Şimdi Ara

hayatta kimse bana aşık olmayacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bok gibi tipim var asosyalim şişmanım kim niye olsun insanlar mutlu mutlu gezerken ben tek başıma geberip gidicem bu dünyadan. kendimden nefret ediyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Hayat yarın da berbat olmaya devam edecek. Üstelik yaşlanacaksın da. Hayatın getirdiği tek şey yaşlılık, keder, sağlık sorunları, bir de şanslıysan geçmişi kirli bir kız.O yüzden ne zaman böyle bir cümle görsem dünyanın en boş cümlesi olduğunu düşünürüm. Açık ve net.Bu arada Polyanna olamadığım için kusura bakmayın.
  • bende asosyalim zayıfım ama stresten aldığım kilolarıda verdim artık yemek yiyemiyorum .çirkinlik denen illet hayatımı sömürdü. bütün hayatım başalmadan bitti. hepsi o iğrenç genlere sahip toplumun baba dememi emrettiği o adam yüzünden oldu. yüzsüz yüzsüz bende pişmanım diyor yapmasaydın o zaman
  • Burada ağlamayı kes.
    Madem senin sorunun bu, onları elde etmek için ne yapıyorsun?

Bakım yapıyor musun?
    Saçlarına özen gösteriyor musun?
    Spor yapıyor musun?
    Kitap okuyor musun?
    Hedeflerin var mı?
    Kendini sevmek için ne yapıyorsun? Sana bunun gibi yüzlerce soru sorabilirim. Bu soruları ben değil sen sor kendine. Bir yerden başla. Yarın değil, bugün başla.
  • Kendiniz olun ve öncelikle kendinizi sevin dışarı çıkın gezin tek başınıza kitap okuyun sürekli bilgisayar olmaz buna bi son verin ve dışarı çıkın kendinizi severseniz ve diğer insanların sizden hiçbir üstünlüğü olmadığını anladığınız zaman her şey boş gelecek ve ben eskiden ne yapıyormuşum diyeceksiniz

• Twin Frozr V kullanıcısına yanıt
    kitabınızı şimdi... kardeşim siz zaten kitabı zevk için değil de abuk subuk kişisel gelişim şeyleri için okursunuz ozentiliginizden. kitap okumak insana hiçbir şey kazandırmaz. insanlar benden üstün değil insanlar normal ben bozuğum iğrenç tipim var shrek'e benziyorum

• Poine kullanıcısına yanıt
    yapmıyorum çünkü çirkinim zaten düzeltmiyor tipimi
    genetik kellik var yarısı gitti saçın hem de anadolu tipi kellik ıyyy
    yapmıyorum
    hayır. bunun cevabını verdim
    yok
    kendimi niye seveyim sevecek bir özelliğim yok

• Yapma böyle devam et senden bi bok olmaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Twin Frozr V kullanıcısına yanıt
    olmayacak zaten

• O kadar emin konuşma hayatın ne getireceğini asla bilemezsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam amsalaksanız sizin için yapacak birşey yok. Ama hayatta kadınlardan farklı şeylerin de olduğunu fark ederseniz mutlu olabilirsiniz, tipsiz olduğunuzu düşünseniz bile.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boy kaç

• bi zahmet evinizde ağlayın yav buraya ağlayınca ne olmasını bekliyorsunuz?
  • Kes. Kitaptan bahsettiğimiz abuk subuk gelişim kitapları değil önce onu anla, sonra laf atarsın. Kitap okumadan bana bir şey kazandırmayacak diyecek kadar cahilsin. Hiçbir şey kitaplar kadar katkı vermedi bana.

• Çok çalış kendine aşık ol

• Şişmansan zırlamaya hakkın yok

• quote:

Orijinalden alıntı: theShaman

O kadar emin konuşma hayatın ne getireceğini asla bilemezsin
    Hayat yarın da berbat olmaya devam edecek. Üstelik yaşlanacaksın da. Hayatın getirdiği tek şey yaşlılık, keder, sağlık sorunları, bir de şanslıysan geçmişi kirli bir kız.O yüzden ne zaman böyle bir cümle görsem dünyanın en boş cümlesi olduğunu düşünürüm. Açık ve net.Bu arada Polyanna olamadığım için kusura bakmayın.
  • Sen yıkık bir insansın şişko olduğun için değil çirkin olduğun için değil asosyal olduğun için hiç değil sorununun farkında olup sorunu çözmek için uğraşmak yerine forumlarda ağladığını için yıkık bir insansın spora başla kendine bakım yap kültürlen başka türlü bu yıkıklik bitmez üstüne yıllar geçtikçe asalak bir insan olmaya başlarsın bu bir sorun ve çözüm elinde ama sen bu durumu çözmek istesen buraya bu tarz şeyler yazmadın sen seni teselli edecek kendin gibi yıkıklar arıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quinlan11 -- 16 Kasım 2018; 19:6:24 >
  • uchiha69 kullanıcısına yanıt
    bu yazdıklarımdan amsalak olduğumu mu çıkardın
    sadece bu kadar ilgi görmeyen bi tip olmak istemiyorum

• Arnoldşırnaktahalayceker kullanıcısına yanıt
    1.82

• Genelde aşklar karşılıksızdır sen ona aşık olursun yada ondan hoşlanırsın ama o senden hoşlanmaz bu böyledir...

sana aşık olanada sen aşık olmaz hoşlanmassın ondan

aşık olupta daha sonra ayrılan binlerce insan var o aşk acısı senin şuanki sorunundan acından daha beter birşeydir insan kendini anlamsız bir boşlukta hisseder dayanılşmaz bir acıdır onun için haline şükret
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.