Şimdi Ara

Hayır anlamıyorum bacak sende, vücut sende, ıvırı zıvırı sende ama...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ...halen daha berkecana, aliye sitem, isyan ediyorsun.lan 16 senedir yani hayatım boyunca hep yalnızdım, bunlar 2 gün sevgilisinden ayrılıp yalnızlığı matah bir şeymiş gibi hüzünlü tweet'ler statü'ler atıyorlar. 7/24 bu neyin isyanı abi, ben bir tek aileme ergen isyanı yapmış insanım, bunlar hep isyan hep isyan. hayır bir kere bak vücuduna kızım, o ayriyetten sana bağış edilmiş 2 kafa vs. hepsi sende ne bu isyan?

işte bir iki alıntı yapayım

"Erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer, işte bu yüzden hep kaşarlara düşkünler."

yok efendim "Pişman değilim! Sadece dön bak arkana; ne için, nelerden vazgeçtin? Neler dururken, sen neyi seçtin." bak cümleye bak!!

bak bak. "herseyım sevgılım hayatım derken aradan 1 ay gectıkten sonra o kısının 'hıc' olmasınada akıl sır ermıyor" nasıl ermiyor liselisiniz lan siz, bebesiniz. neyini erdire miyorsun anlamıyorum ki? çocuk, bebe aşkının neyini erdire miyorsun? halk arasında trip atmak dediğimiz kelimeyi evirip çevirip bu kadar cool yapma çabaları ne?

abi sinir oluyorum gören de diyecek ailesi dağılmış, öksüz, felç falan. asıl soruya geçelim bunlar neyin yükünü aldı da böyle davranıyorlar anlamıyorum, hayatta ne gibi darbe almışlar da böyle davranıyorlar? birisi buna açıklık getirsin.

• Kardeş fazla bakma, takip etme bence bunları.. Ruh sağlığın tehlikeye girebilir.
  • bacım bende seni anlamıyorum, niye bu kadar dert ettin ?
  • aşk falan yokki bunlarda bunlar bildiğin ergen kızı görüyor azıyor çıkalım mı diyor kızda bilmeeğm kiiy diyor beğnde senden hoşlandııım diyor sevgili oluyorlar sonra salak saçma mesajlaşmalar falan, bunlar böyleler, maksat eğlenmek, yoksa gel evlenelim desen manyak mısın ben daha küçüğüüümmm derler ama her haltı bilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KIYAMETT

aşk falan yokki bunlarda bunlar bildiğin ergen kızı görüyor azıyor çıkalım mı diyor kızda bilmeeğm kiiy diyor beğnde senden hoşlandııım diyor sevgili oluyorlar sonra salak saçma mesajlaşmalar falan, bunlar böyleler, maksat eğlenmek, yoksa gel evlenelim desen manyak mısın ben daha küçüğüüümmm derler ama her haltı bilirler.

Haklı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alayını benzinleyeceksin ama benzin pahalı gaz yağıda iş görür

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

aşk falan yokki bunlarda bunlar bildiğin ergen kızı görüyor azıyor çıkalım mı diyor kızda bilmeeğm kiiy diyor beğnde senden hoşlandııım diyor sevgili oluyorlar sonra salak saçma mesajlaşmalar falan, bunlar böyleler, maksat eğlenmek, yoksa gel evlenelim desen manyak mısın ben daha küçüğüüümmm derler ama her haltı bilirler.

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ağzına sigara vericeksin zaten çoğu da içiyor, benzinliğe yollacaksın
  • quote:

evet düzgün bir cevap gelmiş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.