Şimdi Ara

## HayDay (Çiftlik Oyunu) ## [ANA KONU] (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.673
Cevap
46
Favori
391.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

GC : XxSeASoNiCxX
  • Arkadaslar ben de ucuzdan satis yapiyorum. Benim de sksiklerim var civi gibi ekleyebilirsiniz.

Gamecenter : emrahsenturk

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar beni de ekleyin plaese😄

Kendal73

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kendali -- 21 Ekim 2012; 12:43:17 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gazeteyle olacak boyuttan çıktı oyun, her ürünün borsası oluşması şart.

XUHEYDAY 100
    XUHEYDAY 30

=)
  • Arkadaş listesi gerçekten hiç işe yaramıyor.
    Bugün gemi siparişinin son parçası olan kurabiye lazım oldu 6 tane, 160-170 kişilik listeyi tek tek dolaştım ve sadece 3 tane çıktı.
    Herkes pastırmalı yumurta, yumurta, ahududu, böğürtlen ve yumurta koyuyor, bir de tavan fiyatlarla.
    O sürede gazeteye baksam belki aradığımı bulacaktım, gerçekten temizlik yapmak şart oldu ama tek tek isim yazmaya üşeniyorum.
    160 kişi en iyi ihtimalde bile 70-80'e düşecektir ama bundan eminim.
    Her ürüne sürekli tavan fiyat verenleri tek tek yazacağım, listeyi de burada paylaşacağım, isteyenler arkadaş listelerinden çıkarabilirler.

Hareketlilik gelmesi açısından kendime bir gün ve saat belirleyip, her hafta o gün büyük indirim uygulayacağım.
    Mesela toplamda 10 ağıl geliştirici ürün (çivi, tahta, bant vs), toplamda 40 ağaç ürünü (ahududu vs), toplamda 80 hayvan yemi vs bunların hepsini, yani 130 ürünü her biri 1 altın olmak üzere 130 altına satacağım. Haftada bir gün yapacağım, takip edenler faydalanmış olacak, tabii ki gazeteye reklam vermeden yapacağım.

Bir de bugün gazeteye, ihtiyacım olan bir ürün için sürekli bakmam gerekti, bu sürede toplamda 500-600 civarı altına 4 çivi, 2 kalın çivi, 2 tahta buldum.
    Gazeteyi sürekli takipte kalmak büyük fayda sağlıyor haberiniz olsun.

Gamecenter: murselsevim

• Arkadaşlar gun içinde belki 20-30 defa oyunda oldukça tabii, kolay elde edilebilecek urunlerin 10 ad. Olarak 1 altından satıyorum. Yulaf mısır yumurta gibi. Bir kerede 100-110 ad gibi bulabiliyosınuz 10 altına. Lazım oldukça ziyaret edebilirsimiz. Arada kıyak yaptıgım da oluyo tabii :)) Nasıl oldu bilmem de 200.000 e yakın altınım oldugundan pek takılmıyorum fiyatlara.
    Gc: immortalkk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.facebook.com/groups/398942506846286/
    Facebook sayfasına gelirseniz , gemi için gerekli ürünleri paylaşıyoruz birbirimizle.. 3 gemi yolladım bugün..
  • bazı arkadaşlar çivi civata bant felan istiyor fakat alamıyorlar hemen başkaları çekiyor. whatsapp kullanan varsa numaralarını yazsın anlık iletişim olsun ki alabilsinler
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaPAxA

http://www.facebook.com/groups/398942506846286/
    Facebook sayfasına gelirseniz , gemi için gerekli ürünleri paylaşıyoruz birbirimizle.. 3 gemi yolladım bugün..

Giremiyorum malesef face hesabımda sorun var. Burdan yazın varsa yardımcı olim

• beyler para biriktiriyotum. iskelemi karlı, yoksa madenmi karlı...... ona göre satın alayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: bestercan

beyler para biriktiriyotum. iskelemi karlı, yoksa madenmi karlı...... ona göre satın alayım

İskele tabii ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: bestercan

beyler para biriktiriyotum. iskelemi karlı, yoksa madenmi karlı...... ona göre satın alayım

madende ham maden çıkarıp, dökümcüde işleyip çubuk haline getiriyorsun. kamyon siparişlerinde bu çubuklar evcil hayvan çeki için lazım oluyor. çübukları üretmek oldukça uzun sürüyor.

limanda gemi geliyor 14 saat kalıyor. içinde koliler var. sayısına ve ürününe göre kolileri 14 saatte doldurman gerekiyor. doldurursan gemi kalkıyor. çek veriyor. dolduramazsan çek vermeden vakti gelince kalkıyor. her koli için de bir miktar altın ve puan veriyor kamyondaki gibi.
    gemi kalktıktan 4 saat sonra yeni gemi geliyor.

kararını sen ver istediğini aç.

• Farklı ürünleri farklı adetlerde ama hepsini 1 altından satıyorum şu an. Bi uğrayın.lazım olan bir şey çıkar belki

• quote:

Orijinalden alıntı: immortalk

Farklı ürünleri farklı adetlerde ama hepsini 1 altından satıyorum şu an. Bi uğrayın.lazım olan bir şey çıkar belki

Valla pek ilgi çekmedi gibi ama birazdan tekrar farklı ürünleri farklı adetlerde 1 altına satıcam

• gazete olayına çözüm yok mu arkadaşlar ?

• ekledim henüz level10 ambar 75 olunca hemen doluyor var mı hızlı geliştirmek için tiyolarınız :)
  • Arkadaşlar sizede tuhaf gelmiyor mu bu kadar bu oyunu oynayan var dünyada ve gazeteye ilan verince uzun süre o ilan kalıyor..Süresini kısaltın,bilmiyosanız süresi kısalmış kalsörleri indirin yükleyin ifile ile telefona (jb olmayan telefonda oluyomudur bilmiyorum) gazete 5sn de bir yenilensin.Sıkıcı yumurta ilanlarından kurtulun:)yaptığınız şey para yada elmas hilesi değil..Aslında bana kalırsa oyunun orjinalinde olması gereken bişey.Bu sayede gazeteye ilan verilen her ilanı görebilirsiniz.Yüzbinlerce kullananın olduğu bi oyunda sadece 25 ilanın 2 dk sürmesi saçma zaten..Bu sayede daha çok çivi vida vs ilanları görürsünüz..Tesadüfen çıkmasını beklemek zorunda kalmazsınız..
  • süreyi kısaltan dosyayı nereden ve nasıl yükleyebiliriz hocam ?
  • http://www.dailymotion.com/video/xt8kfl_heyday-hack-cheat_videogames

internette gezerken bu videoyu gördüm. bu gerçek mi indirsem mi? indirmesemm mi:? var mı acaba böyle bişey
    kullanan var mı
  • oyun şimdiden sıkmaya başladı. süre hilesi yapmıyorum. hiç bişey yapmıyorum. aylarca uğraşsam anca gelicem 40 level e. şu an 21.
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.