Şimdi Ara

Hayvanseverler Kuduz ve Salgın Hastalık Taşıyan Hayvanları Rehabilitasyon Merkezinden Kaçırdılar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
2
Favori
1.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sebepsiz hayvan öldürülmesine karsıyım.. Kendi halinde gezen, yuvarlanan, miyavlasa sesi bile cıkmayan kedilerin öldürülüp öldürülüp cöplüge atılmasını kesinlikle kabul edemem.. 

Azgın sokak köpegi baska konu.. 

Onu bile elden geliyorsa öldürmemek gerekir.. 

Fakat karsı argüman olarak, barınak yok, para yok, hepsini nasıl yapalım da besleyelim falan diyorlar, colugumuzu cocugumuzu ısırıyor, hanımlarımız sabah dısarı cıkamıyor, arabamız yok tenha sokaklarda itler bizi ısırıyor diye acıt@syon yapıyorlar.. 

Fakat sonra bir bakıyorsun, belediye almıs sözde kuduz kedileri ketaminle tedavi etmis falan 

Bak diğer baslıkta hani adam sokak köpegini tabancayla vurmaya calısıyor ama patlamıyor orada bile, adam o köpegi kesin havlıyor diye vurmaya calısmıstır.. Eleman cevre binalarda oturuyordur mutlaka rahatsız olmustur.. Bunun bile yolu bu degil.. En fazla alırsın eline bir sopa, dürtükleyip kovalarsın.. 

Gitmis silahla vurmaya calısıyor sapık.. Böyle adamları da desteklemem.. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 17 Ekim 2024; 18:2:50 >

• Roronoa Zoro R kullanıcısına yanıt
    bir de bunların moderatör kankaları var. Yazdığım bir cümle için 1 ceza puanı verdirip yazıyı da silmişler. hem de bu ceza verme ve silme işlemi 3-4 dakika içinde olmuş. moderatör kanka yan hesap mı paralel hesap mı belli değil. bu kadar hızlı haberleştiklerine göre belki de aynı kişi 2-3 hesabı yönetiyor bile olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 17 Ekim 2024; 18:40:53 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt
    Hep dediğim gibi bu kafalardan her şey beklenir. Bugün o silahı bir köpeğe çekti ama ileride bir insana karşı çeker. Ve o zaman tutukluk yapmazsa sonuçları felaket olur.

Gördüğün gibi bunları söyleyince "bize katliamcı diyorlar, bunlar köpek-tapar mama lobisi elamanı, bunlar çocukların ölmesini istiyor" diye karşılık veriyorlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kaçıranlar kuduz olursa sebebi kendileridir artık...

Herkes kendi başına vicdan taslaması, o kararların tasmasını takmış oldular ... Anarşik adalet arayışı mı olur? Anarşik çözüm mü olur?

Medeni ülkelerde yolu yordamı vardır. Kendi kafanıza göre anarşik ruhla hareket edenlerin akılları KIT mı yoksa ?

Değilse kasıtlı intihar etmek istiyorlardır.

• smart1978 kullanıcısına yanıt
    bence bu karantinadan köpek kaçırma vs işlerini yapanlar öncesinden kuduz aşısı oluyordur. bazı meslek grupları (mesela veterinerler) ısırma vakası olmadan koruyucu önlem kapsamında düzenli olarak kuduz aşısı yaptırıyor. sürekli sokakta köpek besleyip ne kadar zararsız diye instagramdan hava atan tipler de öncesinde kuduz aşılarını olup öyle yaklaşıyorlar olabilirler köpeklere. ondan sonra da sıradan halkın başına bela ediyorlar bu köpekleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 17 Ekim 2024; 20:11:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • coolman7 C kullanıcısına yanıt

Kuduz kopek hircin olur saldirir surekli anlamsizca ( kendi akillarinca da anlamsiz ) . Yani kuduz asisi oldum mulayim olacaklari filan yok :) . Alanlar baslarina her turden bela aliyor. Kopek zaten kuduzsa olecek ama surecte hapi yutacak kacirilanlarca.

Saka gibi . Komedi ...

• smart1978 kullanıcısına yanıt
    Karantinadan kaçırılmadığı ortaya çıktığı için bir sorun yok. Bazı üyelerin bilerek algı yapması asıl sorun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BUNLARIN İLK VUKUATI DEĞİL Kİ

Hayvan sever maskeli hastalıklı tipler

www.ntv.com.tr
    Ankara'da kuduz alarmı: Hastalıklı hayvanları şehre yönlendiren Buket Özgünlü tutuklandı
    https://www.ntv.com.tr/turkiye/ankarada-kuduz-alarmihastalikli-hayvanlari-sehre-yonlendiren-buket-ozgunlu-tutuklandi,5j01pM4YZ0qVNNr6mirI3A

