Şimdi Ara

hayvanseverlerin psikolojik analizi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • bunlar genellikle sadece kedi yada köpek seviyorlar (özentiden) madem hayvanseversin vejeteryan da olman lazım. eve giren fareyi de yaşam hakkı var diye öldürmemeleri lazım. hatta böcek bile öldürmemeleri lazım. hepsinin kendi çapında bir sinir sistemi, acı duygusu ve hatta yaşam hakkı var fakat kediye köpeğe geldim mi sırf özentilikten, kendini tatmin etmek amacıyla hayvansever kesilirler. sokaktaki o işe yaramaz, sokakta olmaması gereken tehlikeli başıboş köpeklere lastik eldivenlerle mama verirler bunlar toplumdan dışlanmış ve aşağılanmış bireylerdir. sevgi ihtiyacını hayvanlarda arıyorlar psikolojik problemleri var devletin bunları gerekiyorsa zorla tedavi ettirip topluma kazandırması gerekir vessselam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HACl -- 13 Nisan 2018; 12:8:24 >

• toplumdan dışlandığı için ağlayarak bunu şu kelimelerle ifade eden köpeksever pardon hayvansever mi deseydim yoksa

"abey insanları tanıdıkça, hayvanları sevmeyi öğrendim"

hayvanseverlerin psikolojik analizi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HACl -- 13 Nisan 2018; 13:28:37 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • o tuylu kafa, agizdan sarkan islak dil, kazma gibi disler, igrenc otesi ses, birkac tel biyik aman allahim dusundukce bile tuylerim hatta sakallarim bile diken diken oluyor sinirden. oylesine itici ve igrenc bir varlik olamaz (kopek kadar)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HACl -- 13 Nisan 2018; 13:54:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bir canlı eve girdi diye neden öldüreyim ? Öldürünce elime ne geçicek ?

Hayvan aç belki yavruları var yavruları ebeveynsiz bırakmaya ne gerek var ?

Orijinalden alıntı: TulparHAN

Eve fare girse öldürmem kibarca dışarı çıkartırım

Bir canlı eve girdi diye neden öldüreyim ? Öldürünce elime ne geçicek ?

Hayvan aç belki yavruları var yavruları ebeveynsiz bırakmaya ne gerek var ?
    kopek daha tehlikeli sokakta gordugum mama kaplarini falan tekmeliyorum kopek gorursem kafaya tasi cekiyorum sokak kopegi zararli evde beslenen de cok zararli genellikle evine sokacak cesareti olmayan bazi tipler balkona bagliyor oyle biseye denk gelirsen yandin havlamasindan gece yatamazsin ben kendime ozgu yontemlerle cozmustum sahibi (cahil bir comardi normal adam daha tirsik olur) sonunda adam oldu kopegi goturdu ama herkeste bendeki cesaret ve piskopatlik daha dogrusu gozu karalik diyeyim olmaz tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HACl -- 13 Nisan 2018; 14:8:28 >
  • Söz konusu vatandaşın içinde demek ki büyük bi sevgi var ve etrafında bunu yansıtabileceği kimse yok, ne yapsın odun mu sevsin puta mı tapsın taşı mı kucaklasın, zararsız bi eylem niye bu kadar gereksiz kinle doldurdun kendini anlamak güç, işin garibi kendi kendini yiyen bir görüntün var maalesef nefret böyle bi şey

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Hiç bir canlıya zarar vermem.Köpek falanda sokakta severim köpek sahibi olmak istesem eve alırım fakat köpek sahibi olmak gibi bir düşüncem şuanda yok.

sizi kınıyorum

Yeni Hayvanları Koruma Yasası geliyor, Bahsettiklerini yaptığında şikayet edilir ve ispatlanırsa ağır cezalar alıcaksınız.

Hiç bir canlıya zarar vermem.Köpek falanda sokakta severim köpek sahibi olmak istesem eve alırım fakat köpek sahibi olmak gibi bir düşüncem şuanda yok.

sizi kınıyorum
    kopek tasladigim icin ve mama kabini doktugum icin mi bu ulkede oyle bisey olmaz ama olursa sasirmam cunku bu ulkenin civisi zaten cikti cezasi olsa da yapacagim ayrica

Reis ülkeyi gayet güzel yönetiyor. Çivisi falan çıkmış diyerek ne ima etmeye çalışıyorsun beğenmiyorsan yallak israile git.

İktidar hakkında nasıl konuşuyorsun ?

Reis ülkeyi gayet güzel yönetiyor. Çivisi falan çıkmış diyerek ne ima etmeye çalışıyorsun beğenmiyorsan yallak israile git.
    yunanistana gidicem

Akrabalarında yunan var mı ?
    yunanistana gidersen mutlaka cacıki ye çok güzel yapıyolar

ayrıca yunanlılar çok iyi yüzme biliyor.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.