bunu yaparken :) sadece winxp görünümünden sıkıldığım için yaptım wallpaperi wallbase'den çektim ama inanki hangi oyuna ait olduğunu hatırlamıyorum. Beğendiysen upload edebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeAr

Selam yorum için teşekkürler aslında bi amacım yoktu bunu yaparken :) sadece winxp görünümünden sıkıldığım için yaptım wallpaperi wallbase'den çektim ama inanki hangi oyuna ait olduğunu hatırlamıyorum. Beğendiysen upload edebilirim.

İyi düşünülmüş derken renkler falan kastetmiştim :) Teşekkür ederim ben bulurum şimdi oradan :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi re-storm -- 10 Haziran 2010; 17:27:28 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.