Canlı Yayın
Apple, yılın ürünlerini tanıtmaya hazırlanıyor. iPhone 17 serisi, AirPods'lar, yeni nesi işlemci, Apple TV, AirTag ve dahası...
Şimdi Ara

## HayDay (Çiftlik Oyunu) ## [ANA KONU] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
2.673
Cevap
45
Favori
394.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vida ariyorum vida. Vida ariyorum vida. Vida ariyorum vida. Vida ariyorum vida. Vida ariyorum vida. Vida ariyorum vida. Vida ariyorum vida. Vida ariyorum vida. Vida ariyorum vida. Vida ariyorum vida. Vida ariyorum vida. Vida ariyorum vida. Vida ariyorum vida. Vida ariyorum vida. Vida ariyorum vida. Vida ariyorum vida.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Level 28 oldum ciftlik kapasitesi artimiyorum habire vida bant civi satiyorum sabiyesinde ucuyor meretler

• quote:

Orijinalden alıntı: denizin

Civi bant lazimsa nick GEZGİNS.

Sendeki tum hirdavati az once ben topladim supersin gezgins

• Çivi ve vida lazım dostlar nick: ABAYA12
  • 41 lwl oldum oyun iyi sardı Hele tomu işe gönderip kürek almak daha bi güzel

Nick: 58Nonick
  • bant çivi vida isteyen varsa pm göndersin game center ıd leriyle istedikleri saatte ekleyeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: 78erhan78

Level 28 oldum ciftlik kapasitesi artimiyorum habire vida bant civi satiyorum sabiyesinde ucuyor meretler

öyle bir hal aldıki fiyat yüksekse almıyorum.. düşük fiyatlıları almak daha güzel oluyor.. gazeteye bakmaktan siparişlere zaman ayıramıyorum level atlamakta yavas oluyor bu sayede
  • quote:

quote:

Level 28 oldum ciftlik kapasitesi artimiyorum habire vida bant civi satiyorum sabiyesinde ucuyor meretler

öyle bir hal aldıki fiyat yüksekse almıyorum.. düşük fiyatlıları almak daha güzel oluyor.. gazeteye bakmaktan siparişlere zaman ayıramıyorum level atlamakta yavas oluyor bu sayede

denizin faceteki fiestam.com grubuna üye misin?
  • Gamecenter : reefted
    Beni de ekleyin arkadaslar

• quote:

Orijinalden alıntı: ekksl6

quote:

quote:

Evet üyeyim uzun zamandır takip ediyorum grubu.. Aktif değilim ama

• quote:

quote:

quote:

quote:

Evet üyeyim uzun zamandır takip ediyorum grubu.. Aktif değilim ama

aktif ol neden deaktifsin :)
    ben ordayım takip ediyosan :)

• Gazete reklamlarında kalas çivi falan neden çıkmıyor ya da bana mı denk gelmiyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: enc4

Gazete reklamlarında kalas çivi falan neden çıkmıyor ya da bana mı denk gelmiyor?

çok seyrek çıkıyor...çıkınca da anında kapışılıyor...ayrıca newspaper 30 saniyede bir güncellendiği için biri kapmış siz hala gazeye bakıyo olursunuz..
    bende gazete güncellenme zamanı 5 saniye...değiştirilebiliyor.
  • quote:

quote:

Gazete reklamlarında kalas çivi falan neden çıkmıyor ya da bana mı denk gelmiyor?

çok seyrek çıkıyor...çıkınca da anında kapışılıyor...ayrıca newspaper 30 saniyede bir güncellendiği için biri kapmış siz hala gazeye bakıyo olursunuz..

Yanlışınız var. Gazete ilan güncelleme süresi 2dakika 15 saniye civarı. Sadece yuksek level oyuncularinin gazete
    ilanlari 1dakika 30 saniye. Sizde farklı bizde farklı değil. Siz süre bitimine 5 saniye önce girmissizdir. İlan ve gazete konusunda uzman sayılırım. Elimde kronometre 1 saat boyunca çivi ve tahta aramisligim var . Ama faydası oluyor. Sizde deneyin. Kronometreyi hazırlayın. Hızlı aralıklar la gazeteyi açıp kapayın. İlanlar değişinde basın düğmeye. Mesele meyve ilanları cogunlukta diyelim, süre bitimine kadar başka işinizi halledin. Bitmesine 5 saniye kala yine gazeteyi açıp kapamaya başlayın. Bu sekilde bir çok ilanı ilk siz ziyaret edip istediklerinizi daha kolay alabilirsiniz.

