Şimdi Ara

Hayattaki en büyük şanssızlığım beyaz tenli olmak (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
11.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-14A7C28F5

içgüdüler çoğunlukla yanılmıyor işte demek istediğim o. yapılan bir deneyde birbirine fiziksel olarak çok benzeyen erkeklerin arasından birini seçmeleri istenmiş. kadınlar içgüdüsel olarak kanında en çok testosteron bulunan erkekleri seçmişler

kadınlar şu kıza baktığın vakit ne hissediyorsan

onlarda bu adama bakınca aynı şeyi hissediyor.

filmlerde bile sarışın kadın esmer erkek konusu işleniyor. düşün işte bütün dünyada böyle 😂

sinir bozucu mu? evet

adaletsizlik mi? kesinlikle

fakat birde uzakdoğulu erkekleri düşün onlar ne yapsınlar

gerçekten düşününce özellikle ingilizlerin irlandalıların sahip olduğu beyaz ten çok itici. özellikle ginger, turuncu olanları. fakat birde şu yönü var ingilizler bütün dünyada egemen olmuş yönetici olmuşlar bkz. büyük britanya imparatoluğu

Alıntıları Göster
    Esmerlerin çoğu özellikle Türkiye'de çok kolay keko damgası yiyebilecek tipte oluyorlar, esmerliğin de böyle bir dezavantajı var.

Beyaz tenli olmanın en büyük dezavantajı kızardığında domates gibi ortaya çıkması, ya da güneşin hastanelik edecek derecede kızartması, bildiğin acı çekiyorsun. Mesela denize saat 16.00'dan önce girmem tehlikeli.

• quote:

Orijinalden alıntı: PacTyson

Esmerlerin çoğu özellikle Türkiye'de çok kolay keko damgası yiyebilecek tipte oluyorlar, esmerliğin de böyle bir dezavantajı var.

Beyaz tenli olmanın en büyük dezavantajı kızardığında domates gibi ortaya çıkması, ya da güneşin hastanelik edecek derecede kızartması, bildiğin acı çekiyorsun. Mesela denize saat 16.00'dan önce girmem tehlikeli.

Alıntıları Göster
    okuduğuma göre beyaz tenliler soyu tükenen neanderthallerin soyundan geliyor. bizimde soyumuz kuruyacak demek ki 😂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14A7C28F5 -- 12 Temmuz 2018; 23:47:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• spartan hoplite kullanıcısına yanıt
    Ben pm atamıyorum hocam, çaylak modunda gözüküyorum
  • Hocam ben de beyaz tenliyim baya ve yanımda da beyaz tenli birini isterim zıt olunca cok dikkat cekiyo cünkü.Yani sikayet etmek yerine beyaz tenli birini bulmaya bakın bence

yazıodum da bi mesaj aldım onunla ilgilendim k.b

Beyazsın ama batılı beyazı değil ne yazık ki o yüzden biraz haklılığın var, azıcık balkan göçmeni beyaz "türklere" benzeseydin çirkin bile olsaydın hem türkiye de hem asyada yolunu bulurdun.

ama onun dısında surat yapısı ve boy daha önemli, fotoda ilk bakıcağımız yerleri telefonla kapamısın anlasılması zor ama genis bir cene olmalı, kafa o çene sayesinde dikdörtgen gibi olmalı bir de yandan bakınca o çene biraz ileride olmalı, şahin gözler, düz burun, en az 1.84 boy falan biliyorsun zaten.

20 yasına kadar sevgili, çıkma gibi bir durumun olamadıysa kervana katılabilirsin:https://forum.donanimhaber.com/turk-inceller-kulubu-asla-sevgilisi-olamamis-ve-olamayacaklar--133746315#133746315

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F97E00D06

Beyazsın ama batılı beyazı değil ne yazık ki o yüzden biraz haklılığın var, azıcık balkan göçmeni beyaz "türklere" benzeseydin çirkin bile olsaydın hem türkiye de hem asyada yolunu bulurdun.

ama onun dısında surat yapısı ve boy daha önemli, fotoda ilk bakıcağımız yerleri telefonla kapamısın anlasılması zor ama genis bir cene olmalı, kafa o çene sayesinde dikdörtgen gibi olmalı bir de yandan bakınca o çene biraz ileride olmalı, şahin gözler, düz burun, en az 1.84 boy falan biliyorsun zaten.

