Bildirim
Hayrına Şu Kardeşine Apple Mac Mouse'u
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Bir doktor ya da tıp fakültesi öğrencisi için 1000 liralık ortalama bir netbook bile yeterli iken o kadar parayı Macbook'a gömüp, bir de bunu hava atma aracı olarak burada bize karşı kullanıyorsan bizim yapacak bir şeyimiz yok. -
Hocam keşke sadece notlar olsa Bazı çalışmalarım var onlar için gerekli.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Migrosta 10 liraya satilan mouse da calisir mac de. Bosuna mouse bursu beklemeyin
Hocam yine de belki bir hayırsever çıkar. Son çare öyle bir şey yaparım.
Aaaa aldiniz mi hayirli olsun, darisi benim basima -
olum manyak mısın sen bi mekbuk trackpadini kullan bak eline mouse değerse iğrenirsin
kısayollara bi alış beleş verseler taşımazsın o magic mouseu
@furkanta
Macbook Air 13.3" al. veya retinamekbukpuro 13.3"
ama ikisi de en az 2014 model olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zig Zag -- 10 Ocak 2017; 1:35:2 > -
MacBook Air'da hocam en son çıkan modelini alacağım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1AD08D0F1 -- 10 Ocak 2017; 2:37:1 >
quote:
Orijinalden alıntı: furkanta_resmi
Aaaa aldiniz mi hayirli olsun, darisi benim basima
Haftasonu İnşAllah hocam.
Macbook alıp napacaksın hocam -
Hocam hem uzun ömürlü olsun 10 yıl falan gitsin hem pratik olsun. Oyun oynamam etmem. Birkaç toplulukta yetkili kişi sayılırım ordan bunları yönetmek vs için
elma var diyemi alıyosun windows işini gormuyo mu -
quote:
Orijinalden alıntı: Prof.Dr.Bruce Banner
Hocam hem uzun ömürlü olsun 10 yıl falan gitsin hem pratik olsun. Oyun oynamam etmem. Birkaç toplulukta yetkili kişi sayılırım ordan bunları yönetmek vs için
Yazılım ve grafikle uğraşmıyorsan gereksiz para vermiş olacaksın. Kaldı ki hava atmak için alıyorsan 2016'ların elmaları yanmıyor.
Kısaca tıp fakültesi öğrencisinin ne işi olur Macbook'la?
Dipnot: Bu mesaj 2016 MBP'ten gönderilmiştir. -
Hayrına o parayla Mac book alma.
Git karı kıza yedir
Yinede o parayı verme MacBook a.
Dediğim gibi hocam sadece tıp değil çeşitli topluluklarda yetkiliyim. Profesyonel bir kullanım istiyorum. Sadece sunumla da kalmıyor bu işler. Sordum soruşturum. Mac kullanıcılarının hepsi çok memnun.
1 hafta önce mouseum kendi kendine sag tik yaptigi için beni deli etti ve bende magic mouseu parcalarina ayırdım :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X