Şimdi Ara

Hazır Desteler Vs. Kendi Desteniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu konuda hali hazırda mevcut desteleri mi,yok kendi yaptığınız destelerimi tercih ediyorsunuz paylaşalım

-Ben daha çok çok yeni bir oyuncu olmama rağmen kendi yaptığım desteleri kullanıyorum.Kartları öğrenmek için birebir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Genelde kendi destelerimi yapmaya çalışıyorum ama ladder da orjinal deck çok çok az .Rank 5 aşağısına ne zaman insem bir kaç karttan deste türü türdende direk netten desteni tamamını görebiliyorum hep aynısını oynuyorlar çok sıkıcı bence.Streamlere bakıyorum hep bu destede şu varmıydı diye konuşuyorlar çünkü çoğu deste direk klasik .
  • Açıkcası bir tane klasik Zoo deckim var ancak Mage'de kendim Secret olmayan enterasan bir deck dizdim.Fena iş yapmıyor.Priest ilede agrasif bir deck dizmiştim.Canım sıkılınca bunlarla eğleniyorum.Zaten tek bir class'a yüklenip oynamak sadece oynayan kişiyi oyundan soğutur bence.Tabiki benim görüşüm,herkesin oynayış tarzına saygı duyarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Athelonious -- 3 Haziran 2015; 21:17:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de zamanında kendi destemle rank kasıp 4'e kadar gelebilmiştim en fazla. Bu tabi geçen seneydi Bu yaz da böyle bi niyetim var bakalım nereye kadar gidecem. Hazır destelere hiçbir şekilde elimi sürmüyorum ama oynayınca da genelde rank 5'i zor görüyorum.

Başarılı desteler her zaman ilk başta orjinaldir. Sonra biri konu açıp bu desteyle buraya geldim der, sonra herkes o desteyi kullanır orjinal destemiz bir anda hazır deste olur. Sonra sen sisteme karşı gelip onlarca orjinal deste denersin sonunda işe yarayan bir tane kurarsın. Başarı tutturunca konusunu açarsın millet desteyi tutar o da hazır deste olur bunun döngüsü böyle

• gokg kullanıcısına yanıt
    Adam noktayı koydu . Konunun özeti arkadaşlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.