Şimdi Ara

Hayatta en önemli şey paradır(Bilmeyenler için hayatın gerçeklerini açıklıyorum)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Paranız olsun tipsiz olsanız tatlı olursunuz.Paranız olmasın yakışıklı olsanız bile kızlar bakmaz anca tek gecelik ilişki yaşarsınız.Bu hayattaki en önemli şey paradır.Parayla saadet olmaz sağlık olmaz gibi laflar vardır ya koca bir yalan.Para olmazsa hiçbir şey yapamayacağınız için ne mutlu olabilirsiniz nede evlenebilirsiniz hadi evlendiniz çocuklarınıza da kendi sefil yıkık hayatınızı yaşatırsınız sadece.Para yoksa bir ameliyata ihtiyacınız olduğunda öldünüz demektir.Paranız olmazsa size kız vermezler.Sorulan ilk sorular zaten evin var mı? araban var mı? işin var mı? sebebi bu.Ev ve işiniz yoksa elendiniz demektir zaten bu ailenin gözünde size pek sıcak bakmazlar.Aşk karın doyurmuyor lafıda bunun için söylenmiştir.Paranız olmazsa kendi akrabalarınız bile sizi adam yerine koymaz.
    Hayatta paradan daha önemli bir şey yoktur.Var diyen ya saftır yada yalan söylüyordur.
    Paran yoksa ne kızlar bakar, ne evlenebilirsin, ne adam yerine koyulursun, ne mutlu olabilirsin, nede bir sağlık sorunu ortaya çıktığında iyileşebilirsin.
    Para her şeydir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 9 Temmuz 2019; 14:45:11 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Baya orijinal konu, daha önce hiç duymamıştım bunları.

Teşekkürler
  • İster ontik anlamda olsun isterse ontolojik anlamda olsun para diye bir şey yoktur

İmkansız takas oku

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 9 Temmuz 2019; 15:39:38 >
  • bu zamana kadar parasız yaşıyodum önemsemedigim için bu konu cook faydalı hç duymadıgım seyler

• Şimdi aklıma geldi de badi abimizin fukoltu unutmak diye bir kitabı var.Fukoltun temel temalarından biri de reprodüksiyon ve reprodüksiyonun reprodüksiyonudur.Para tanımının tam karşılığı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 11 Temmuz 2019; 1:18:53 >
  • Genel olarak katılıyorum

Kahpe dünyanin kahpe düzeni

• çöp konu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Para herşeydir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağlık>para>her şey aksini iddaa eden hayatta hiçbir şey görmemiş veletin tekidir.Sağlıktan daha üstün hiçbir şey yoktur.Kalkıp parasızlık olarak sokakta kalan adamı örnek vermeyin ben size ne hastalıklar çıkarırım aklınız çıkar 1 saat o hastalığa tutulsanız ömür boyu asgari ücrete talim olursunuz.Biraz parasız kalmak insanı üzmez 10 gündür 1 tl bile para harcamadim evden besleniyorum hayatta kalmak için sigara bile alamadım.Cok zor gerçekten bir sey yapamiyorsun ama sağlık mi para mi muhabbetine girmiyorum bile.Saglik olunca yasli değilsen nitekim is bile bulunuyor.

• hayattaki en önemli şey aile diyebileceğin insanlar ve sağlıktır. para kazanılır ama bu ikisi olmadıktan sonra hayat çekilmez.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.