20 yasına kadar sevgili, çıkma gibi bir durumun olamadıysa kervana katılabilirsin:https://forum.donanimhaber.com/turk-inceller-kulubu-asla-sevgilisi-olamamis-ve-olamayacaklar--133746315#133746315
    Hocam fotoyu çekildiğim ortam karanlık olduğu için öyle duruyor normalde daha beyaz tenli olarak gözüküyorum ayrıca balkan kökenliyim zaten

yani demek ki balkan kökenli var balkan kökenli var cünkü benim lisede falan sınıfımı domine eden alpha balkanlılar ayrı bir cinsti 4 tane hatırlıyorum dördüde mavi göz hafif sarısın mı olur, dördü de ajanslara gidip dizilerde mi oynar, kızlarda yüzüyorlardı
  • Forumda gördüğüm en saçma en boş konulardan biri

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Detective W.

Forumda gördüğüm en saçma en boş konulardan biri
    neden?
  • Ben esmerim ve her zaman çok kötü bir şey olarak gördüm bu özelliği, iyi bir şey olduğunu ilk defa senden duyuyorum.

• Erkeklerde en çok sevilen ten rengi kumral-esmer falan olmuştur hep. Uzakdoğu ülkelerini bilmiyorum...

Anlam veremiyorum bu olaya.
  • Bende beyaz tenliyim benim de hiç sevgilim olmadı beyaz güç altında bir sürü örgüt var dünyayı bu günletre getiren bilim şaha kaldıran beyaz insanlardır diğerleri Kırık olarak bakan cok nasyonal örgüt var baktığın zaman tablo ilginç

• quote:

Orijinalden alıntı: Avatarım Ağır Çekim

Pipin cidden sarı mı
    Ulan zurnacı
  • quote:

Orijinalden alıntı: spartan hoplite

neden?

Kardeşim beyaz ırk üstündür. Beyaz ırk güzeldir. Kızlar esmerlere bakıyor söylemi palavradır. Nasıl böyle bir kanıya vardın anlamadım. Esmerim beyaz olmak için neler vermezdim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Madem öyle git sahile bronzlaş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bembeyazim ve kizlar bana hasta ama tabiki indo-avrupa irkindan oldugumdan tam avrupali tipim var( zaten avrupaliyim o ayri)
    Bana da pm at hocam merak ettim

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-14A7C28F5

sadece türkiyede değil bütün dünyada öyle avrupada özellikle amerikada siyahi erkekler çok popüler. almanyadada görece esmer olan türkler daha çok tercih ediliyor. rusya iskandinavyadada aynı. özellikle beyaz tenli kızlar daha esmer insanlardan hoşlanıyor. bunun sebebi doğacak çocuğun daha sağlıklı ve güçlü olması. melezler daha avantajlı oluyor. birde esmer ten daha erkeksi ve naif değil. beyaz ten ise çok hassas güneşe ve darbelere karşı korunmasız. bu da beyaz teni daha kadınsı ve itici esmer ve siyahi teni ise daha erkeksi ve güçlü yapıyor. kızlarda erkeksilikten ve güçten dayanıklıktan hoşlanıyor.

bende kumral beyaz tenliyim hiç kız arkadaşım olmadı. ama dediğim gibi bütün dünyada böyle. hitler görse ağlardı 😂

ama şu da bi gerçek dünyayı beyazlar yönetiyor. ayrıca beyaz tenli olupta yakışıklı olan model olan tonla insan var dünyada

bana kalırsa sarışın olmadıktan sonra beyaz ten ve siyah saç sakal veya kumral koyu saç mükemmel görünüyor
    Sana sadece şunu soracağım.

175 boyundaki esmermi yoksa 190 boyundaki bembeyaz tenli adammı daha çok prim yapar.

Özet esmer 180 üstü değilse çöpe gider

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F97E00D06

Hocam size foto mu atsam beyaz olup olmadığıma karar verebilirmisiniz ?

Küçükken sarışındım sadece

• gönder kardeşim gerçekte ne olduğunu söyleyemem ama dışardan bakıldığında ne sanıldığını söyleyebilirim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.