Şimdi Ara

HAZE PS3'e özel mi oldu??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yok yav, gazı vermişlerdir 'hadi aslanlar, heylo kılğer yapacaksınız, cansınız canansınız' diye, onlar da gaza gelmişlerdri. Ps3 için öxel yapacaklardır

Yalnız bi yerde dikkat ettin mi ragdol, araç kullanırken (sesleri yapan herifin odada) adamın elindeki gamepadi sannsürlemişler (buğu yöntemi ile). Parmakların pozisyona baktım, Ps gamepadi olduğu da belli analoglardan. Acaba yan sanayi mi kullanmışlar n'apmışlar anlamadım Köntörlanddir belki.. İlginç geldi.. Yani ufacık alette çıplak kadın stickerı yoktur herhalde..

Bu arada o stüdyoda çalışmak için o strese katlanırdım valla... Paso demoyu oynardım kapıyı kitleyip

• quote:

Orjinalden alıntı: Adventure

Yok yav, gazı vermişlerdir 'hadi aslanlar, heylo kılğer yapacaksınız, cansınız canansınız' diye, onlar da gaza gelmişlerdri. Ps3 için öxel yapacaklardır

Yalnız bi yerde dikkat ettin mi ragdol, araç kullanırken (sesleri yapan herifin odada) adamın elindeki gamepadi sannsürlemişler (buğu yöntemi ile). Parmakların pozisyona baktım, Ps gamepadi olduğu da belli analoglardan. Acaba yan sanayi mi kullanmışlar n'apmışlar anlamadım Köntörlanddir belki.. İlginç geldi.. Yani ufacık alette çıplak kadın stickerı yoktur herhalde..

Bu arada o stüdyoda çalışmak için o strese katlanırdım valla... Paso demoyu oynardım kapıyı kitleyip

Tahminimce Titreşime Sahip SixaxiS'tir. Yapımcılara gönderildi diye söylentiler dolaşmaya başladı çünkü.

• Hmmm afferim ula, iyi tahmin bak!!! Harbi inşallah öyledir.. Rumble lazım bana rumble.. Touchsense hatta, yenisi daha güzel

Neyse ben de bi uzanayım 2 saat.. Kalkarım umarım

ZzzzzZZzzzZZZzzzz....
  • Otacon o nasıl bir tahmindir gecenin bu saatinde, herkesin kafa durur, biyonikmisin abicim?
    Olabilir valla, bende anlamadım niye sansürlediklerini, Kontorland de, Made In Malatya da olabilir tabi
  • Valla Adven sen bu gidişle Bill Gates bile sony fanı yaparsın..

Ben hala inanmıyorum Ps3 exc.olacağına..
  • Zaten değil açıkladılar biraz önce. Sadece süre olarak Exc.
  • Haze excl. olmaz ps3e.. Kesin 360 ada çıkacak
  • Yaz boyunca ex kalacakmış ve 2008in ilk sezonunda

http://ps3.ign.com/articles/803/803222p1.html

buyrun kaynak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sfred -- 11 Temmuz 2007; 23:39:44 >
  • Öyle dedi Phill.

Haze'i tatilde oynamak istiyorsanız PS3 alacaksınız kardeşim diyor.

Zaman exclusive'i.
  • İyi iyi, Killzone'un yanına zaten bir de bu olsaydı exlusive olarak, yazık olacaktı başka platformlara..

Şaka şaka..
  • ign de sadece ps3 yazio
  • Bu da gelsin, oynarız. FPS manyağı oldum ya.. Oynadığım 4 oyun da FPS.. Heavenly'i isterim!
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.