Şimdi Ara

HAYATTAN BEZDİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
2
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben üniversiteye geçmiş hazırlık okuyan; özgüvensizliğe karşı verdiğim mücadelede baya yol kat etmiş ama bunu hala sürdüren biriyim. Evet kızlarla konuşurken tıkanmıyorum artık, etrafın komik elemanıyım (ben demiyorum bunu),spor yapıyorum vücut iyi ama artık bezdim artık. Yoruldum artık sürekli bir şeyler için uğraşmaktan. Nedendir anlamıyorum ben bu kadar mı tipsizim yada neysem karşı cinsin ilgisini hiç mi çekmem arkadaş sürekli "ben" o meşhur DH yazılarındaki gibi birilerini tanımaya çalışıyorum ve bu yalnızlık beni yedi bitirdi artık. Gerçekten üniversite özellikle bunu iyice yüzüme vurmaya başladı ve çok yalnız hissediyorum sanki hiç ilişki yaşayamıyacam, böyle eğlenemiyecem gibi geliyor. Sürekli hayat ellerimden bir şeyleri alıp götürüyor ve ben sadece gidişini izliyorum. Ev ortamı desen sürekli kavga okula gidiyorum orası da bir iyi bir kötü artık delirme noktasına geldim. Beni en çok yoran zerre kadar şansım olmaması bu konularda diyeceksiniz "çabala" ama cidden artık bezdim bu kısır döngüden. Antidepresan alsam sporumu aksatırım zombiye dönüştürür. Napıcam bilmiyorum çok kötü zamanlardan geçiyorum gerçekten.

• Bende carsaf

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bildiğin beni anlatmışsın bende çabalıyorum umarım kendime gelirim.
    Hiç çabalamadan hayat sürdüm biraz iteliyim dedim ağır yük bindi ama altından kalkmasını bileceğiz.

Çabala kardeşim yarı yolda olmuyor deme onlar gelmiyorsa sen git.
  • UĞRAŞMA
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingOfShurima

Bildiğin beni anlatmışsın bende çabalıyorum umarım kendime gelirim.
    Hiç çabalamadan hayat sürdüm biraz iteliyim dedim ağır yük bindi ama altından kalkmasını bileceğiz.

Çabala kardeşim yarı yolda olmuyor deme onlar gelmiyorsa sen git.

Hocam universite cok vuruyor insanin yuzune bunu, bazen bogazim dugumleniyor bir garip oluyorum su anda sirf oyle olmasi gerektigi icin yasiyorum gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: cLevo.

Merhaba arkadaşlar

Ben üniversiteye geçmiş hazırlık okuyan; özgüvensizliğe karşı verdiğim mücadelede baya yol kat etmiş ama bunu hala sürdüren biriyim. Evet kızlarla konuşurken tıkanmıyorum artık, etrafın komik elemanıyım (ben demiyorum bunu),spor yapıyorum vücut iyi ama artık bezdim artık. Yoruldum artık sürekli bir şeyler için uğraşmaktan. Nedendir anlamıyorum ben bu kadar mı tipsizim yada neysem karşı cinsin ilgisini hiç mi çekmem arkadaş sürekli "ben" o meşhur DH yazılarındaki gibi birilerini tanımaya çalışıyorum ve bu yalnızlık beni yedi bitirdi artık. Gerçekten üniversite özellikle bunu iyice yüzüme vurmaya başladı ve çok yalnız hissediyorum sanki hiç ilişki yaşayamıyacam, böyle eğlenemiyecem gibi geliyor. Sürekli hayat ellerimden bir şeyleri alıp götürüyor ve ben sadece gidişini izliyorum. Ev ortamı desen sürekli kavga okula gidiyorum orası da bir iyi bir kötü artık delirme noktasına geldim. Beni en çok yoran zerre kadar şansım olmaması bu konularda diyeceksiniz "çabala" ama cidden artık bezdim bu kısır döngüden. Antidepresan alsam sporumu aksatırım zombiye dönüştürür. Napıcam bilmiyorum çok kötü zamanlardan geçiyorum gerçekten.

