Şimdi Ara

Hayatta hiçbir şeyden zevk alamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar anksiyete bozukluğu hayatımı mahvetti.Hayatta hiçbir şeyden mutlu olamıyorum eskiden bir kartanesinden bile mutlu olurken şimdi önüme dünyaları koysanız mutlu değilim hayata dair bir umudum hedefim kalmadı.Bunu buraya yazmamın sebebi belki biran olsun rahatlarım ihtimali ama bu hastalıktan kurtulamadım taktirde hayatım benim için zindan olmaya devam edecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BruceWade -- 30 Ağustos 2016; 17:31:25 >

• Senin ilacın belli.

Sana bir karı lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anksiyete bozukluğu diye bir şey yok.

nietzsche oku anlarsın sorunun ne olduğunu.
  • onu bilmiyorum ama güzel film tavsiye etsenize
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tharros97

Senin ilacın belli.

Sana bir karı lazım

Hocam karıyla falan çözülcek iş değil.hayatımda istediğim birçok şeye ulaştım fakat ulaştıklarımın mutsuzluğumun katlanmasına sebep oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Al1mert

onu bilmiyorum ama güzel film tavsiye etsenize

Müzmin Bekarlar

• Bende aynı durumdaydım gittim psikiyatriye. Prozac verdi günde 1 tane içiyorum (2 sene önce çok daha beterdim gittiğimde yine prozac verilmişti 1 yıl kullanmıştım) bu aralar az daha normalleştim. Paran varsa psikolog, yoksa psikiyatriye git. Tabi dediğin kadar beter haldeysen. Eğer çok kötü durumda değilsen sosyalleşmeye çalış gez toz kafana takmamaya çalış gibi basit tavsiyelerle geçiştirebilirim. Kötü durumdaysan git doktora anlat onun söylediklerine uy, bu arada yine sosyalleşmeye çalış gez toz kafana takma. İnşallah düzelirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evlende seni öyle görelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Major König -- 30 Ağustos 2016; 17:35:49 >
  • Serotonin reseptörlerin bozuk değilse , Mdma seni dünyanın en mutlu insanı yapabilir.Türkiyedeki atıklardan bahsetmiyorum.

• Oldu O zaman kullanıcısına yanıt
    Sosyalleşmeyi deniyorum hocam ama ilaca bulaşmak istemiyorum insanı bağımlı hale getiriyormuş.
  • Major König kullanıcısına yanıt
    Evlilik filan bulaşmak istemem büyük sorumluluk zaten katlanılacak bir insan değilim.Çok kararsızım ve aşırı fevri hareketlerde bulunuyorum.
  • BruceWade kullanıcısına yanıt
    Bağımlılık yaratmıyor, düzgün kullanılmazsa(aniden bırakılırsa/düzenli alınmazsa) sersemletir beter hale getirir bu da Antibiyotik kullanman gerekirken ikide bir bırakıp tekrar alman veya almamana benzetilebilir. Tabi ki git koşarak ilaçlara başla demiyorum ama başta da dediğim gibi PROFESYONEL YARDIM ALMANI GEREKTİRECEK KADAR KÖTÜ DURUMDAYSAN bu tavsiyem geçerliydi. Normal ergen veya geçici dertleriniz varsa zaten onun da cevabını yazmıştım gez toz kafaya takma gibi basit tavsiyeler verebilirim ancak.
  • Google a hayatınızı kökten değiştirecek şey yaz bi oku incideki yazıyı sonra da bana dua edersin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oldu O zaman kullanıcısına yanıt
    Yok hocam ciddi bir sorun aşırı derecede unutkanlığıda tetikledi bu yuzden nörolojiye gittim kan testi emar eeg felan yaptı sonuçlar temiz çıktı.Bayramdan önce bir pskiyatriste görüneyim o zaman
  • İssiz Adam kullanıcısına yanıt
    Hocam çok iddaalı bir söylemde bulunmussunuz hemen okuyorum teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: BruceWade

Hocam çok iddaalı bir söylemde bulunmussunuz hemen okuyorum teşekkürler

Hocam yukarda sahibi seçeneği var sadece konu sahibinin yazdıkları onu okudan daha rahat olur... Hatta direk link vereyim

http://www.incisozluk.com.tr/w/hayatınızı-kökten-değişterecek-olan-şey/sahibi/1/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tharros97

Senin ilacın belli.

Sana bir karı lazım

bende zzevk alamıyorum acaba bana da mı karı lazım dohtor bey
  • Psijologa git. Anksiyete cok kotu bir sey gecmis olsun hocam

• Okuyunca ne olacak peki?

• İssiz Adam kullanıcısına yanıt
    Allah razı olsun kardeşim.Çıkış yolunu buldum galiba :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.