Şimdi Ara

Hayvan sever varmı aranızda

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
45
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben öyle böyle değil çok seviyorum sokakta köpek olsun kedi göreyim ilgiye ve sevgiye muhtaç hemen süt ve salam sosis alırım kışın valideyle marketlerden koli alıp kartondan kedi evleri yaparız evsiz miniklere bir soğuktan korunma barınağı oluyor..

Geçen araçla teme bağlandım orta şeritteki refuşda işte allahtan bi kedi gördüm kımıldamadan duruyor çektim sağa temin ortasında geçtim bariyerlerin ortasına uysalca korkutmadan atladım ayağını kırmış yada incilmiş nasıl geçtiyse yolun ortasına ne sağa ne sola gidebiliyor vızızr vızır araçlar aldım arabaya belediyenin veterinerine emanet ettim..

Yani bu hayvan sevgisi bende çok ve hoşnutumda gene şirket aracıyla avcılarda bir müşteriyi bekliyorum büfenin önünde müşteriler haldır haldır tavuk,et döner yiyor çokmu zayıf bir kedi miyavluyarda miyavluyor insanlardan tık yok gene indim süt ve 2 paket aç bitir aldım peşimden nasıl koşuyor ve nasıl nefes almadan yedi görmeniz lazımdı..

Birgn işyerindeyim tersoyum paramda yok bir zayıf köpek geldi kaburgaları görünüyor açlıktan ölecek gibi herkez korkuyor ve ellemiyor ben hiç teretdüt etmedim yanına gittim başını okşadım yemek haneye gittim artık yemek verecem ama yoktu sadece ekmek vardı bende ekmekleri doğradım ve suladım hem gıda hem sıvı ihtiyacını karşılasın diye maşallah 2 ekmeğide bitirdi daha sonra görmesim gitmişdi..

Yani buna benzer hergün bi hayvana yardımım dokunur geneldede hep ben görürüm muhtaç yada ızdırabı olan hayvanları millet ne görür ne duyar nede yardm eder ...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bundan satan var mı agalarım?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.