Şimdi Ara

### hayrına bi bakın ya mouse um kötü durumda ###

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar x7 mouse um var. bunun ayakları mıdır skatez midir nedir onlar bozuldu iyice. çıkarttım felan ben bi ara içini açtım. yedeklerinide kardeşim heba etti sağolsun.
    acaba hayrına şu aykalardan skatez midir nedir ondan gönderseniz zarfla böyle. sarıp yollayın be gençler. kargosu benden. heryere baktım bir umut yok.
    kargoyu eve çağırın zarfa koyun 4 tane yollayın neyse öderim. yeterki yollayın yıl 2012 x7 kullananlar var demeyin çok seviyorum mouse u.

not : ciddiyim

• bende var 747h modeline uygun cok yakında yeni fare almaya calısıyorum komple skatezlerle gönderirim mesajım bulunsunda burda.
  • vaaayyy ben çok seviyordum bu x7'yi .ilk çıktıgında almak için çok ugraştım ama normal mouseler 5 liraydı bu 35 liraydı
  • 3 tane koyup bir de troll face koyup yollayacaksın aslında...

Benimkileri bulsam yollardım Atmışız herhalde yanlışlıkla
  • Yav onları nasıl çıkarmayı becerdin onu anlamıyorumki.Benim mouse'a gene DPI tuşunun içinden büyük bardak kolanın hepsi boşaldı hiç kurutmadım bile direk içindeki kolaları dışarı attırdım.1 senedir hala mis gibi çalışıyor ne tıkırtı var ne sıkırtı.

Klavyede kolayı yedi onu düzelttim.Bir ara teker aşağı çekiyordum yukarı gidiyordu.Yukarı çekiyordum aşağı gidiyordu bilgisayarda.O sorunda pas sökücü sıkınca tekere düzeliyor.(içini açıpta tabi)
  • hocam skatez dediğin şu mouse altındaki seffaf kaygan sey mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: skllmyh

hocam skatez dediğin şu mouse altındaki seffaf kaygan sey mi?

quote:

Orijinalden alıntı: Burakc-

Yav onları nasıl çıkarmayı becerdin onu anlamıyorumki.Benim mouse'a gene DPI tuşunun içinden büyük bardak kolanın hepsi boşaldı hiç kurutmadım bile direk içindeki kolaları dışarı attırdım.1 senedir hala mis gibi çalışıyor ne tıkırtı var ne sıkırtı.

Klavyede kolayı yedi onu düzelttim.Bir ara teker aşağı çekiyordum yukarı gidiyordu.Yukarı çekiyordum aşağı gidiyordu bilgisayarda.O sorunda pas sökücü sıkınca tekere düzeliyor.(içini açıpta tabi)

hocam ben içini açmak için çıkardım mouse tan.

quote:

Orijinalden alıntı: skllmyh

hocam skatez dediğin şu mouse altındaki seffaf kaygan sey mi?

evet onlar dostum ama hepsinde farklı boyutta genelde.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.