Şimdi Ara

hayattan nasıl zevk alıyorsunuz ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hiç bir şeyden keyif almıyorum ben herkes yaşlanmak istemez ama ben bir an önce yaşlanıp öleyim falan diye düşünüyorum nedense hiç keyif almıoyrum

• +1 Hoşgeldin dünyama.

Selinin kukusu artık hoş gelmezse bilki b*ku yedin sen de yemişsin belli ki. Yaşa gitsin panpa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende öyle tek zevk aldıgım depresif şarkılar

• Zevk nasıl bir şeydir, hep merak etmişimdir, zevk nedir hala anlamış değilim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keyif almak tek yoldan geçer, "kendini sevmelisin". Tabi herkes başaramaz, başarması için vücuduna saygısı olması lâzım. Bu da demektir ki: spor Ve yeme içme dikkatini denge içerisinde ayarlayıp ona göre yaşama tutunmak.

Unutmayalım: "herşey sağlıktan geçer."

• Bu aralar düşünmemek için müziğe verdim kendimi. Sabah akşam Rock, Metal dinliyorum. Kafa tam dağılmasada idare ediyor.

Tavsiye ederim. Trip atmanın pek anlamı yok gibi. Gidebildiğiniz yere kadar gidin eğer artık cidden olmuyor, yapamıyorum, acı çekiyorum derseniz o zaman düşünün. Zevk almıyorum diye kafanızı yormayın. Elbet bulursunuz bir şey.

• quote:

Orijinalden alıntı: mcquazer

Keyif almak tek yoldan geçer, "kendini sevmelisin". Tabi herkes başaramaz, başarması için vücuduna saygısı olması lâzım. Bu da demektir ki: spor Ve yeme içme dikkatini denge içerisinde ayarlayıp ona göre yaşama tutunmak.

Unutmayalım: "herşey sağlıktan geçer."

hocam ücudum falan saglıklı spor yapıyorum dayanıklılıgım falan baya yüksek koşuda falan ama keyif almıyorum ki hiç bir şey yapmak istemiyorum boş beleş yaşıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hayattan beklentiniz nedir
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cja kullanıcısına yanıt
    Sevdiğiniz birisi için yaşamalısınız o halde. Bu aileniz olur akrabanızdan biri olur yaşama tutunun onlar için. Kendinizi teslim edin onlar için yaşamla mücadele edin. Her gün bir amacınız olacağına, baştan bir amaç belirleyin onun uğruna mücadele edin. Neyi canınız isterse üzerine gitmekten çekinmeyin. O gücü bulun kendinizde. Hayat mücadele hayatı.

• Çık dışarı gez dolaş ben yaşıyorum de.Yaşamak güzel birşey.
  • Ben hayal kurmaktan çok zevk alıyorum. Bütün gün okulda olsun evde olsun yolda yürürken yemek yerken vs.. her yerde hayal kuruyorum.Benim dünyam bu yaşadığımız dünyadan daha güzel geliyor bana. Sana da öneririm.
  • asdcaner kullanıcısına yanıt
    Aynen be kardeşim hayal kurmak çok güzel birşey ama o kurduğun hayallerin gerçekleşme olasılığını düşününce yıkılıyorum nedense.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cja

hiç bir şeyden keyif almıyorum ben herkes yaşlanmak istemez ama ben bir an önce yaşlanıp öleyim falan diye düşünüyorum nedense hiç keyif almıoyrum

Allaha yönel

• Keyif almamak diye bir şey yok gençler.Kafan bir soruna takılmıştır ama sen onu çözmek yerine bilinç altına itmişsindir oda orada kendini hatırlatıyor olabilir yahut sende klasik bizim öğrenciler gibi hayatın okul ve evden ibaret böyle olunca ruh sıkılıyor tabi ki. Seveceğin hoşlandığın hobilere yönel her şey düzelecektir
  • mcquazer kullanıcısına yanıt
    Artı verdim ama bir sorum var. Sağlıkla ilgili bir problem varsa bu durumda da hayattan keyif almak mümkün mü?

• quote:

Orijinalden alıntı: PearBear

Artı verdim ama bir sorum var. Sağlıkla ilgili bir problem varsa bu durumda da hayattan keyif almak mümkün mü?

Gerçek hayatta çok az kişi başarabilir bu dediğinizi. Bir çok şey mümkün aslında yaşantımızda, sadece düşüncemizi kontrol etmemiz gerekiyor. Zihnimizi sağlık sorununun bir gün bitecek olacağına inandırmamız gerekli.

• quote:

Orijinalden alıntı: PearBear

• Beyler hiç beyin fonksiyonundan şüphelendiniz mi? Şu adrenalin, dopamin, bilmemeninlerin eksik ya da fazla olması sorun çıkarabiliyor

• Sevdiğim bir alanda öğrenmek çalışmak yapmak güzel
    Bazı diziler örnek Gotham, The Office baya zevkli
    Gün içinde sürekli hayallere dalıyorum bu da zevkli.Müzik dinlerken daha iyi oluyor bazen
    Bazen bunaldığımda dışarda yürüyüp düşünüyorum plan yapıyorum rahatlatıyor

• Kendini bisiklete ver. Keyif alırsın.

• yaso1975 Y kullanıcısına yanıt
    hocma bisikelt alıcam zaten onu sürerken keyif alıyorum ama kendime ait güzel bir bisikletim yok carraro 224 sportive veya bianchi tour ikisinden birini almayı düşünüyorum aprayı aayarladım bisiklet olunca etrafta gezerim kafama göre biraz heyacan katar bana .:)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.