Şimdi Ara

Hayatınızı mahveden bir kızdan nasıl intikam alırdınız ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
15.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

http://forum.donanimhaber.com/m_68226333/mpage_1/f_/key_//tm.htm#68226333

Kısaca özet , çok sevdim. Onun ugruna tercih yaptım. Onun ugruna okulu bıraktım döndüm. Beraber kazandık . Onun ugruna tekrar beraber tercih yaptım. İkimiz de aynı yeri kazandık. Ama okulda daha bir defa görüşemeden eski sevgilisiyle aldattı. Ve bir sürü yalanlarla. Daha sonradan gördüm aldattıgını facebooktan. Acı olan ise eski sevgilisiyle aylar öncesinden anlaşıp aynı şehri yazmışlar. Ben mal gibi 3.kişiymişim yani bu şehri tercih eden.

Şimdi intikam zamanı arkadaşlar. 3 ay geçti üstünden. Unuturum sandım ama kinimi kusmadan geçmeyecek bu iz. Çünkü 13 eylül günü sevgili olarak ayrıldık , ben izmite geldim. Fakat izmitte hiç görüşemeden türlü yalanlarla ayrıldı. ÖYlece yarım kaldı. Belki son bir konuşmamız olsaydı bu kadar kin dolu olmazdım.

Her türlü intikam alabilirim. Elimde onlarca fotoğraf var. Anlayacağınız şekilde. Kendi isteğiyle çekilen hemde.

Bu şerefsizlikse şerefsizlik deyin ama bunları bile kullanmayı düşünüyorum. Hayattan soğuması gerek. Madem ayrılacaktın neden ev tutturttun bana. Babam hala ayda 500 lira kredi borcu ödüyor sırf eve harcanan paralar için kredi çekmişti. 8 ay boyunca benimle yattı , bazen oldu günde birkaç defa oldu. Ya en önemlisi annem babam ona 2.kızımız dedi. Onları neden sıkıntıya soktu. Arkadaşlar bu yaratıktan nefret ediyorum. Ölümü bile üzmez beni.

Sizce ne yapmalıyım ? Aynı okuldayız. Bütün ailesini sülalesini tanıyorum . Annesinin babasının telefonu var bende.

Not: olay kıskançlık falan değil beyler. O kaltaktan sonra 1 kızla daha çıktık ayrıldık şuanda da 22 kasımdan beri fakültenin en güzel kızlarından biriyle beraberim. Ama içimdeki acı sevmeme engel oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Captain.America -- 8 Aralık 2012; 4:06:10 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bilgi yok

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bırak ne hali varsa görsün ama illa intikam alıcam diyorsa o fotoğraflardan birini çıktığı çocuğa yolla hatta şey yapabilirsin atıyorum o çocuktan ayrıldı yeni birisini buldu ona at filan
  • yapma öyle şeyler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kin tutmak iyi değildir unut gitsin keyfine bak...
  • ARkadaşlar cidden unutmayı denedim. Çivi çiviyi söker dedim o bile fayda etmedi. Yediremiyorum , bunu yanına bırakmak istemiyorum. Oh be hayatına sıçtım , okul bıraktırttım , yattım yaladım yuttum , tercih yaptırttım sonra da aldattım bir şey de yapamadı demesin. Sizce polislik bir olay olma ihtimali var mı mesela fake bir hesaptan fotoları babasına yada dayısına göndersem ? Ailesinden zerre korkum yok. İstesem bulundukları yerde yaşatmam.
  • Kusura bakma da arkadaş zemini sen hazırlamışsın ne kadar güveniyor olsan da sevsen de hayatını kıza göre şekillendirmişsin şimdi ceremesini çekiyorsun. Kız arkadaşı için üniversite seçmeyi anlamıyorum. Daha böyle birçok konu var DHde açılan. Senin yapacağın en iyi şey unutup arkada bırakman. Hayatında hiç olmamış gibi devam etmen. Biliyorum zor ama yapılacak tek şey bu.
  • Öncelikle geçmiş olsun. Hırsını anlıyorum. Bu olayı yut, içine sindir ve aş ! O zaman tam anlamıyla olgun bir kişilik olmuş olacaksın. Öç alma duygusu asla tatmin edilemez. Bundan sonrada kendini üzme.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kullan bence o fotoları. Benim başıma gelmiş olsa ben kullanırdım
  • Affederek.
    Hocam affetmek dediğim anda çok saçma geldiğinin farkındayım. Seninle nerdeyse aynı şeyleri yaşadım üniversite bırakıp gelmek hariç ama bende bir çok şeyden vazgeçtim. Ve aldatıldığımı öğrendim. Yapabileceğim herşeyi yaptım duyduğum kini bastırabilmek için. Acı çekmesi için. Sonra farkettim ki ben ona acı çektirmeye çalışsam da kendim acı çekiyorum yaptığım hiçbirşey o nefret duygusunu bastırmaya yetmiyor. Çünkü o kadar şeyden vazgeçiyorsun ki onun için yapacağın hiçbir şey bunun karşılığı olamaz. Ve ben ona acı çektirmek için birşeyler planlarken onu umursadığımı gördüm ve istemeden de olsa nefretle de olsa onu aklımdan hiç çıkarmadığımı , sürekli onu düşündüğümü farkettim.
    Ve dedim ki bi gün onu affedeceğim. Düşündüm düşündüm bazen çok saçma geldi ama onu affettim. Bunu ona söylemedim tabiki kendi içimde. Ve artık umrumda bile değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi littlepsycho -- 8 Aralık 2012; 5:12:27 >

• Valla benim başıma böyle birşey gelse elimden gelen en büyük kötülüğü yapardım kıza.Kız resmen dalga geçmiş seninle.Bence elindeki şeylerle bir dosya hazırla ve ailesinin evine yolla postayla gizli kimlikle.Nasıl biri olduğunu öğrensin herkes.
  • Benim giibi yapacaksın 30 yaşındayım ve unutamıyorum ama vicdanım rahAt,uğruna yurtdışında okulu bıraktım geldim ,evli olduğunu söyledi bana ,son bir ke z görüşelim dedim,tamam dedi ,çalıştığı hastane de acil bölümü hemşire odasında ,baştan çıkardım ,soyunup defalarca seviştik,sonra ben lavabo ya gideceğim diyerek çıkıp kocasını aradım eşiniz yapıyor ,x oda da diyince o da o sırada ameliyattaymış ,dpktor tabii kendisi kadını hemşire odasında 30 sn srmeden çığlak bastırdım tabii kocasıyla hala evli ;)

• Kızdan alacağını almışın zaten boş ver. Uğraşmaya değmez.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.