Şimdi Ara

Hayattan Zevk Almıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. 18 yaşıma geldim, forumdaki 4. senem artık hiç tat kalmadı bu forumda, eskiden güler eğlenirdim yok artık. Anasayfa haberlerini okurdum DH incelemeleri izledim hiç kalmadı artık. Facebook ta takılırdım, 9Gag da falan gezerdim yok. Oyun oynardım baya artık doğru düzgün zevk de almıyorum vakit geçsin diye sadece. Tek bunlar değil başka şeyler var da sanal alemde durum böyle. Sizde de durum böyle mi

• Öyle gibi. Sıkıntıdan kendimi yemeğe verdim habire götürüyorum duba gibi olacağım pc başında.
  • bende de var. alkole vur kardeşim
  • bendede öyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gayette güzel yaşıyorum sınavı atlattım 7/24 oyun ps3 film müzik müthiş
  • Sanal alemle kısıtlamışsın kendini.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şahsen ben sıkılmaktan da memnunum. Kışın bi tarafım yırtılıyor okulda. Yazın plan yapmadan, hangi günde olduğumu unutarak yaşamak çok eğlenceli geliyor haliyle. Sıkılmaktan bile keyif alıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shotzdown

Gayette güzel yaşıyorum sınavı atlattım 7/24 oyun ps3 film müzik müthiş

Ben de sınavları atlattım istediğim üniversiteye gideceğim ama yine de bir durgunluk var. Oyun oynuyorum BFBC2 ama sarmıyor fazla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

Öyle gibi. Sıkıntıdan kendimi yemeğe verdim habire götürüyorum duba gibi olacağım pc başında.

Ben de öyle oldum bu sene. 13 14 ay boyunca sürekli ders çalışıp pizza yemekten göbek oldu . Yüzmeye falan başlasam tekrardan iyi olacak
  • Sanal Alem eskisi kadar sarmıyor doğrudur.
  • Aynı durumdayım sürekli anasayfayı yeniliyorum boş boş bakıom.Bir sürü oyun var pcde ama girince bir süre sonra sıkılıp çıkıyorum.Çok kötü geçiyor günler ne yapıcağımı şaşırmış durumdayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeraltofRivia

Aynı durumdayım sürekli anasayfayı yeniliyorum boş boş bakıom.Bir sürü oyun var pcde ama girince bir süre sonra sıkılıp çıkıyorum.Çok kötü geçiyor günler ne yapıcağımı şaşırmış durumdayım.

Yapboz yapmıştım sınavdan önce stresi azaltmak vakit geçirmek için. Tekrar başlayacağım. 3000 parçalık savaş uçağı ya da araba yapbozu yapar odama asarım. Tavsiye ederim güzel oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

quote:

Aynı durumdayım sürekli anasayfayı yeniliyorum boş boş bakıom.Bir sürü oyun var pcde ama girince bir süre sonra sıkılıp çıkıyorum.Çok kötü geçiyor günler ne yapıcağımı şaşırmış durumdayım.

Yapboz yapmıştım sınavdan önce stresi azaltmak vakit geçirmek için. Tekrar başlayacağım. 3000 parçalık savaş uçağı ya da araba yapbozu yapar odama asarım. Tavsiye ederim güzel oluyor

İyi fikir aslında.Bu günlerde ilaç gibi gelebilir.Bulursam biyerde alır yaparım.

• Aynen birader ben normal hayattanda sogudum son 3 aydir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka şeyler var demişsin anlat dinlerim
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi konyamaarif -- 7 Temmuz 2013; 23:19:27 >
  • quote:

quote:

quote:

İyi fikir aslında.Bu günlerde ilaç gibi gelebilir.Bulursam biyerde alır yaparım.

Hayattan Zevk Almıyorum

Yapboz yapmam dersen bu tarz bir şey yap. Minicik ufak parçaları özel yapıştırıcı ile birleştirerek yapıyorsun. Harika bir şey. Gemi, helikopter, araba her şey var. Bir dene derim. Ben çok yaptım yapboz yapıyorum artık

• quote:

Orijinalden alıntı: ParZ

Başka şeyler var demişsin anlat dinlerim

Müzik dinlemekten çok hoşlanırdım. Artık yüzüne bakmıyorum sıkıldım aynı şeylerden. Yeni bir eve taşındık etrafı falan geziyordum ilk günlerde. Şimdi balkonda çay yudumlamaktan başka bir şey yapmıyorum. Televizyon falan izlerdim yok artık. Gerçi iyi de oluyor ailemle eskiden pek sohbet etmiyordum artık balkonda oturup sohbet edebiliyorum. Film izlerdim eskiden sürekli. Her gün bir film. Ama artık yok Game Of Thrones'a başlayayım dedim ilk bölüm rezalet gibi geldi. 25 GB indirmiştim bir sezon için ratio ya yazık oldu. Böyle işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Legend -- 7 Temmuz 2013; 23:23:09 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hayattan Zevk Almıyorum

Yapboz yapmam dersen bu tarz bir şey yap. Minicik ufak parçaları özel yapıştırıcı ile birleştirerek yapıyorsun. Harika bir şey. Gemi, helikopter, araba her şey var. Bir dene derim. Ben çok yaptım yapboz yapıyorum artık

Hafiften baktım neler var diye.Vakit geçirmek için iyi bir yöntem D&R de var bu çeşit yapbozlar alırım belki.

Ayırcahttp://www.youtube.com/watch?v=MxhD_9_FoPU bu videodaki olayı hala çözebilmiş değilim :DD

• Bende almıyorum ne olacak olum bizim halimiz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.