Şimdi Ara

## HayDay (Çiftlik Oyunu) ## [ANA KONU] (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
2.673
Cevap
45
Favori
392.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Napolit@n

http://www.dailymotion.com/video/xt8kfl_heyday-hack-cheat_videogames

internette gezerken bu videoyu gördüm. bu gerçek mi indirsem mi? indirmesemm mi:? var mı acaba böyle bişey
    kullanan var mı

Bu ve bunun gibi birçok FAKE mevzuatlar var ve hepsi hikaye tamamen eleman kendi linklerine tıklatıp para kazanma çabasında ki linklerden birşey indirmek mümkün değildir.

Şu anda stabil çalışan tek hile gazete ilan süresi kısaltmadır.

Saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: farrow

quote:

internette gezerken bu videoyu gördüm. bu gerçek mi indirsem mi? indirmesemm mi:? var mı acaba böyle bişey
    kullanan var mı

Bu ve bunun gibi birçok FAKE mevzuatlar var ve hepsi hikaye tamamen eleman kendi linklerine tıklatıp para kazanma çabasında ki linklerden birşey indirmek mümkün değildir.

Saygılar.

jailbreak yok bende. ücretli ifile vs programda yüklü değil. yapma imkanı da yok zaten galiba. neyse. olduğu kadar artık

• http://www.iphoneyardim.net/iphone_yardim_soru-cevap/66985-hay_day_oyun_hilesi_varmi.html bu linkte gazete süresi kısaltma var.Baştan sona okumadan telefondaki dosyaları değiştirmeyin.Sonra olan oyunuda kaybedebilirsiniz..Birde değiştireceğiniz dosyanın yedeğini alın..Oyun bu şekilde daha zevkli ve mantıklı oluyor.Binlerce insan reklam veriyor ama biz hepsini göremiyoruz diğer türlü..
  • quote:

quote:

quote:

kullanan var mı

Saygılar.

jailbreak yok bende. ücretli ifile vs programda yüklü değil. yapma imkanı da yok zaten galiba. neyse. olduğu kadar artık

ios 5.1.1se çok kolay jb yapmak.

• jb olmayanlarda olmuyor sanırım var mı bir yolu gazele ilan süresi kısalsa bile yeterli olur.tam hile yapınca zevk alınmaz kanımca :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mersinaki

jb olmayanlarda olmuyor sanırım var mı bir yolu gazele ilan süresi kısalsa bile yeterli olur.tam hile yapınca zevk alınmaz kanımca :)

tam hile yaparsan hiç zevk almazsın bu seferde.Yani paranla veya elmasla eksik olan herşeyi tamamlarsın 5 dk içinde 50 level atlarsın sonra?:)
  • Beyler oyun sizdede yavasmi. Gazeteden satın almayı tikladigimza 6-16 saniye bekleme yapıyor. Baydı bea

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim cihaz İphone son sürüm yüklü ve JB siz gazete olayı oluyor.

Game Center: ZEYZİ Level: 47

Bir kardeşimin ricasıdır,onunda Game Center: Arda.7

Saygılar.
  • quote:

Benim cihaz İphone son sürüm yüklü ve JB siz gazete olayı oluyor.

Game Center: ZEYZİ Level: 47

Bir kardeşimin ricasıdır,onunda Game Center: Arda.7

Saygılar.

anlatır mısınız peki gazete oalyını ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bestercan

Beyler oyun sizdede yavasmi. Gazeteden satın almayı tikladigimza 6-16 saniye bekleme yapıyor. Baydı bea

cihazı uçak moduna al
    cihazı kapat-aç
    uçak modundan çık
    oyuna gir
  • Son güncellemeden sonra gazete olayı olmuyor diye biliyorum. Yedirsen varsa bilgilenelim...

• yukarda konu linkini verdim ben şu anda gazete ilan süresi değişik vaziyette oynuyorum..
  • Arkadaşlar 2 tane ahşap levha 3 tane civata lazım...Elinde olan arkadaş paylaşa bilir mi acaba? bölüm atlatamıyorum bir türlü...şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugrtrkgvn

yukarda konu linkini verdim ben şu anda gazete ilan süresi değişik vaziyette oynuyorum..

İpadde mı

• quote:

Orijinalden alıntı: CaPAxA

2 gündür sinema bileti çıkmıyor , gitti elmaslar
    Gazete olayı da kötü oldu ; pastırma , yumurtalı pastırma , yumurta , ahududu , çilek , böğürtlen görmekten gına geldi artık..
    Aradığım hiçbirşeyi bulamıyorum..

katılıyorum aynen yumurta pastırma filan arada bi cıkartıyorlar dondurma falan kalas oda 30 da 1 :)
  • ya gazete olayını dosya ile mi çözdünüz ?

biri anlatsada yapabilsek
  • Şu ana kadar gazete hilesi kullanmadım ama 5-6 saniye yenileniyor olması gerçekten cazip göründü gözüme.
    Cihazım jailbreakli, şu işi basitçe anlatsanız da biz de yapsak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tayfa-140

Şu ana kadar gazete hilesi kullanmadım ama 5-6 saniye yenileniyor olması gerçekten cazip göründü gözüme.
    Cihazım jailbreakli, şu işi basitçe anlatsanız da biz de yapsak.

aynen katılıyorum :) tayfa elinde şerbet ve dondurma varmı ? tekne icin lazın 4 serbet 6 dondurma :D
  • Hocam yorumları okudunuz anlamadınız mı ona göre açıklayalım..Şu linke baktınız mı?http://www.iphoneyardim.net/iphone_yardim_soru-cevap/66985-hay_day_oyun_hilesi_varmi.html

Burda nasıl olduğu yazıyor baştan sona okuyup karşılaşacağınız olası hatalarıda görmenizi tavsiye ederim..Ancak dosyada değişiklik yapmadan önce yedeğini alınki bi sıkıntı çıkarsa eski dosyayı yüklersiniz..Bu yapılan işlem bence hile değil olması gereken bişey.Birsürü işe yaramayan ilanı görmek yerine kısa zaman aralıklarıyla işinize yarayan ilanlarıda görmek iyi oluyor.Lütfen verdiğim linki okuyun arkadaşlar..Orda yazılan çözümü bende buraya koymasını bilirdim ama buraya koyduğun vakit mesuliyet almak gerekir ve açıkcası yapılan işlemleri anlamak dışında başka bi sorunla nasıl başa çıkılacağını bilmiyorum o yüzden buraya yazmıyorum..Ve tekrar hatırlatıyorum değişiklik yapmadan önce yedek alın..

• quote:

Orijinalden alıntı: bestercan

quote:

Orijinalden alıntı: ugrtrkgvn

yukarda konu linkini verdim ben şu anda gazete ilan süresi değişik vaziyette oynuyorum..

İpadde mı

İpadde hocam evet..
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.