Şimdi Ara

## HayDay (Çiftlik Oyunu) ## [ANA KONU] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.673
Cevap
45
Favori
394.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ekksl6

quote:

Orijinalden alıntı: farrow

39. Level'da çokmu ayıp olur bilemiyorum ama belki benim gibi hala bilmeyenler olabilir diye yazmak istiyorum.

Siparişleri silip yerine başka bir sipariş gelmesini (yarım saat wait) sağlayabiliyormuşuzda benim haberim yok

Game center arkadaşlar tam gaz level geçme olayına girmişler belliki,tezgahlarında işe yarar birşey bulmak çok zor.Ben ağıl ambarı 625 kapasiteye getirdiğim için sürekli kalas vs satıyorum.

Game Center: ZEYZİ

beklerim.

nası oluyo o sipariş silip yneisini istemek=?
    oluyosa da elmasla mı oluyor?
    pazar alanından satmaya koyduklarımı elmasssız geri çekebilsem tam süper olacak aslında ama :(

ucuza bulup bazı şeyleri daha iyi fiyata satmaya çalışıyorum ama hala doğru düzgün para gelmiyor :(

bi hile kısa yoldan para kazanmak lvl atlamak nası olur anlatsanız :P

siparişler bölümünde sipariş zor yapılacak bir sipariş ise siparişi seçip çöp kutusuna dokunmanız yeterli,elmasa gerek yok.
    Tezgahtakileri silmek için mutlaka 1 adet elmasınız gider.

Hile yok (online server olayı) sadece gazetede süre hilesi var diye biliyorum oda sağlıklı çalışmıyor galiba.

Ağıl-ambar genişletme hilesindede oyun kendini restartlıyor.

• daha yeni başladım arkadaşlar ekleyebilirsiniz

adrianbey
  • Lütfen beni de ekleyin ozand1905

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hızlı para kazanmanın yolu,ucuza alıp satmak.. Yeni başlayanlar kalas,civi,vidaları son fiyattan değilde artıya basmadan direk satışa çıkarıyor.. ben bu yolla çok para kazandım.. milletle yarısıyoruz.. saniyeyle kaçırdıklarım veya aldıklarım oluyor.. sadece vida filanda değil adam yogurtu 10 altına satıyor veya kaşar peynirini..

Öyle bir hal aldıki gazeteyi çevirmekten parmaklarım yorulur hale geldi Çiviyi,kalası 270'den satanlardan almıyorum.. Mutlaka ucuz olacak
  • 1 ay oldu anca 21 oldum

• Bugün de muhtemelen 30. leveli göreceğim.
    Son zamanlarda sürpriz kutulardan balta ve testere çıkmaya başladı, kötü oldu böyle.
    Bir de şuan bende balta ve testereden 22-23'er tane var, ilerde işime yaramayan ağaç ve çalıları keserim diye saklıyorum ama sürekli komşular fiyat biçmeye geliyor.
    Şunları savabilsem süper olurdu, elim yanlışlıkla "evet, kabul ediyorum" a gidecek diye korkuyorum.

Yalnız hergün 2-3 kişi ekliyor, arkadaş listesi çok kabarık oldu.
    Önceleri bir şey alacaksam herkesin tezgahını geziyordum, artık böyle bir şey yapmaya kalksam en az 15 dakikam gider.
    Çok dolu, keşke oyun içi silmeler olsa. Bazı arkadaşlar her şeyi tavan fiyattan satıyor ve çeşitlilik yok.

Şimdilik yazacaklarım bu kadar.

• 3 günde 17 oldum da şu bi tane ufaklık var gönderiyosun ucuz bulup getiriyo..ucuza mal getirip en yüksek fiyata veriyorum mutlaka alıcı cıkıyor :)

bi de hızlı lvl için sanırım panodaki siparişleri yapmak baya bir işe yarıyo..
  • whtwsrongstupid beyler oyundan cikmiyorum :)

• arkadaşlar bana ambar ve ağıl kapasitesini artırıcı tahta parçası vida bant civata gerekli
    kâr amacı gütmeden forum dayanışması adına satacak olanlar varsa lütfen çok reca ediyorum.
    pm de atabilirsiniz.
    gamecenter ozand1905
  • quote:

Orijinalden alıntı: arunsal

quote:

Orijinalden alıntı: matrax1907

2 gundur duzelir diye bekliyordum arastirdim da o kadar fakat tanitim filmi bende cikmiyor. Arkadasimda gordum 2 gunde 20den fazla elmas kazandi eminim sizde de oyledir fakat bende cikmiyor. Fikri veya onerisi olan varsa ve bana yardimci olursa sevinirim. :/

Güncellemeden sonra geldi bende.
    Güncellemelere bir bakın isterseniz.

