Şimdi Ara

Hazır sistem ekran kartı önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar hazır sistem almayı düşünüyorum lâkin şu 3 seçeneği seçebilirim, sizce hangisini seçmeliyim? Windforce ve Ventus ısınma, soğutma ve fan sesi gibi kronik sorunları sebebiyle pek önerilmiyor, son seçenek Zotac kalıyor sizce diğerlerinden iyi midir?nasıldir alinirmi? Veya hangisini almalıyım?
    -ZOTAC GeForce RTX 4060 GAMING TWIN EDGE 8GB
    -MSI GeForce RTX 4060 VENTUS 2X BLACK 8GB OC
    -GIGABYTE GeForce RTX 4060 WINDFORCE OC 8GB
    ((ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER))

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• ucuz olan hangisi ise onu al kasa havalandırması iyiyse hepsi benzer sıcaklıkta çalışır . 3-5 derece için 3-5 bin tl verilmez

• Kaos_3492 kullanıcısına yanıt
    Aslında aralarında çok bir fiyat farkı yok sistemde zotac var diğer seçenekler ise: gigabyte +1200(küsür) MSI +1600(küsür) TL fark var.
    Aklımı çelen şey ise kronik sorunlar duydum en sorunsuz çalışan serin stabil olan neyse onu almak istiyorum 3-4 sene kullanmayı düşünüyorum.

• Pchocası youtube kanalında 4060ın bir çok modelinin karşılaştırıldığı bir video vardı. Ona bi göz atın. En iyileri asus ve galaxtı gibi hatırlıyorum.

• Tekin_33 kullanıcısına yanıt
    Kartı üreten zaten nvidia firmalar soğutucuyı montajşar piyasaya sürer ne kronik sorunu kullanıcı sorunu o. En ucuzunu al gitsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaos_3492 -- 20 Şubat 2025; 12:17:32 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kaos_3492 kullanıcısına yanıt
    Zotac'ta karar kıldım en sorunsuz o gözüküyordu yanıtınız için teşekkürler :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartsız sistem tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.