Arkadaşlar isim ya da link vermek yasak sanırsam. İp vermek yasak mı bilmiyom ama hem ortam biraz canlansın hem server da aktivite artsın.
59 lvl ardream server. Hazır item yapıcağınız tek şey pvp yapmak. hayvan gibi charlar yada edit charlar yok okçu skiller çalısıyo
Benim nickim hithot archer olarak human tarafındayım.
İp:37.247.102.251
Eğer ip vermek yasaksa silinsin.
Saygılar
up
Bende geliyorum okcu olarak :)
Mr.Asas ,)
beyler ben giremiyorum oyuna forumunu felanda bulamadım ki yardım isteyeyim , oyunu launcer dan açıyorum bi not defterı gıbı bişey açılıyor girmiyor oyuna
bu ip yi uygulamak için nereden indirecegiz oyunu özel bir sitesi mi var
yok kardeş her hangi bi 1299 server client çalıştırır. server ini var orda ip adresini siliyosun yerine bu ip yazıyosun. şu an işteyim sabah server iniyi tamamen yazayım.
arkadaşlar her hangi bir 1299 clienti indirin optionsa girin orayı 1299 versiyona getirin save leyin. optionsatn çıkın server ini diye ko klasörünün için de bi not pad dosyası vardır oraya şu yapıştırdıklarımı yazın. not padı kapatırken değiştir seçeneğini tıkla. oyunu 1306 patch olunca oyuna gire bilirsiniz. sadece 1036 patchde çalısıyo fazladan pattch atarsa elle düzeltirsiniz optionstan. oyun oto kayıttır. klass ırk değiştirmek ücretsizdir.
server ini dosyası ( bazı ko larda sadece server yazar )