Şimdi Ara

Hayatınızda hiç bayıldınız mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ömründe hiç bayılan var mı ? Nasıl bir duygu merak ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• etraf kararıyor
    birden olağanüstü hal ilan ediyor vücut.bunu hissediyorsun
    sonra geçiyormuş gibi oluyor.işte orada bayılıyorsun.
    ayılmak da uykudan uyanmak gibi

edit : bayılmak istiyorsan çömeldiğin yerden hızlı hızlı nefes al ayağa kalk .sonra boynundaki damarları sık. kesin çözüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adamın feryadı -- 13 Ağustos 2013; 12:57:33 >
  •  Hayatınızda hiç bayıldınız mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: adamın feryadı

etraf kararıyor

edit : bayılmak istiyorsan çömeldiğin yerden hızlı hızlı nefes al ayağa kalk .sonra boynundaki damarları sık. kesin çözüm

Çömelip bayılmada ayılmak kaç dakika sürüyor?

• Çok bayıldım. Kan tutuyor bir de hava sıcaksa ve uzanabileceğim yer yoksa direk kafa gidiyor. Anca uyandıktan sonra bayıldığını anlıyorsun zaten. Bir de her bayıldığımda 10-15 saniye gözüm kapalı kalmasına rağmen saatlerce süren rüya görüyorum çok garip bir duygu.
  • Kan verdigim zaman bayiliyorum nedense.Etraf karariyor bir sey hissetmeden dusuyosun.Artik tuzlu ayranla gidiyorum kan vermeye

• Bir kere o malum işi yaptıktan sonra banyoya gittim heralde çok zorlamışım motoru gözlerim ilk önce kararmaya başladı ne oluyoruz felan dedim ve bir anda yere küt diye düştüm allahtan kafayı klozete felan vurmadım sonra kalktım ama zaman mekam duygum kayboldu 30 sn kadar sonra kendime geldim. Siz siz olun cenabet dolaşmayın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: breakst

quote:

Orijinalden alıntı: adamın feryadı

etraf kararıyor

Çömelip bayılmada ayılmak kaç dakika sürüyor?

çok fazla sürmüyor ama yanında birinin olması iyi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: StrongToucH

Bir kere o malum işi yaptıktan sonra banyoya gittim heralde çok zorlamışım motoru gözlerim ilk önce kararmaya başladı ne oluyoruz felan dedim ve bir anda yere küt diye düştüm allahtan kafayı klozete felan vurmadım sonra kalktım ama zaman mekam duygum kayboldu 30 sn kadar sonra kendime geldim. Siz siz olun cenabet dolaşmayın

• her gece bayılırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: breakst

Arkadaşlar ömründe hiç bayılan var mı ? Nasıl bir duygu merak ettim

Bir kere bayıldım tek başıma evdeydim salondaki ansiklopedileri odama götürecektim kaldırdım odama doğru gidiyordum sonra koridorda uyandım bu kadar bayılma anını hatırlamıyorum

• daha hiç bayılmadım ama bi kere direkten döndüm.pc başında saatlerce oturduktan sonra fişek gibi bi kalktım ayağa sonra "hani yıldızlar şahittiii" (bi şarkıdır bu )gözler gitti bacaklarımın dermanı kesildi tüm vücudum uyuştu yere düştüm fakat kendimdeyim hala.bi 10 sn sonra düzeldim
  • quote:

Orijinalden alıntı: StrongToucH

Bir kere o malum işi yaptıktan sonra banyoya gittim heralde çok zorlamışım motoru gözlerim ilk önce kararmaya başladı ne oluyoruz felan dedim ve bir anda yere küt diye düştüm allahtan kafayı klozete felan vurmadım sonra kalktım ama zaman mekam duygum kayboldu 30 sn kadar sonra kendime geldim. Siz siz olun cenabet dolaşmayın

3 gün önce 2 defa oldu banada

• vücut bir anda kendini kilitliyor. eğer müdahale ederlerse bi şekilde ayıltıyorlar. müdahale edilmezse vücut kendini toparladığında gözler otomatikman açılıyor.

bayılmak ciddi bir rahatsızlıktır. bi çok nedeni olabilir. ayrıca bayılmaların %80'i epilepsi belirtisidir.

not: epilepsi ve sara aynı şey değildir. sara en ileri seviyesi epilepsi ise başlangıcıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ClassımDeğilsin

daha hiç bayılmadım ama bi kere direkten döndüm.pc başında saatlerce oturduktan sonra fişek gibi bi kalktım ayağa sonra "hani yıldızlar şahittiii" (bi şarkıdır bu )gözler gitti bacaklarımın dermanı kesildi tüm vücudum uyuştu yere düştüm fakat kendimdeyim hala.bi 10 sn sonra düzeldim

o hepimize oluyor.
    Ben hemen yere çöküyorum öyle bir şey olursa.

• 2 kere oldu , yavaş yavaş dünya ayaklarının altından kayıyor gibi
  • 2 kere bayıldım.İkisinde de hastanedeydim.Öncesi ve sonrası var.İlk ameliyattan odaya çıktığımda hemşire yürütmeye çalışırken.Diğeri de lavaboda.Yani yanında bir de olsa pek birşey olmuyor.Kafamı bir yere çarpmadım ama omzum çatladı.Diğeri zaten hemen yatırıp tomografiye göndermişler.Ama yukarıda da bir arkadaş söylemiş.Nöroloji uzmanından aldığım bilgi her insan hayatında 2 kez bayılma hakkına sahiptir.3 ve sonrası tehlikeye girer.
  • İftardan sonra yemek yedikten 10 dakika sonra bisiklet sürmeye çıktım,normalde 50-60 km giderim bir şey olmaz. Bu sefer 7-8 km sürdüm yoruldum,ev 5.katta merdivenlerde dik bisikleti 4.kata kadar çıkardım. Kalbim hızlı hızlı attı,nefesim sıkıştı,gözlerim kapandı kapanacak,başım döndü tam gidiyordum 3-4 dakika nefesimi kontrol altına aldım sonra 1 kat daha çıkıp evde buz gibi su içip direk uzandım. Hayatımda hiç bayılmadın o gün gözlerimi kapatsam bayılıcakmışım diye düşüyordum. Yorumları okuyunca ben başka bir şey geçirmişim demek ki.

• Kaç sene oluyor hatırlamıyorum. Ortaokuldaydım. Sözlüden iyi bir not alan arkadaş istiklal marşı okunacağı sırada, sıraya girerken sevincinden omuzlarıma elleriyle basarak üzerime çıkmaya çalışmıştı (kalp hastasıyım) o anda nefes alamayarak bayılmıştım. Yere yığılırken etrafın karardığını, nefes alamadığımı ve onun yere düşerken beni tuttuğunu hatırlıyorum. Ayıldığımda istiklal marşı bitiyordu ve ben bankta uzanıyordum. Sınıf öğretmenimde başımda istiklal marşı okuyordu. Öldüğümü sanmıştım çok acaip bir his.
  • hayır hiç bayılmadım

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.