Şimdi Ara

Hazır Emlak Sitesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

burdaki örneğini gördüğünüz emlak sitesi yalnızca 500 YTL

"yada" Doğrusu "ya da" || "herkez" doğrusu = "herkes" || "birşey" doğrusu = "bir şey" || "herşey" doğrusu = "her şey" || orjinal" doğrusu = "orijinal" || "direk ifade.." doğrusu => "direkt" -- Lütfen dil kurallarına özen gösteriniz.

Ne kadar zengin ve müreffeh olursa olsun, istiklâlden mahrum bir millet, medenî insanlık karşısında uşak olmak mevkiinden yüksek bir muameleye lâyık sayılamaz. M.K.Atatürk

However rich or prosperous it may be, a nation deprived of independence can deserve no better treatment than being the servant of civilized humanity. M.K.Atatürk

• arkadaşlar site benim değil arkadaşın. reklamımı yap dedi ben de ekledim buraya.

ayrıca böylesine bir siteyi 250ye yapıyorsanız , o kadar emeğinize 250 ytl alıyorsanız, size "safsınız" demekten başka sözum yoktur. ajanslar sizin gibilere 250 ytlye site yaptirip kendileri 1000 dolarlar alıyorlar haberiniz olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABCdiküçgeni -- 20 Haziran 2008; 17:11:13 >
  • Tasarım güzel fakat bende diğer arkadaşlar gibi 500 ytl ediceğini sanmıyorum ben şahsem böyle bir site yapabilsem 200 yada 250 ytl'ye yaparım belki bu fiyat sana az gelebilir ama malum ortada webmaster çok
  • Siz bu şekilde programlama gerektiren sitelere bu derece ucuz fiyatlar çektiğiniz sürece çok daha o fiyatlara mahkum olursunuz... Tamam uygun fiyat çekilebilir ama 0'dan bir emlak scriptini hiçbir gerçek programcı o fiyata yazmaz hatta teklif edene güler geçer...
    yazık

www.umutozturk.com.tr
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Seninle aynı düşünüyorum Umut kardeş ama sadece piyasaya yeni girerken ve tanınmamışken fiyatı düşük tutmakta fayda var aksi taktirde isim yapmış biri isen verdiğin her türlü fiyatı kabul ediyorlar zaten..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.