İZLEYEN ARKADAŞLARDAN GÖRÜŞLERİNİ ALABİLİRMİYİM nasıl güzelmi beğendinizmi
10 üzerinden 7 veririm, fena değil...pek yeni bir filmde değil...
çok sınırda bir filmdi.yani insan ne not vereceğini bilemiyor.ben 10 üzerinden 5 veriyim tam orta olsun.
küçükken izediğim en korkunç filmdi.
sabaha kadar tir tir titremiştim uyurken lambayı açık bıraktım müziği açtım o derece korkmuştum yani. ama geçen yıl izledim o kadar sarmadı ama çoğu gerilim/korku filminden kalitelidir.
film müzikleriyle,çekim açılarıyla hepsiyle tam gerilim ...küçükken izlemiştim ilk..sonra baya bi süre yalnız yatamadıydım
quote:
Orjinalden alıntı: eggy13
pehh be kardeşim nerden aklına geldi taş devrinden bir film bu
ama o ölü kedinin geri gelişi hala aklımdan gitmiyor
İlki, yani orjinal Stephen King versiyonu güzel bir korku-gerilim filmi ama bir de Hayvan Mezalığı 2 diye bir film var ki akıllara ziyan berbat bir film...
10 üzerinden 8 veririm bende , iyi bi film ama yeni değil
İlki süperdi...Sonradan çekilen deam filmi ise tek kelime ile berbattı...
romanını çok övmüşlerdi bende filmini bari izleyim dedim, aşırı derecede saçma geldi, galiba izlediğim ikincisiydi
quote:
Orjinalden alıntı: kaplanmete
quote:
Orjinalden alıntı: eggy13
pehh be kardeşim nerden aklına geldi taş devrinden bir film bu
ama o ölü kedinin geri gelişi hala aklımdan gitmiyor
Geçende romanını okudum güzeldi sardı filmi varmış diye duydum bakiyim bir izleyeyim dedim NEYSE HERKEZE TEŞEKÜRLER
kitabını oku daha, çok seversin
Zamanına göre iyi filmdi..
ilk film daha güzeldi ikincisine göre.
İkincisini izlemedim ama ilki iyiydi...Tabi eski bir film bunu da gözönüne almak lazım
ilki iyiydi walla 10/7
Bu film bir ara yine tartışılmıştı bu forumda.
ben kitabını okudum idare eder
ilk film güzeldi diğerlerini izlemedim ........
iki senaryo var bu film için birinde üvey babası var çocuğun o gömülüyor ve geri geliyor(ki bu çok berbat olan versiyonu),diğer versiyonda ise ilk giden kedi oluyor bence bir stephen king klasiği gayette güzel bir film ayrıca bkz:mahşer