Bildirim
Hayatınızda Yediğiniz En kötü Dayak Nedir ?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
uçan tekme atarken biber gazı sıkmışlardı gözüme yere çöktüm elimi kafamın arasına aldım bağırıyorum kaç tane tekme kaç tane yumruk yedim saymadım -
Geçmiş olsun :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WTF Viqqy -- 16 Kasım 2012; 23:11:39 > -
Hayatımdaki tek dayak 9.sınıftaki arkadaşımdandı.Hala unutmuyorum.''Annen evde mi ? '' şarkısını açmıştım çocuk üzerine alındı,''Ne diyon olm sen'' dedi ve tek yumruk -
quote:
Orijinalden alıntı: iPlexen
Hayatımdaki tek dayak 9.sınıftaki arkadaşımdandı.Hala unutmuyorum.''Annen evde mi ? '' şarkısını açmıştım çocuk üzerine alındı,''Ne diyon olm sen'' dedi ve tek yumruk
haha görmemiş heralde :) -
vallaha o kadar çokki hangisini anlatayım...elemanın birinden(benden 5 yaş büyüktü) uçan tekme yemiştim tamda gözüme vurdu o...ç.... arkadan a....s....diye bağırmıştım.....kavgada zaten o yüzden çıkmıştı
...
-
Askerdeyken,namussuz bir başçavuşdan .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X