Şimdi Ara

Hayatınızda Duyduğunuz En Kötü Espri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
4
Favori
2.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tartışma esnasında.

B: Saçmalama

X: Saç malanmaz saç taranır.

B:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadının biri yolda yürürken düşmüş hamile kalmış neden ? Çünkü ayağı kaymış...
    Kadının biri gece yürürken hamile kalmış neden? Karanlık basmış...
    Kadının biri gündüz yürürken hamile kalmış neden? Yol düzmüş...
    Kadının biri denize girmiş hamile kalmış neden? Çünkü orası koymuş...
    Kadının biri bankaya girmiş, banka soyulmuş, kadın hamile kalmış, neden? Polis basmış...
    Kadının biri denizde yüzüyormuş hamile kalmış neden? Kramp girmiş...
    Kadının biri mehtaplı gecede balkona çıkmış, hamile kalmış, neden? Yıldız kaymış...
    Kadının biri evleniyormuş, hamile kalmmış, neden? Çeyiz düzmüş...
    Kadının biri misafirliğe gitmiş hamile kalmış neden? Kapıya kadar geçirmişler...
    Kadının biri çölde tek başına gidiyormuş hamile kalmış, neden? Ter basmış...
    Eli olmayan babaya ne denir? No-el baba...
    Can bedenden çıkmayınca ne olur? -Diğer derslerinden geri kalır
    Ben sünnete karşıyım. Gençlerin önünü kesmeyelim...
    Bir gökdelenin üzerinde kırmızı bir ışık yanıp sönüyormuş neden? Çünkü binanın şarzı bitiyormuş...
    Can neden boğazdan gelir?Çünkü :Can Emirgan'da oturuyormuş...
    Elektrik sandalyesinde oturan idam mahkumu ne demiş? Çok korkuyorum elimi tutar mısın???
    Zenciler kollarına baktıklarında neden kendilerini görürüler? Çünkü karakolda ayna var...
    Bağırsak kurtları bağırsakta yaşarlar bağırmasakta...
    Yaşınız kaç? Bilmem her yıl değişiyo...
    Çok iyi göbek atan kazana ne denir? İyi oynayan kazansın...
    Arkadaşlar telefonlar dinleniyormuş...-İyi iyi dinlensinler zaten çok yorulmuşlardı...
    KIZ:-Bana öyle uzun baktınki kendimi tren gibi hissettim ERKEK-Tabii bana da
    günde 1500 kişi binse bende öyle hissederdim.
    Saatin çalışıyo mu? Benimkine de iş bulsana...
    Öküz ölmüş inek dul kalmış...
    Kaptan kemal konuşuyor kaptan kemal konuşuyor çıkarın beni bu kaptan...
    Aykut gol atamayınca ne olur? I couldn't...
    Boşluktaki file ne denir? Fill in the blanks...
    Size bir kıllık yapayım ; içine kıllarınızı koyarsınız..
    Muazzez Abacı sahnede kıpırdayamıyormuş neden? Hatıralar sarmış dört bir yanını...
    Viyana kuşatması neden bitmiş?Etrafta atacak kuş kalmadığı için...
    In every job there is a no=Her işte bir hayır vardır...
    Leave the door December=Kapıyı aralık bırak...
    Annem unu eledi finale çıktı...
    İnsanlar ikiye ayrılır bacaklarından cart diye...
    Tartı neden tartmamış? Çünkü üzerinde anti-tartar dişmacunu varmış...
    Yumurtayı sahanda mı seversim deplasmanda mı???
    Sinüs 60, kosinüs tutmuş...
    En çok araba olan ilimiz hangisidir? Kars...
    Londra'da kar yağarsa Ankara'da araba yağar...
    Emaye tencere??? No, I'm not...
    Bir adam bilgisayarın önünde uyuyakalmış, hasta olmuş neden? Çünkü Windows açık kalmış...
    Bir adam OMOyla yıkanmış ve maymuna dönüşmüş neden? Çünkü omoyla yıkanan herşey
    ilk günkü gibi olur...
    Kocanızla ortak özelliğiniz ne? Aynı gün evlendik...
    Brütüs Sezar'a vurunca Sezar ne demiş? Ahhh...
    İlahi sen, ezan da ben...
    Eminmisin? yoo ben cemil
    Karınca bir zencinin koluna düşmüş ne demiş?
    Karakola düştüm.
    Arşimed ne demiş? Bana öyle bir harddisk verin ki içine dünyayı yükleyebileyim!

http://www.g*i*c*ir.net/sayfa/igrenc_espriler-459/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apollo_17 -- 12 Şubat 2013; 7:47:12 >

• Aşk bir vişne iç iç kişne
  • adamın biri arabasıyla yolda gidiyormuş.. derken tam bi manastirin ordan gecerken araba arizalanmiş. adam ugraşmiş etmiş ama bakmiş ki olmayacak, hava da karariyor, gidip manastirin kapisini çalmiş:

- afedersiniz... ben burdan geçiyordum ve arabam arizalandi. gidebilicegim hiçbir yer yok geceyi burda geçirebilir miyim?