Maalesef her şey denendi.. Güncellendi, silindi, tekrar yüklendi yok.. Oyuna hem facebook, hem twitter, hem forum hem de mail aracılığıyla bombardımana tuttum ve sonuç; deneme amaçlı rastgele kullanıcılara atıldı, herkeste olmaması normal ve herkeste aktif olup olmayacağı konusunda kesin bir bilgi veremiyoruz bizi takip etmeye devam edin gibi bir yanıt aldım.. Saçmalık! :/

Bu arada eklemek isteyenler için GameCenter ID'm: SerhanBasmaci < - - - (Level 41)
    Kuzenimin ID'si: karmina1907 <--- (Level 39)

Her ikimiz de aktif oynamaktayız çekinmeden ekleyebilirsiniz.. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matrax1907 -- 28 Eylül 2012; 20:11:27 >

• 3 tane bant 2 tane vida lazım yahu
  • buradakilerin tavsiyesine uydum ve oyunu kurdum, zevkliymiş

GM: orcnscn

çivi, civata, testere, kürek mürek ne gerek varsa alabilirim arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oarsiyuen -- 30 Eylül 2012; 1:05:05 >
  • abaya12 ekleyin arkadaşlar alışveriş yapalım
  • beni de ekleyin seviye 23 :) MELİSA-ALİ
  • Oynadıkça daha fazla beni kendine çeken bir oyun. Akıcı ve keyifli hic sıkılmıyorum

Su an 35. leveldeyim ve nihayet artık altın kazanmaya dolayısıyla da çiftliğimi güzelleştirmeye başladım

Ayrıca testereye ihtiyacım var satmak isteyen arkadaslar olursa;

GC: frknymn

• ha bu meyve ağaçları, çalıları 3 hasattan sonra soluyor...
    arkadaş kimse de çiftliğimde tıklayıp tekrar yeşertmiyo onları :(
    bi de pazar alanın yanına koydum yani :(

tom denen dallama işi elmasa bağlamayaydı deli param olacaktı ama olmuyo :(
  • arkadaslar bilmeyenler için söyleyim. ifile ile uygulamalar bölümünden hay day ı bulun. hay day.app içine girin. Res'in içine girin. Data'nın içine girin.game config.csv dosyasını metin editoruyle acın.
    Acılan sayfada NewspaperRefreshseconds 120 saniye olan yeri 5-10 saniye yapın. kaydedin ve oyunu açın. artık gazetedeki içerikler 5-10 saniyede bir değişecek ve aradıklarınızı daha hızlı bulacaksınız.
  • Arkadaslar hem sizin hem de benim isime yarayacağını düşündüğüm bir fikrim var.

Bahsedeceğim şey bir takas sistemi. Başlık altında cogu arkadasımızın çivi bant vb. seylere ihtiyacı oldugunu bir cogumuz görmüsüzdür.

Amele Tom 12 gün boyunca benimle ve ben ağıl ambar kapasitemi arttırmak istiyorum yalnız Tom bu malzemeleri bulmamıza yardımcı olmuyor. Dilediğiniz ürün karşılığında sizinle çivi bant vs. takas edebilirim eğer tabi sizde isterseniz

Konuyla ilgili pm atabilirsiniz.

• Arkadaşlar bana bayağı arkadaşlık teklifi geldide, oyunda nasıl bulcaz birbirimizi onu çözemedim çivi lazımda biraz ve civata :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: abays

Arkadaşlar bana bayağı arkadaşlık teklifi geldide, oyunda nasıl bulcaz birbirimizi onu çözemedim çivi lazımda biraz ve civata :)

dostum ekranın alt sağ tarafında simge var 3 kişilik erkek tuvaleti şeklinde ona tıklarsan arkadaşlar kısmında senin gamecenterde ekledeğin kişileri ve onların çiftliklerini görebilirsin. ayrıca takipçiler kısmındanda gamecenter dışında oyun içinde seni takip edenleri görebilir onların sattıklarınıda satın alabilirsin. benim için arkadaşlar kadar takipçilerde önemli. şu anda 58 takipçim var ve çoğu zaman aradıklarımı onların çiftliklerinde buluyorum. tabi bu insanları kaçırmamak için devamlı güncel şeyler satman lazım. bu yüzden bazen lazım olmasa bile takipçilerim için arkadaşlarımdan yapı malzemesi veya bulunması zor şeyleri tavan fiyattan da olsa satın alıp dükkanıma koyuyurum.

level : 44
    gamecenter : sanalkaptan

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.