Şimdi Ara

Hayır amaçlı Alınık laptop harddisk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İş yerinden bir işçi arkadaşın çocuğunun eski model dizüstü cihazı arızalanmış, ben kendim aldığımda hiç açılmıyordu, 1 slot ram vardı yerini değiştirince cihaza görüntü geldi fakat açılıp resliyordu ardından macunlarını değiştirip hava kanallarını temizledim cihaz tamamen açılmaya başladı fakat boot ekranında takılıyordu. Harddiski kendi cihazıma bağladım bad sector doluydu, regenerator ile uğraştım ama bir sonuç alamadım.

Elinde 40gb, 60 gb artık içine xp kuracak driver atacak kadar sağlam dizüstü harddiski olan varsa yardım bekliyorum. Şehir dışından aras kargo ile masraflar bana ait olacak şekilde alabilirim amacım bir arkadaşımıza yardımcı olabilmek.

İşyerim İzmir/Işıkkentte dileyen gelip işçi arkadaş ile kendisi de görüşebilir.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Adresi pm ile gönder hocam , kargoyu ben karşılar gönderim sağlarım.
  • Teknoloji konusunda ve işyeri sahibi olarak Başkasından hayır yapmasını istemek yerine "40gb, 60 gb artık içine xp kuracak driver atacak kadar sağlam dizüstü harddiski " ilan açıp disk alıp işçinize ücretsiz takıp neden hayır işiemiyorsunuz.Hayır işleri ancak altından kalkamayacagın zaman deşifre edilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: N@sH

Teknoloji konusunda ve işyeri sahibi olarak Başkasından hayır yapmasını istemek yerine "40gb, 60 gb artık içine xp kuracak driver atacak kadar sağlam dizüstü harddiski " ilan açıp disk alıp işçinize ücretsiz takıp neden hayır işiemiyorsunuz.Hayır işleri ancak altından kalkamayacagın zaman deşifre edilir

Hocam arkadaşlar imalatta çalışıyor, ben alım-satımda. İş yeri sahibi değilim, mühendis çıkıp sendikanın belirlediği alt limitin yarısına, 4 sene okuduğum bölümle alakası olmayan bir pozisyonda çalışırken birde evlenmek için ayda 1000 lira ödemeli kredi çekerseniz durumumu anlarsınız. Ben teknik bilgimi sorunu çözmeye, diğer parçaların bakımına harcadım + bilgisayar 2 aydır bende bir yerden ucuza ayarlarsam alayım diye kovaladım ama 20-40 olan cihazlar zaten sorunlu hurda niyetine satılıyorlar diğerleri de 100 lira civarı.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.