< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Hayattaki amacınız nedir?

-
-
Hayat bana çok kısa geliyor. Eğer yaşarsam 15000 gün sonra 70 yaşımdayım. O yüzden gerçekçi bir amacım yok. Belki İstanbuldan taşınmak olabilir. Çünkü milyonların öleceği bir deprem gerçekleşecek.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Amaçları olmayanlar, amaçları olanların aracı olurlar, diye bir söz vardı. Birilerinin aracı olmayı bekliyorum galiba.
-
Mutlu olmak
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ben çok amaçsız yaşarım, carpe diem (anı yaşa) tarzı diyelim. İşimi gücümü elime aldığım için, ailemi kurduğum için daha da bir amaç edinecek bir şey bulamıyorum. Öyle büyük ulvi bir amaç yerine çok küçük amaçlar koyuyorum kendime. Misal bir ara kulaklık bakıyordum. Ondan önce de hoparlör bakmıştım baya. Uzun uzun araştırıp öğrenip ondan sonra fikir sahibi olup maddi imkanım el verince alıyorum. Ara ara da Arduino kart bakıyorum, yapmak istediğim bir aydınlatma fikri var mutfak ile ilgili. Böyle küçük küçük hedefler de insanı mutlu ediyor.
-
son günlerde kafama takılıyor
hiçbir amacım yok benim
-
benimde bir amacım yok
öyle anı yaşayarak devam ediyorum hayata
-
İnsanları etkileyecek ürünler, eserler ortaya koymak istiyorum
hicbir amacim yok boslukta gibiyim.edinmek istiyorum ama olmuyor hersey gereksiz geliyor.eskiden okul bitsin isterdim,istedigim bolumu kazanayim isterdim.simdi hic sevemedigim ilgi duymadigim bolumu bitirmek uzereyim.is hayati icin hicbir amacim yok.amacta olmayinca kafa kendi kendine sorunlar uretiyor,gecmise falan takiliyor.mesgul olacak biseyler bulamiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu kadar fazla insanin nasil amaci yok araştirilmasi lazim siyasetten midir nedir insanlarda umut istek kalmadi galiba.
Nefsimi tatmin etmekten başka bir amacım yok galiba
Güncel
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Alıntı
metni:-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BC95874BB -- 19 Temmuz 2020; 19:31:27 > -
Cennete gidip sonsuza kadar kral gibi yaşamak. Huriler ballar börekler şaraplar ve sonsuza kadar. Daha ne
Ayrı eve çıkmak
araba almak
dünyayı gezmek
Sarışın mavi gözlü karıyla evlenmek
hepsi için para lazım
Gezebildiğim kadar fazla gezmek, farklı kültürler, insanlar tanımak.
Mesela Afrika'da ağızlarına, kulaklarına değişik şeyler takan kabileler var onları görmek, Norveç'te fiyortlarda kamp yapmak, Amazon ormanlarında dolaşmak, Endonezya'da yanardağ patlaması seyretmek, Yakutistan'a gidip kaynar suyu havaya fırlatıp anında buz oluşunu seyretmek, Newyork'un gökdelenleri arasında dolaşmak, Hindistan'da holifestte rengarenk boyanmak vs vs. sonsuz ihtimaller var.
Düz bir amacım yok küçük amaçlarla gün geçistiriyoruz
-
quote:
Orijinalden alıntı: gezfotekGezebildiğim kadar fazla gezmek, farklı kültürler, insanlar tanımak.
Mesela Afrika'da ağızlarına, kulaklarına değişik şeyler takan kabileler var onları görmek, Norveç'te fiyortlarda kamp yapmak, Amazon ormanlarında dolaşmak, Endonezya'da yanardağ patlaması seyretmek, Yakutistan'a gidip kaynar suyu havaya fırlatıp anında buz oluşunu seyretmek, Newyork'un gökdelenleri arasında dolaşmak, Hindistan'da holifestte rengarenk boyanmak vs vs. sonsuz ihtimaller var.
hocam hindistan sıkıntı hastalık kapmadan dönen yok
-
Evet hocam hastalık riski var ama belli başlı aşıları olup gittikten sonra pek sıkıntı olmaz sanırım. Ölümcül olmayan atlatılabilen hastalık olursa razıyım 😄
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Amaçları olmayanlar, amaçları olanların aracı olurlar, diye bir söz vardı. Birilerinin aracı olmayı bekliyorum galiba. |
Benzer içerikler
- uyku ilacı alan kişi uyanır mı
- her 5 kiloda 1 cm
- eczanede satılan müshil ilacı
- depreks kullananlar kadınlar kulübü
- atarax uyku yaparmı
- sodyum iyon batarya
- prompt mühendisliği
- elektrikli bebek arabası
- dünyanın en büyük vinci
- black friday ne zaman 2025
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X