. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-91EE1B1DA -- 30 Temmuz 2022; 2:31:27 > |
.

-
-
müzik
programlama
spor
yeme içme
film dizi
oyun
-
Kahve benim de en büyük keyfim diyebilirim. Onun dışında kendin yap projelerinden de çok keyif alıyorum. 3D yazıcım var, yanına bir de dremel aldım. Sürekli ev için ne basabilirim diye bakıyorum. Müzik çalmaktan da çok keyif alıyorum. Bas gitar ve midi klavye ile pc üzerinden neredeyse her gün müzik çalıyorum. Bazen de grafik tablet ile pc üzerinden resim yapıyorum ama bir resmi tamamlamak 10 saat falan sürdüğü için çok bulaşmıyorum. İçlerinden en azı da iki arkadaşımla her haftasonu Dota oynamak diyebilirim. Çünkü diğer aktivitelere daha az zaman kalıyor. Evli-çocuklu olup çalıştığım için zaten her gün kendime ayırabildiğim vakit 1-2 saat falan. O yüzden tüm zevk aldığım aktivitelerin hepsine sürekli zaman ayıramıyorum. Bir de evde hiç yapmadığım kitap okumak var. Hep işe gidip gelirken metroda okuyorum. Genelde sadece psikoloji ve psikanaliz okuyorum. Okurken de keyif alıyorum ama dediğim gibi bu aktiviteyi metro dışına taşıyamadım daha. Hatta eve okuma köşesi de yaptım, daha bir kere oturup okumadım. Muhtemelen evdeyken diğer uğraşlar daha keyifli geliyor.
-
Nargile
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Camı açınca serin serin esiyor ya
O an acayip keyif alıyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Araba kullanırken bir sigara yakmak en büyük zevklerimden biri. Birde hız yapmayı severim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X