Şimdi Ara

Hazır Sistem mi Kendin Toplamak mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar acemiyim hangisi hem şıklık hem de verim (f/p) olarak bana yarar? Yardımlarınızı bekliyorum

• Hazır sistemlerin teknolojinin gelişimi karşısındaki ömrü artık bir sene bile değil. Şıklık konusunda zevkler öne çıkacaktır ancak Performans/Kalite/Upgrade edilebilirlik konularında sistemi ayrı ayrı toplamak daha avantajlı olacaktır.

Orijinalden alıntı: daskadir

Arkadaşlar acemiyim hangisi hem şıklık hem de verim (f/p) olarak bana yarar? Yardımlarınızı bekliyorum

http://www.lg.com/tr/tv-ses-video/ev-sinema-sistemi/LG-blu-ray-ev-sinema-sistemi-HB1100MK.jsp

Tam olarak sistemden istediğiniz nedir ? Blu-Ray mi oynatacaksınız, 1den fazla HDMI kaynağınız var bunları TV'ye bağlayamıyorsunuz onun için mi kullanacaksınız, sadece TV'nizin sesini mi beğenmiyorsunuz, devamlı internetten film indirip izleyen biri misiniz yoksa TV'yi günlük olarak haber, dizi vs için mi kullanıyorsunuz, bütçeniz ne kadar, odanız yaklaşık kaç metrekare ? Biraz detay verirseniz daha çok yardım etme şansımız olabilir.

Saygılar

Orijinalden alıntı: Taşkın_ATRA

Sn daskadir,

Tam olarak sistemden istediğiniz nedir ? Blu-Ray mi oynatacaksınız, 1den fazla HDMI kaynağınız var bunları TV'ye bağlayamıyorsunuz onun için mi kullanacaksınız, sadece TV'nizin sesini mi beğenmiyorsunuz, devamlı internetten film indirip izleyen biri misiniz yoksa TV'yi günlük olarak haber, dizi vs için mi kullanıyorsunuz, bütçeniz ne kadar, odanız yaklaşık kaç metrekare ? Biraz detay verirseniz daha çok yardım etme şansımız olabilir.

Saygılar

Tamamiyle amacım şu,
    sürekli maç ve film izlerim kendi DVD koleksiyonum var ancak 3D ve normal filmleri de internetten indiriyorum ikisini tek alette toplayabilir miyim mesela?(ayrıca bir media player almam gerektiğini söyledi bazı arkadaşlar)
    dizi haber vs amaçlar için de kullanılacak tabiki tv ama önceliğim maç ve film.
    Bütçem 1100 tl civarı tabi kaliteli bişey veya gerçekten farklı bir sistem olursa arttırabilirim.

Salonumuz yaklaşık 40metrekare tabi açık mutfağımız da var 45 civarı toplamda. 50 inch Plazmayla kullanacağım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Taşkın_ATRA

Sn daskadir,

Saygılar

Tamamiyle amacım şu,
    sürekli maç ve film izlerim kendi DVD koleksiyonum var ancak 3D ve normal filmleri de internetten indiriyorum ikisini tek alette toplayabilir miyim mesela?(ayrıca bir media player almam gerektiğini söyledi bazı arkadaşlar)
    dizi haber vs amaçlar için de kullanılacak tabiki tv ama önceliğim maç ve film.
    Bütçem 1100 tl civarı tabi kaliteli bişey veya gerçekten farklı bir sistem olursa arttırabilirim.

Salonumuz yaklaşık 40metrekare tabi açık mutfağımız da var 45 civarı toplamda. 50 inch Plazmayla kullanacağım

O paraya isin zor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bütçe artar sıkıntı değil. ama gözle görülür bir fark olursa

bütçe artar sıkıntı değil. ama gözle görülür bir fark olursa

Gözlede görülür kulaklar lada duyulur yeterki 3000 tl harca

Sıkıntı yok hocam gerekirse getirtiriz enine boyuna bi anlatın da bilinçlenelim yeter ki

Eyler müzik yani stereo dinleyeceksen önlere iki kule polk audio tsı 400 al sonra pioneer a6 anfi al bir tanede cd Player al tertemiz dinle
    Tsı 400 1300 gibi pioneer a6 anfi 900 gibi cdplayerde 300 tl lik blr şey yeter yani 2500 müzik tertemiz dinlersin

Ha yok ben cinema sistemi isterim hemde güzel ses müzik falan o zaman arkalara da tsı 100 ve merkeze cs10 al 900 tl falan tutar burası birde pioneer avr alacaksın en kötü 520 al yada bir üstü ödüllü bir avr var pioneer 921 onu al 1700 tl falan birde film izlemek icin mkv Player al ya düne yada wd live hub yani sistem çok güzel oldu yani burada 3000 tl toplamda 5500 tl oldu ama süper bir sistem bırakmalara ha avr 921 ve 520 model arasında 1000 tl var 520 alırsan 4500 dehşet bir sistemin olur bu paralara göre bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ov fenaymış hocam ya çok sağlam söyledin :) çok mu ses kalitesi var ya diğerleriyle :)

ov fenaymış hocam ya çok sağlam söyledin :) çok mu ses kalitesi var ya diğerleriyle :)

Bu ise bulaşma virüs gibi yer icini 40.000 tl iki kule fiyatımdan 20.000 eurolara amfiler var

• quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

quote:

Sıkıntı yok hocam gerekirse getirtiriz enine boyuna bi anlatın da bilinçlenelim yeter ki

Eyler müzik yani stereo dinleyeceksen önlere iki kule polk audio tsı 400 al sonra pioneer a6 anfi al bir tanede cd Player al tertemiz dinle
    Tsı 400 1300 gibi pioneer a6 anfi 900 gibi cdplayerde 300 tl lik blr şey yeter yani 2500 müzik tertemiz dinlersin

Ha yok ben cinema sistemi isterim hemde güzel ses müzik falan o zaman arkalara da tsı 100 ve merkeze cs10 al 900 tl falan tutar burası birde pioneer avr alacaksın en kötü 520 al yada bir üstü ödüllü bir avr var pioneer 921 onu al 1700 tl falan birde film izlemek icin mkv Player al ya düne yada wd live hub yani sistem çok güzel oldu yani burada 3000 tl toplamda 5500 tl oldu ama süper bir sistem bırakmalara ha avr 921 ve 520 model arasında 1000 tl var 520 alırsan 4500 dehşet bir sistemin olur bu paralara göre bence.

Harfine kadar katılıyorum

• Daha makul ürünler bulamaz mıyım

Daha makul ürünler bulamaz mıyım

Tabi bulursun fakat bu iste para düştükte cihazlar gider aşağı

hangi markalar iyidir hocam peki

Amacın müzik mı film mı yoksa benim müzik kulağım cok iyi değil z5500 biraz iyi olsun yeter ve kaç para üst limit

1600 üst limit media player hariç. film ve maç amaç

Eğer bulunduğunuz şehirde satürn varsa uğramanızda fayda var , giriş seviyesi sony avrler ile yine uygun fiyatlı jamo-sony-pioneer hoparlörleri eşleştirerek kampanyalar yapıyorlar , dediğiniz fiyata bulabilmek mümkün ve işinizi fazlasıyla görecek sistemler.
    Rca interconnect: monster interlink 400 mkii
    Speaker cable: Ttaf silverline series 93011
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.