Şimdi Ara

Haylou LS02 İncelemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ortalama olarak 180-200TL bandında satılan Haylou Ls02 akıllı saati aldım, yaklaşık iki haftadır kullanıyorum. Objektif bir şekilde incelemeye çalışacağım

Cihazın stabil çalışması için "Haylou" programını indirmeniz, cihazı tanıtmanız, bildirimlere izin vermeniz ve batarya optimizasyonunu kapatmanız gerekmektedir.

Kısaca anlatmak gerekirse Aliexpress'te 20$ fiyata satılan ürünün Türkiye fiyatını oldukça uygun buldum. Doları 8$'dan hesapladığımız zaman 160TL'ye geliyor. İnternet alışverişlerinde çek vs. kullanarak daha ucuza alma imkanımız mevcut. Fiziksel olarak ise büyük bir saat değil, eğer ince bir bileğiniz varsa kolunuzda emanet durmayacak kesinlikle. Kare bir ekranı olması benim için bir dezavantaj, yuvarlak olmasını isterseniz Haylou ls05 alabilirsiniz, özellikleri birbirine çok yakın diye biliyorum.

Pozitif Yanları

Tepkime süresini beğendim. Kolunuzu çevirdiğiniz zaman hızlı bir şekilde ekran açılıyor

Şarj konusunda sizi üzmez. Ortalama olarak 10 gün şarjı dayanıyor

Bu dezavantaj da olabilir, kendisine ait bir mıknatıslı bir şarj kablosu var, ben kabloyu beğendiğim için pozitif olarak ele aldım

"Telefonumu bul" özelliği çok hoşuma gitti, evde sürekli telefonu nereye koyduğunuzu unutuyorsanız büyük kolaylık

Fiyat açısından oldukça uygun, benim de alma sebebim buydu. Düzgün bir saat almak için en aşağı 100TL bütçe ayırmak gerekiyordu, bunun yerine akıllı saat almak bana daha mantıklı geldi.

Uyku düzenini gözlemlediğim kadarıyla düzgünce ölçüyor

Parlaklık düzeyi oldukça iyi

Adım sayması, yapılan sporu ana ekranda belirtmesi oldukça güzel. Sizi motive ediyor ve spor yapmanızı sağlıyor

Suya dayanıklı olduğuna dair belge var ancak ben yine de risk alıp duşa saatle girmek istemedim

Dezavantaj Yanları

Whatsapp gruplarında bildirimleri sessizce göster seçeneğini seçmeme rağmen yine bildirim gelince saat titriyor

Bir tek bende olmuş olabilir, arayan kişinin ismi değil sadece numarası gözüküyor ve telefonu açıp kapatma imkanımız olmuyor

Saatin özellikleri oldukça iyi olmasına rağmen uygulama hiç stabil değil

Çok fazla tema seçeneği yok.

Kalp atışını ölçmesi için 20-30 saniyeden uzun bir süre boyunca kolunuzu hareket etmemeniz gerekiyor

Müzik kontrolunu akıllı saatten yapmak güzel olsa da şarkı ismi yazmaması problem

Ekranın Amoled olmasını isterdim

Saatın ve uygulamanın saydığı adım sayısı oldukça farklı. Saat 10bin adım ölçerken uygulama 7bin adım ölçebiliyor

Genel olarak bakıldığına fiyatına göre oldukça iyi bir ürün. Teknik özellikleri de çok iyi olmasına rağmen uygulama ayarları tamamen bir ölüm, 3. parti yazılımları kullanılabilir bunun için ancak yine de bu teknik özellikler için daha güzel bir uygulama beklerdim. Sanıyorum Xioami mühendislerine "beyler bir saat yaptık da ara sıra boş kalırsanız şu uygulamayı da yapın, boş durmasın" gibi bir şey demiş :)

Beklentiniz çok yüksek değilse sizi üzmez. Daha yüksek beklentilere sahipseniz başka saatlere bakmanızda fayda var

• Teşekkürler ben de şimdi ısmarladım bakalım nasıl bir şeymiş göreceğiz fiyatı uygun hakikaten ucuz etin yahnisi olmasında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mi Band 4'den sonra bana şarj konusunda biraz zayıf geldiği gibi bir de arayan kişinin sadece numarasını gösteriyor. Halbuki Mi Band 4'de rehberde kişi nasıl kayıtlıysa o şekilde isim gösteriyordu arama geldiğinde. Umarım yazılımsal güncelleme ile bu eksikliği giderirler. Sonuç = parasının karşılığını veren cihaz.

• Xiaomi mi9 se kullanıyorum devamlı bağlı kalmıyor telefonun Bluetoothu kısa süre sonra kapanıyor (bluetooth bağlantısı yoksa bir süre sonra telefonun bluetooth'u kapatma işine yarayan bir Üçüncü parti uygulama kullanıyorum) Ama bluetooth kulaklık bağlantısı yaptığımda devamlı bağlı kalıyor. Bluetooth ayarlarına girdiğinde mavi renk olmuyor yani bağlanmamış gibi gözüküyor fakat bağlı oluyor.

Ek : 2 gün denedim Hello Haylou uygulaması daha başarılı, kopma yok, tavsiye..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahferer -- 5 Aralık 2020; 23:1:40 >
  • Kol hareketiyle ekran uyandirma stabil çalışmıyor. Bazen uyaniyor bazen uyanmiyor kolum sekilden şekile giriyor...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.