Level 44
    Gamecenter : sanalkaptan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SANALKAPTAN -- 4 Ekim 2012; 19:08:13 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kolay altın biriktirmeyi bilen var mı? 21 lvldeyim altınım hep az. Çünkü sürekli ağıl ve ambarı geliştirmem gerekiyor.
    Gc id: ozand1905

Bu arada iskeleyi bile açamadım 16 bin altın gerekiyor. İskele açılınca ne oluyor? İyi para kazandırıyor mü? İleriki levellerde bu 16k altın azalabilir mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SudaEriyenAspirin -- 4 Ekim 2012; 19:27:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

Kolay altın biriktirmeyi bilen var mı? 21 lvldeyim altınım hep az. Çünkü sürekli ağıl ve ambarı geliştirmem gerekiyor.

Bu arada iskeleyi bile açamadım 16 bin altın gerekiyor. İskele açılınca ne oluyor? İyi para kazandırıyor mü? İleriki levellerde bu 16k altın azalabilir mı?

iskeleyi mutlaka yapın. toplu halde ürün gönderimi yapıp kolay level atlıyorsunuz. para kazandırımı fena sayılmaz. tek sıkıntısı çoğunlukla sizde olmayan ürünler istendiğinden çiftlik çiftlik dolaşıp eksik ürünleri ararken vaktiniz boşa geçiyor.
    para sounu 30. levelden sonra azalıyor. ben 30'a kadar hep ucuz ürün alıp pahallıdan satarak geçindim. gün içerisinde ucuza bis sürü ürün çıkıyor. 30'dan sonra para getiren ürünler vs geliyor. şu an 40. leveldeyim ve param 122000 civarı ve 62 elmasım var :)
    para lazım olursa haber ver. bazen düşük leveldeki arkadaşlara destekleme alımı yapıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: avbaris

quote:

Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

Kolay altın biriktirmeyi bilen var mı? 21 lvldeyim altınım hep az. Çünkü sürekli ağıl ve ambarı geliştirmem gerekiyor.

iskeleyi mutlaka yapın. toplu halde ürün gönderimi yapıp kolay level atlıyorsunuz. para kazandırımı fena sayılmaz. tek sıkıntısı çoğunlukla sizde olmayan ürünler istendiğinden çiftlik çiftlik dolaşıp eksik ürünleri ararken vaktiniz boşa geçiyor.
    para sounu 30. levelden sonra azalıyor. ben 30'a kadar hep ucuz ürün alıp pahallıdan satarak geçindim. gün içerisinde ucuza bis sürü ürün çıkıyor. 30'dan sonra para getiren ürünler vs geliyor. şu an 40. leveldeyim ve param 122000 civarı ve 62 elmasım var :)
    para lazım olursa haber ver. bazen düşük leveldeki arkadaşlara destekleme alımı yapıyorum.

Çok sağol forumdaş şuan dükkanımda bazı seyler var lazımsa alabilirsin.

• Elimde suan 100 civari bant civi gibi zerzevat var.agil yetmemeye basladi buyutmek icin kullanmaya kiyamiyorum meretleri.

• Bende 3 Gün önce yataga uzandım uyucaktım appstore girdim bakiniyordum indirdim indirmez olaydım bağımlı oldum resmen :)

İd : persian1903

eklerseniz sevinirim :) genelde full online oliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: SANALKAPTAN

quote:

quote:

Yanlışınız var. Gazete ilan güncelleme süresi 2dakika 15 saniye civarı. Sadece yuksek level oyuncularinin gazete
    ilanlari 1dakika 30 saniye. Sizde farklı bizde farklı değil. Siz süre bitimine 5 saniye önce girmissizdir. İlan ve gazete konusunda uzman sayılırım. Elimde kronometre 1 saat boyunca çivi ve tahta aramisligim var . Ama faydası oluyor. Sizde deneyin. Kronometreyi hazırlayın. Hızlı aralıklar la gazeteyi açıp kapayın. İlanlar değişinde basın düğmeye. Mesele meyve ilanları cogunlukta diyelim, süre bitimine kadar başka işinizi halledin. Bitmesine 5 saniye kala yine gazeteyi açıp kapamaya başlayın. Bu sekilde bir çok ilanı ilk siz ziyaret edip istediklerinizi daha kolay alabilirsiniz.

Level 44
    Gamecenter : sanalkaptan

hocam cihazında jb varsa aşağıdaki işlemi yaparsan ne kadar zamanda bir değiştiğini göreceksin :)
    bende 40 vida 2 li olan kalastan 35 tane var...tekli kalas pek satılmıyor...

firat1337
    Teğmen

arkadaslar bilmeyenler için söyleyim. ifile ile uygulamalar bölümünden hay day ı bulun. hay day.app içine girin. Res'in içine girin. Data'nın içine girin.game config.csv dosyasını metin editoruyle acın.
    Acılan sayfada NewspaperRefreshseconds 120 saniye olan yeri 5-10 saniye yapın. kaydedin ve oyunu açın. artık gazetedeki içerikler 5-10 saniyede bir değişecek ve aradıklarınızı daha hızlı bulacaksınız

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.