rahipler memnuniyetle adami içeri almişlar, ona yemek vermişler hatta arabasini da tamir etmişler.. derken uyku vakti gelmiş... adam tam uykuya dalicagi sirada, koridordan gelen cok tuhaf bi ugultuyla irkilmiş birkac dakika sonra ugultu kesilmiş ve adam uyumuş.. sabah uyanir uyanmaz rahiplere "o ses ne sesiydi?"diye sormuş,rahipler "ne oldugunu sana soyleyemeyiz, cunku sen bi rahip değilsin." demişler.. adam biraz bozulmuş ama yine de rahiplere teşekkur etmiş, arabasina atlamiş yoluna devam etmiş...

aradan birkac yil geçmiş.adam yine arabasiyla ayni yoldan gecerken yine arabasi tam manastirin orda bozulmuş... adam yine kapiyi calmiş, rahipler adami iceri almişlar arabasina bakmişlar,ve gece olup da adam yatinca yine koridordan ayni tuhaf ses gelmez mi. " bunu mutlaka ogrenmeliyim"diye sabahi zor etmiş, sabah rahiplere sordugunda rahipler yine ayni cevabi
    vermişler: " sana soyleyemeyiz, cunku sen bir rahip değilsin."

adam bunun uzerine "pekala...."demiş.. "bakin o sesin ne oldugunu ogrenmek icin deli oluyorum...bana soylemenizin tek yolu benim bi rahip olmamsa, tamam olucam... bunun icin ne yapmam gerekiyor?" rahiplerden biri cevap vermiş:

"bunun için dunyayi baştan sona geziceksin, yeryuzunun tamaminda kac sim tanesi ve kac kum tanesi oldugunu bulucaksin.... buraya donup bize soyledigin zaman sen de artik bizdensin."

adam kafaya koymuş bi kere o ugultunun ne oldugunu ogrenicek .. yola duşmuş, 45 sene boyunca dunyayi gezmiş dolaşmiş gorevini tamamlamiş, ve manastira geri donup kapiyi calmiş. rahiplerden biri kapiyi acinca adam hemen içeri dalmiş:

"beni hatirladiniz di mi.. o sesin ne oldugunu bana soylemeniz icin butun dunyayi dolaştim, butun sim tanelerini ve kum tanelerini tek tek saydim...
    işte istediginiz sayilar: dunyada 145.236.284.232 sim tanesi, 231.281.219.999.129.382 kum tanesi var."

rahipler "bravo..!!"demişler.. "artik sen de bizdensin... gel bakalim şimdi seni o sesin kaynagina goturucez..." ve adami koridordan gecirip tahta bi kapinin onune getirmişler...baş rahip "işte ses burdan gelir" demiş... adam kapiyi acmak istemiş ama kilitliymiş,"anahtari verir misiniz?"demiş, baş rahip ona anahtari vermiş... adam kapiyi acip iceri girmiş,karşisina bu kez taştan bir kapi cikmiş.. o da kilitliymiş, adam onun da anahtarini istemiş, kapiyi acmiş, iceri girince bu kez karşisina yakut renkli bir kapi cikmiş.. o da kilitliymiş,
    adam baş rahipten anahtari almiş, iceri girmiş, bu kez de karşisina zumrut kapli bi kapi,çikmiş, adam onun da anahtarini istemiş iceri girmiş derken adam bu şekilde tam 15 tane degişik kapilardan gecmiş, en sonunda karşisina altin renkli bi kapi cikmiş..baş rahip adama o kapinin anahtarini verirken "işte son kapinin anahtari...."demiş... adam kilidi acmiş, iceri girmiş... ve en sonunda o tuhaf sesin kaynagi olarak karşisina ......çıkmış . ne ciktigini malesef size soyleyemem, cunku siz bir rahip değilsiniz.

• -Öğretmen öğrencisine , 'Bana içinde bukalemun geçen cümle söyleyin' demiş.
    -Öğrenci , 'Habukalemun sahibi kim ?' demiş.

• portakal orda kal
  • Ali'nin selamı var

Hangi Ali ?

Florasan

• quote:

Orijinalden alıntı: Siyahisiyah

Ali'nin selamı var

Hangi Ali ?

Florasan

Bunu yazmak için girmiştim

• -Ben hayatımda sadece biriyle çıktım
    -Kim ?
    -Asansör

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bertrand Russell -- 12 Şubat 2013; 9:57:15 >
  • -Nerelisin?
    +Ankaralı...
    -Gö..n karaaaaaa XDD
    +...
  • 77 neden 2'ye tam bölünmez ?