En ıyı ben anlarım senı aynı seylerı bende yasıyorum kardeşım

• Hocam hayatta hep zorlanacağımız anlar olacaktır , güçlü durmak bize kalmış , pes etmeyin sporunuza devam edin , yanlızlığınıza gelirsek tanışın yeni kişilerle ne kaybedersinizki.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yaşamdan Bıktım
    6 yıl önce açıldı
    Hayattan zevk alamıyorum
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Allah sabir versin dostum . benimde ortamim var ama kaç yildir bi ilişki içinde olamadim .nedense lisede bunlari yapmak daha kolay geliyordu.

• Bir süre boyunca aynı sonu gelmeyen bir amaç için uğraşıyorsun. Sıkılmanın amacı bu.

Farklı yönlerde yürümeyi dene. Aynı şeyleri yaparsan olacağı bu ve dönemsel olarak. Olur çıkış yolu farklılık yarat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan955

Bir süre boyunca aynı sonu gelmeyen bir amaç için uğraşıyorsun. Sıkılmanın amacı bu.

Farklı yönlerde yürümeyi dene. Aynı şeyleri yaparsan olacağı bu ve dönemsel olarak. Olur çıkış yolu farklılık yarat.

Cok dogru demissiniz biraz daha acabilir misiniz farkli yon olayini

• quote:

Orijinalden alıntı: potur

Bende carsaf

sen yapma bare beee
  • Bi yere ilk girdiğinde verdiğin imaj çok önemli bence , boşver olmadığın bir insan gibi olmaya çalışma , neysen o ol biri seni başka biri olduğun için değil sen olduğun için sevsin. İlişkilerin en büyük sıkıntısı da bu aslında , olduğun gibi görün ..

• quote:

Orijinalden alıntı: cLevo.

quote:

Orijinalden alıntı: kaan955

Bir süre boyunca aynı sonu gelmeyen bir amaç için uğraşıyorsun. Sıkılmanın amacı bu.

Cok dogru demissiniz biraz daha acabilir misiniz farkli yon olayini

Mana olarak söylüyorum öncelikle, her zaman kullandığın yolu kullanma git başka yoldan yürü.

Film mi izlemiyorsun git evinde aç bişiler izle.

Yani monotonluğun dışına çık uzun zamandır yapmadığın şeyleri yap.
  • Hayatımda hiçbir zaman ortama uyum sağlamak için ortamın güldüren eğlendiren soytarısı olmaya uğraşmadım,eskiden konuşmayı,insanlarla kaynaşmayı hiç sevmezdim.
    En azından üniversitede dolu ve bilgili insanlarla yeri geldimi tartışmamı muhabbetimi edecek insanlar bulabiliyorum bu da bana yetiyor neysen o ol kendini insanlar için değiştirmeye kalkışmamalısın.
  • kendine sevecegin bir amac belirle ve o yonde ilerle

• quote:

Orijinalden alıntı: ANTİ BUG

Hayatımda hiçbir zaman ortama uyum sağlamak için ortamın güldüren eğlendiren soytarısı olmaya uğraşmadım,eskiden konuşmayı,insanlarla kaynaşmayı hiç sevmezdim.
    En azından üniversitede dolu ve bilgili insanlarla yeri geldimi tartışmamı muhabbetimi edecek insanlar bulabiliyorum bu da bana yetiyor neysen o ol kendini insanlar için değiştirmeye kalkışmamalısın.

Hocam aslinda oldugum kisi boyle gercekten. Eskiden de boyleydim simdi bunu rahatca ifade ediyorum. Ama hala problem var dedigim gibi.

• Deniyecem hocam tesekkurler. Bu uzun sureli donem cok sıktı cidden kafami ceviriyorum oradan bir cift cikiyor diger taraftan baskasi olunca artik delirdim bende. Su bir yere girdiginde dikkati ceken tipler gibi degilim. Bilkentte olmanin etkisi de olabilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.