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben anlamadım. Şimdi algıyı yapan bu şuurunu ve vicdanını kaybetmiş başıboş sokak hayvanı seviciler mi yoksa algı operasyonu çekme konusunda yok artık dedirtecek, plot twist için plot twist anları yaşatan filmlerde bile olmayacak şeyi yapan belediyede mi? İnsan neye kime inanacağını şaşırıyor resmen. Her iki ihtimal de bu ülkede mümkün tam tımarhanelik durum. Yani hakikaten haber alma özgürlüğümüz, bilgiye erişme özgürlüğümüz kısıtlanıyor şaka maka. Medyaya güvenemiyorsun yandaş ya da muhalif diye, e sosyal medyaya da güvenemiyorsun. Topluma, toplumdaki ruh hastası insanlara da güvenemiyorsun. Kime güveneceğiz arkadaş ben anlamadım. Başıboş sokak hayvanlarına özellikle köpeklere karşıyım ama katliamlara da karşıyım. Bu ülkede bir şey de doğru yapılsın be kardeşim.

• Hayvan sever maskeli malum tiplerden;

ALGI YALAN İFTİRA vb yollarla hazırlanan

HİKAYE

TİYATRO

FİLM senaryolarına hazırlıklı olun...

Daha çok görülecek

Can dostları palavrasıyla sahnelecek çok yakında ....

• yine hayvan düşmanları toplanmıştır, hiç okumadım bile mesajları

• Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt

En son kuduz aşısı için acile gittiğimde kedi tırmığından dolayı gitmiştim. Orada benimle birlikte bekleyen 2 kişi daha vardı, ikisi de kedi tırmığıydı.

Kediler de bütün memeliler gibi kuduz taşıyıcısı olabiliyor. Tükürük bezlerine yerleşiyor bu virüs, kediler de patilerini yaladıkları için tırmıkla bulaşıyor. Kedilerin toplanmasını ben de istemiyorum sırt çantalı varlıklar dururulsa yetecek ama köpeklerin gitmesi için kedilerin de gitmesi gerekiyorsa yapacak bir şey yok. Su akar yolunu bulur zaten kediler gene nüfuslarını korur.

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt

Zaten insana cekemedigi icin hayvana cekiyor nasilsa hayvan oldursem ceza almam dusuncesi var cezasi olmasa insani da oldurecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 18 Ekim 2024; 5:43:26 >
  • AREryilmaz kullanıcısına yanıt

Kediye ellesmeyince, rastgele bir kedi tarafindan tirmalanilma ihtimali sifir degil fakat uzerine yildirim dusmesi ihtimaline yakin bir olasilik olsa gerek.. tırmalananların hepsi, sokakta gördükleri her kediye ellesiyorlar, ustelik severken sert seviyorlar, gecenlerde burada bir kadin gordum, market onunde sakin sakin oturan kedinin kafasini nasıl yaptıysa severken yere bastirdi, kedi delirip kadinin cantasini bile tirmaladi..  

En güzeli tanımadıgın hayvandan uzak duracaksın o zaman hicbir kedi seni tırmalamaz.. Bu konuda toplumu egitmek kedi itlaf etmekten daha akıllıca olurdu..

Yoldan gecen insanları durduk yere tırmalayan kedilerin haberleri olabiliyor tabii fakat o haberler zaten bu olasılık cok düsük oldugu icin haber degeri tasıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 18 Ekim 2024; 8:36:37 >
  • AREryilmaz kullanıcısına yanıt

Bir de ara ara algı odaklı kediler farelerin popülasyonunu azaltıyor avlıyor diyorlar! O tür kediler yaban kedileridir. Şehirdeki sokak kedileri yaban kedisi olmuyor. Fareyi görse ya oynar ya da korkar ....

Bir de en acımasızı da evcil kedilerin sokaklara atılması. Bu tür kediler ne ev kedisi gibi ne de sokak kedileri arasında uyum sağlayamıyor yani sokak kedileri arasında her türlü eziliyorlar. Bunlar bilinen gerçekler dünyanın heryerinde de aynıdır. Ev kedisi sokakta denk gelirseniz arıza çıkarma ihtimali de baya yüksektir. Seveyim dedim belliydi tüyleri bakımlıydı yüzü yara bere kir filan yoktu. Yemek vereceğimi sandı bilmiyordum o an ve ben de halbuki sevmiştim . Sonra nazikçe pencelerini çıkartığ elimi çizdi istifini de bozmadan gariptir hafiften bir asabi yüzü vardı veya yorumum öyle ... Kuduz aşısı oldum ....

Bu tür şeylerde tetanoz aşısı da yapılabiliyor. Tetanoz heryerden kapılabilir topraktan metalden yaraya kana karışması yeterlidir.

Medeni ülkelerde sahipsizler yoktur görüleni de anında toplanır ....

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.