Sevenler ayrılmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: *GeCeNiNSeSi*

adamın biri arabasıyla yolda gidiyormuş.. derken tam bi manastirin ordan gecerken araba arizalanmiş. adam ugraşmiş etmiş ama bakmiş ki olmayacak, hava da karariyor, gidip manastirin kapisini çalmiş:

- afedersiniz... ben burdan geçiyordum ve arabam arizalandi. gidebilicegim hiçbir yer yok geceyi burda geçirebilir miyim?

rahipler memnuniyetle adami içeri almişlar, ona yemek vermişler hatta arabasini da tamir etmişler.. derken uyku vakti gelmiş... adam tam uykuya dalicagi sirada, koridordan gelen cok tuhaf bi ugultuyla irkilmiş birkac dakika sonra ugultu kesilmiş ve adam uyumuş.. sabah uyanir uyanmaz rahiplere "o ses ne sesiydi?"diye sormuş,rahipler "ne oldugunu sana soyleyemeyiz, cunku sen bi rahip değilsin." demişler.. adam biraz bozulmuş ama yine de rahiplere teşekkur etmiş, arabasina atlamiş yoluna devam etmiş...

aradan birkac yil geçmiş.adam yine arabasiyla ayni yoldan gecerken yine arabasi tam manastirin orda bozulmuş... adam yine kapiyi calmiş, rahipler adami iceri almişlar arabasina bakmişlar,ve gece olup da adam yatinca yine koridordan ayni tuhaf ses gelmez mi. " bunu mutlaka ogrenmeliyim"diye sabahi zor etmiş, sabah rahiplere sordugunda rahipler yine ayni cevabi
    vermişler: " sana soyleyemeyiz, cunku sen bir rahip değilsin."

adam bunun uzerine "pekala...."demiş.. "bakin o sesin ne oldugunu ogrenmek icin deli oluyorum...bana soylemenizin tek yolu benim bi rahip olmamsa, tamam olucam... bunun icin ne yapmam gerekiyor?" rahiplerden biri cevap vermiş:

"bunun için dunyayi baştan sona geziceksin, yeryuzunun tamaminda kac sim tanesi ve kac kum tanesi oldugunu bulucaksin.... buraya donup bize soyledigin zaman sen de artik bizdensin."

adam kafaya koymuş bi kere o ugultunun ne oldugunu ogrenicek .. yola duşmuş, 45 sene boyunca dunyayi gezmiş dolaşmiş gorevini tamamlamiş, ve manastira geri donup kapiyi calmiş. rahiplerden biri kapiyi acinca adam hemen içeri dalmiş:

"beni hatirladiniz di mi.. o sesin ne oldugunu bana soylemeniz icin butun dunyayi dolaştim, butun sim tanelerini ve kum tanelerini tek tek saydim...
    işte istediginiz sayilar: dunyada 145.236.284.232 sim tanesi, 231.281.219.999.129.382 kum tanesi var."

rahipler "bravo..!!"demişler.. "artik sen de bizdensin... gel bakalim şimdi seni o sesin kaynagina goturucez..." ve adami koridordan gecirip tahta bi kapinin onune getirmişler...baş rahip "işte ses burdan gelir" demiş... adam kapiyi acmak istemiş ama kilitliymiş,"anahtari verir misiniz?"demiş, baş rahip ona anahtari vermiş... adam kapiyi acip iceri girmiş,karşisina bu kez taştan bir kapi cikmiş.. o da kilitliymiş, adam onun da anahtarini istemiş, kapiyi acmiş, iceri girince bu kez karşisina yakut renkli bir kapi cikmiş.. o da kilitliymiş,
    adam baş rahipten anahtari almiş, iceri girmiş, bu kez de karşisina zumrut kapli bi kapi,çikmiş, adam onun da anahtarini istemiş iceri girmiş derken adam bu şekilde tam 15 tane degişik kapilardan gecmiş, en sonunda karşisina altin renkli bi kapi cikmiş..baş rahip adama o kapinin anahtarini verirken "işte son kapinin anahtari...."demiş... adam kilidi acmiş, iceri girmiş... ve en sonunda o tuhaf sesin kaynagi olarak karşisina ......çıkmış . ne ciktigini malesef size soyleyemem, cunku siz bir rahip değilsiniz.

okumadım

• quote:

Orijinalden alıntı: BekleGeliyorum

-aaaaaa ayağım

- ne oldu lan

-overlok makinesi ayagıma geldi

bu bence çok güzel.
  • manifaturacıya gidip su faturasını istedim döverek dışarı attılar.
    converse ahmet alsa
    körler bakan olamaz çünkü bakamazlar
    (benim esprilerim.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bu Konu Tutar

çocuğun parmağı şişmiş hemen çorap örmüşler

• dün bir arkadaş alındın sanırım yazdı bende alındım şimdi burun oldum yazacaktım ama bir daha benle görüşmez diye yazmadım
  • Yazcaktım ama vicdanım el vermedi

• bugün bi arkadaş anlattı, çok hoşuma gitti. bi laz fıkrası anlattı. laz hep diyomuş ki çevresine, “ben bak hastayım, ben hastayım, ben hastayım” diyomuş, kimse dinlemiyomuş kendisini. “ben hastayım, ben ölücem, bana bakın” filan…

sonra demiş, “ben ölürsem mezar taşıma böyle yazın” demiş. mezar taşına yazmışlar: demiş ben hastayım dedim dedim bana inanmadınız, bak noldu şimdi?

heheh. ha? yani, bizim lazın mezar taşında öyle yazıyomuş. ben hastayım dedim dedim bana inanmadınız nooldu şimdi? gördünüz mü?
  • Adam karısına inek demiş.
    Birlikte aşşağı inmişler

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.