Şimdi Ara

HAZIR DECANT PARFÜM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 HAZIR DECANT PARFÜM
    TOM FORD NOİR DE NOİR 5ML DECANT PARFÜM 50 TL
    DECANTI HAZIR OLARAK SATIN ALDIM KENDİM HAZIRLAMADIM SADECE KOKUSUNA BAKMAK İÇİN 1 FIS KULLANDIM.YANINDA HEDİYE OLARAK GELEN BOND NO9 NY AMBER (1/2 ml) İLE BİRLİKTE GÖNDERECEĞİM.KARGO ÜCRETİ KARŞI TARAFA AİT.
    Fiyat : 50 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Bursa Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• TOM FORD CAFE ROSE 4ML 50 TLEKLENDİ. KOKU HACI YAĞINA BENZETTİĞİM İÇİN BEĞENMEDİM. NOİR VE CAFE ROSE BİRLİKTE ALINIRSA İNDİRİM YAPILIR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jansenac -- 15 Kasım 2013; 11:14:04 >

• jansenac J kullanıcısına yanıt
    decant halinde amouage gold var elimde noir de noir ve cafe rose ile takas düşünürmüsün

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-guzellik-kozmetik-parfum-amouage-gold-man-25ml-144569572/detay/
  • hantsome28 kullanıcısına yanıt
    civet parfümlerini sevmem fakat serge lutens veya başka bir decantız varsa takas olabilir özelden mesaj atın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jansenac -- 21 Kasım 2013; 11:09:09 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bargello parfüm önerisi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.