Şimdi Ara

Hayatta hep ezilmek. Artık bıktım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba hayatta herkes benle alay etti kimse adam yerine koymadı beni ilkokul ırtaokul lise hepsinde dışlandım. Saf ezik pısırık korkak çocuk oldum. Hiç kendine güvenen biri olamadım. Özellikle lise de hayatımın en boktan yıllarını yaşadım ve bu sene 12 ye geçtim bu senede öyle olacak. Üni sınavına giricem ama bi bok bilmiyorum zaten şimdi çalışsam bile iyi bir puan alamam. Zaten şimdiye kadar hayatta hiçbişey başaramadım. Yaklaşık 5 yıldır okul haricinde hep evdeyim 1 arkadaşım bile yok günüm hep internet başında geçiyor. Hayat gercekten adaletsiz kimi iyi bir ailede dünyada geliyor arkadaiları oluyor kız arkadaşı oluyor benim gibileride onları izliyolar. Benim ailem bana hiç yardımcı olmadı beni hep yargıladılar başkalarıyla kıyasladılar. Babam benim elimden tutup biyere hiç götürmedi hiç ilgilenmedi hiçbir zaman arkamda durmadı. Annem desen oda nenim gibi saf biri oda kimseye hayır diyemeyen birisi. Daha anlatamadıgım çok şey bar gerçekten bu hayattan bıktım. Yaşamaktam bıktım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yavaşça nick e bakı...

Pardon bu kez farklı kişiymiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iwasmadeforthis -- 26 Ağustos 2016; 19:59:14 >
  • Mutsuz1 kullanıcısına yanıt
    "zaten şimdi çalışsam bile iyi bir puan alamam" şu cümle bile içinde bulunduğun durumu anlamama yetti özgüven kalmamış , yaşama isteği kalmamış senin korkun hayatta hep böyle olacağın yönünde vede anladığım kadarıyla sabit fikirli bir insansın unutma ileride seninde bir ailen olucak bir an evvel toparlanıp ben daha ölmedim demen gerekiyor

Sosyalleşmenin en güzel yolu spor yapmaktır tavsiyem vücut geliştirme çünkü senin sorunun özgüven ama bir hedefin olursa ve o hedeflerine ulaşırsan beynin seni ödüllendirir vücut geliştirmede bunun için en uygun şeydir vücudunun değiştiğini görünce ve istediğin zaman birşeyleri değiştirebilme gücünü hissettiğinde özgüvenin kendine gelir zaten orada bir sürü arkadaş edinirsin.

Bir arkadaşım vardı kendi gölgesinden korkuyordu çocuk spora başlayınca özgüven patlaması yaşadı

Şuan muhtemelen 17-18 yaşında felansın yolum henüz daha başı dediğim gibi dirayetli olmaya çalış çünkü hayatının her anında ailenle yaşamayacaksın seninde bir ailen olucak sende baba olucaksın çocukların olucak içinde umut beslemeyi sakın unutma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi back2back -- 26 Ağustos 2016; 20:09:46 >

• Daha nickinden belli kaybetmeyi göze alıp yaşayan birisin kendine gel üstteki arkadaşın dediği gibi spor yap nick alırken bile mutsuz diye nick almışsın hiçbir şey yapmadan oturmakla bir yere varamazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDenis -- 26 Ağustos 2016; 20:10:55 >
  • Techr sandım.

• Durumun vahim %100 toparlayamazsin bu durumu ama spor yapmak ustekinin dedigi gibi basarini %70 arttirir bak %70 diyorum.

Geri kalan %30 iq n ve konuskanligin onlarida vucudun yerine geldiginde halledersin.

Ama spor yaptin 1 sene sonra o vucutla apaci gibi gezeceksen hic baslama.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.