hayattan hiç zevk almıyorum eskiden öyle değildi[2-3 yıl önce] her günüm huzurlu mutlu ve güzel geçerdi şimdi ise her günüm boş geçiyor hayattan zevk almak için neler yapabilirim lütfen yardımcı olun..
Değişik ve hiç denemediğin ve hiç kimsenin denemediği hobiler edinebilirsin.Bonsai yetiştir mesela:)
Ben arkadaslarla sureklı gezıoyurm.Sinemaya gidiyoruz.Alısverise cıkıyoruz.Cafelere gıdıyoruz.ben de mutsuzum.Benim sorunum aşık oldugum kızla beraber olamamdan kaynaklanıor.Butun hayatıma yansıyor
Bazen bu tür soruların cevabı hep bir sevgili bulmadan geçiyor.
hayattan hiç zevk almıyorum eskiden öyle değildi[2-3 yıl önce] her günüm huzurlu mutlu ve güzel geçerdi şimdi ise her günüm boş geçiyor hayattan zevk almak için neler yapabilirim lütfen yardımcı olun..
PC den kurtul. Doğaya ver kednini.Çık gez dolaş.
Bilgisayarı topla götür 2.elcilere götür sat.Ondan sonrası zaten kendiliğinden gelicek.
millette hergün zevk içinde yaşamıyor merak etme normal
Grup dene
quote:
Orijinalden alıntı: mrtlln
Grup dene
bende de öyle oluyor bazen hayattan bıkıyorm git arkadaşlarınla bişiler yap farklı bişiler hiç yapmadığın
ailenle yasıyorsan git tek basına yasamaya calıs tüm ihtiyaclarını kendın gor.
Saolun arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için
Ergenliği atlatıp büyüyünce, zevk almaya başlarsın. Bu yaşında olur böyle şeyler merak etme
quote:
Orijinalden alıntı: Xefion
Ergenliği atlatıp büyüyünce, zevk almaya başlarsın. Bu yaşında olur böyle şeyler merak etme
Tmm saolasın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme