Şimdi Ara

Hazır PC+GPU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_dell-ınspiron-3650-b40w81c-core-i5-6400-2-7-ghz-8gb-1tb-geforce-gt-730-2gb-win10-masaüstü-pc-1166605.html

Bu linkteki ürünü alıp içine rx480 takıp kullanabilir miyim?Mantıklı olur mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kullanabilirsin ama mantıklı olmaz.Parçaların ne olduğu belli değil.Güç kaynağı belirtilmemiş.Sıfırdan kendin toplaman daha mantıklı.80-100 liraya da windows 10 keyi alırsınız.

Hazır PC+GPU
  • Mantıksız olur.Arkadaşın önerdiği sistem daha mantıklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cool1st

Kullanabilirsin ama mantıklı olmaz.Parçaların ne olduğu belli değil.Güç kaynağı belirtilmemiş.Sıfırdan kendin toplaman daha mantıklı.80-100 liraya da windows 10 keyi alırsınız.

Hazır PC+GPU

Hocam önerileriniz tam gözükmüyor

• 6

Sepetim

Seagate 1TB 7200RPM NCQ 64MB Desktop Disk ST1000DM003

Intel Skylake i5 6400 2.7Hz 6MB 1151p İşlemci

Asus B150M-C DDR4 USB3.0 S+V+GLAN 16x 1151p

Kingston 8 GB HyperX DDR4 2133MHz HX421C14FB2/8 (2 adet)

Asus STRIX-RX480-O8G-GAMING 256Bit 8GB DDR5

2600TL(incehesap.com)

En ucuz fiyatlar bu sitede vardı

Şimdi bana incehesaptan 400tlyi geçmeyecek şekilde psu+kasa önerebilir misiniz? Anakart hakkında da tavsiyr alabilirim.

Kasa olarak Asus Vento T-m31 vardı 700W fakat emin değilim internette ne bir inceleme ne de bir yorum var.

Monitör olarakta sinerjiden:http://www.sinerji.gen.tr/viewsonic-vx2457-mhd-236-1ms-hdmi-1920x1080-pmu71975

• Maliyeti olabildiğince düşük tutmaya çalışıyorum.

• quote:

Kullanabilirsin ama mantıklı olmaz.Parçaların ne olduğu belli değil.Güç kaynağı belirtilmemiş.Sıfırdan kendin toplaman daha mantıklı.80-100 liraya da windows 10 keyi alırsınız.

Hazır PC+GPU

Görüşünüzü bekliyorum hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    slim pc için soğutma
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim önerdiğim parçaları farklı sitelerden bulup daha ucuza alabilirsin.Monitör seçiminiz güzel.O monitörde freesync desteği var diye biliyorum.Ekran kartını ise sapphire nitro+ veya msi alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cool1st -- 18 Ekim 2016; 23:05:05 >
  • Hocam siz ne düşünüyorsunuz en son fikrim hakkında

• güzel uygun bir sistem.
  • quote:

Benim önerdiğim parçaları farklı sitelerden bulup daha ucuza alabilirsin.Monitör seçiminiz güzel.O monitörde freesync desteği var diye biliyorum.Ekran kartını ise sapphire nitro+ veya msi alın.

Hocam tüm sitelere baktım neredeyse en ucuz fiyat incehesap'taydı Gpu olarak da strix soğutma daha iyi değil mi?

Bir de kasa konusunda fikriniz var mı

• ben bu monitörü kullanmıyoum ama alacak olsam herhalde bunu alırdım
    https://www.webdenal.com/lg-25um58-p_887253.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozbey08

ben bu monitörü kullanmıyoum ama alacak olsam herhalde bunu alırdım
    https://www.webdenal.com/lg-25um58-p_887253.html

Hocam 4K RX480 çok yeterli mi emin değilim + emektar ps3 var bununla adam gibi kullanamam

Ama olabilir uzun zamandır pc kullanmıyorum bu sebeple 5ms 3ms beni pek etkileyeceğini sanmıyorum

• quote:

güzel uygun bir sistem.

Kasa hakkında bi fikriniz var mı?

• o monitör 4k monitör değil. ultra geniş ekran 1080p monitör. 4k monitörler 1800tl den başlıyor
    http://www.hepsiburada.com/monitorler-c-57?filtreler=maksimumcozunurluk:uhd2028384020x20216029&siralama=artanfiyat
  • şekilli mi olsun yoksa düz klasik kasa mı?
  • quote:

şekilli mi olsun yoksa düz klasik kasa mı?

Hayvani boyutlardaki kasar hoşuma gitmiyor ifak boylarda yanında cam olan bir kasa arıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: The Beter Ali

Kasa hakkında bi fikriniz var mı?

Kasa zaten öründüğü üzere, üstünde dvd okuyucusu, hafıza kartı okuyucusu, 2 adet usb3 girişi olan hemde DELL marka gayet şık tasarıma sahip bir kasa:

Hazır PC+GPU

Herşeyden önce DELL gibi dünya çapında tanınan büyük bir firmadan almış olacaksın ürünü. Ürünün her zaman arkasında olan bir firma ve daima teknik servis bulabileceksin. Yeri gelecek arızalı parçayı söyleyeceksin, sana parçayı direk adresine gönderecekler. Dell in servisi ve iletişimi pek çok bilindik firmadan daha üst düzeydedir. Çağrı merkezinde gerçekten bilgisayar donanımı konusunda yeterli bilgi sahibi bay ve bayanları bulacaksın. Yeri gelecek, bilgisayar mühendisleri sana telefon üstünden destek verecek.

Ancak bir oyuncu için olumsuz yonlere bakarsak: Çok uzun ekran kartlarını alıp takamazsın, bir ihtimal çift fanlı kartlar takılabilir, tek fanlı kartlar kesin takılır. DELL in PSU su kendine özeldir, çarşıda pazarda, herhangi bir bilgisayarcıda bu malzemeyi bulamazsın, özel sipariş ile gelir. Anakartın üstünde sadece 2 ram yuvası mevcut, buda anakartın üst düzey bir model olmadığını hafiften belli eder.

Hereşeye rağmen işlemci güzel, ram boyutu güzel, marka çok daha güzel, alacaksan 1 dk düşünmene gerek yok bu ürünü.

Hazır PC+GPU

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.