Şimdi Ara

Hayatinizi Degiştirecek proje

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aklimda olan bir projeye ortak olacak bir ekip kurmak istiyorum proje aslinda web uzerinde 2 farkli ancak birbiriyle bir miktar baglantisi olan bir proje

proje hakkinda burada bilgi vermeyecegim.

baslikta belirttigim gibi hayatinizi degistirecek buyuk bir projeye imza atmak istiyorum proje 15 kişilik bir ekip tarafindan kuralacak.

ve benim dusundügüm proje sadece başlangıç olacak 15 kişi bir olarak birçok projeye imzamizi atacagiz.

ekibe girmek icin gerekli sartlar;
    --suanda 3 kişi bulunmakta.

--ekibe gerekirse 10 yil bagli kalacak kisiler alinacak.

--18-22 yaş arasi kisiler katilabilir. (kafa dengi ve anlasma sikintisi yasamamak amaçli)

--kisi basi 1000-5000 arasi bir butceye ihtiyaç vardir tam olarak belli degil.

--başlangıç için herhangi bir kodlama bilmenize gerek yok scriptimizi hazir olarak yaptirmayi planliyoruz. Ancak ilerleyen zamanda mutlaka kodlama ögrenmeniz gerekecek ben kodlama tasarim yapabilirim ögrenebilirim diyorsaniz basvurabilirsiniz.
    --Ekipte bir karar alinirken coğunlugun istediği kararlar alinacaktir.

--Para transferleri yapabileceginiz banka hesabına ihtiyaciniz var.

--Sirasiyla ekipte anlasmali olarak projede calisma yapilacak(detaylar konusulur)

--proje oncesi 1kere 15kişi toplanacak ortak bir yerde herkes farkli sehirde olabilir. ortak bir sehirde toplanacak

--proje hakkinda bilgi ekip uyelerine bulusma sirasinda verilecek....

ekibe katilmak icin ozel mesajtan discord hesabımı isteyebilirsiniz. discorddan birkaç soru sonrası cevaplara gore ekibe katilacak olursaniz whattsapp ekibin grubuna alinacak ve projeyi 3-5 ay sonra hayata geçirmeyi planliyoruz.

• --ekibe gerekirse 10 yil bagli kalacak kisiler alinacak.
    Facebook amazon google gibi firmalarda bile max turnover 2 yıl. 10 yıl çalışmayı beklemek saçma.

--18-22 yaş arasi kisiler katilabilir. (kafa dengi ve anlasma sikintisi yasamamak amaçli)
    Yani projede bir senior yok. Tecrübe olmadan nasıl hayatları değiştecek bir proje oluyor?

Hafif bir dolandırıcılık sezdim. Bunun karsılığı bir şirket hissesi verilecek mi? Bu sirket sayıs sirketi ise kişiler borçtan da sorumlu limited ise 1.000 5.000 ltd için fazla kücük bir para kurmaya bile yetmez.

Kişilerin uzmanlıklarından bahsedilmemiş. Yani sadece genç olmak yetiyorsa nasıl fark yaratacak bir proje ben çözemedim .Ben olsam uzak dururdum. Buram buram risk kokuyor.
  • LOL
  • böbrek.avi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • --ekibe gerekirse 10 yil bagli kalacak kisiler alinacak.
    Facebook amazon google gibi firmalarda bile max turnover 2 yıl. 10 yıl çalışmayı beklemek saçma.

Yani projede bir senior yok. Tecrübe olmadan nasıl hayatları değiştecek bir proje oluyor?

Hafif bir dolandırıcılık sezdim. Bunun karsılığı bir şirket hissesi verilecek mi? Bu sirket sayıs sirketi ise kişiler borçtan da sorumlu limited ise 1.000 5.000 ltd için fazla kücük bir para kurmaya bile yetmez.

Kişilerin uzmanlıklarından bahsedilmemiş. Yani sadece genç olmak yetiyorsa nasıl fark yaratacak bir proje ben çözemedim .Ben olsam uzak dururdum. Buram buram risk kokuyor.
  • bu bir network marketing saçmalığı değilse ben de hiçbir şey bilmiyorum
  • böbreği paketledim bekliyorum
  • Hocam hiç böyle şeylere gerek yok 50 tl ye böbreği satabilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: benimkucukbebegim

Hocam hiç böyle şeylere gerek yok 50 tl ye böbreği satabilirim
    30 olur mu? Öğrenciyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahoni_38

30 olur mu? Öğrenciyim.

Alıntıları Göster
    Ben hep 50 liralık alıyorum sende öyle al .
  • bu forum iyice boş gezen ergen forumu haline döndü moderatorler adminler hiç igilenmiyor şu hale
  • Tahminen yaşı küçük, bu işlerden de pek anlamayan niyeti tokatçılık olmayan ama sonuca da vardıramayacak bi kardeşimiz bu çok yüklememek gerek.
  • sahibinden com'un html uzantılı sayfalarını indirip satmaya çalışmaktan iyidir.
  • 10 gün önce kayıt olmuş, muhtemelen troll. Konu silin direk.
  • haydaa 22 yaş üstü katılamıyor mu, bu ne rezalet ya! biz bu ülkede paramızla dahi şöyle adam gibi dolandırılamayacak mıyız?
  • Dracos D kullanıcısına yanıt
    18-22 yaş arası birini bulup sokun sizde sponsor olursunuz :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.