Şimdi Ara

Hayatınız genel olarak nasıl geçiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir kere ben hayatımın en az %40'ını uykuda geçirmişim. Geri kalan %60 ise genel olarak şu şekilde geçti;

0-14 yaş arasında %20 televizyon ile. %10 ders çalışma ile. %30 yemek, okul, arkadaşlarla oyunlar, geri kalan temel ihtiyaçlarla geçti.

14-18 yaşın %25'i muhtemelen ders çalışmakla geçti. %25 ise okulla. %10 ise kafama göre takılarak geçti. Arkadaşlarla kafeler, hamamlar, sinemalar, müzik, bunlara vakit bulabildim. Belki biraz daha az uyumuşumdur.

18-26+ yaşın %25'i bilgisayar ve telefonda internet başında geçti. %10'u müzik dinleyerek geçti. %24'ü ise üniversitede, yolda, konserlerde, sinemalarda, psikiyatrist ve psikolog görüşmelerinde, tedavilerde, arkadaşlarla kısa da olsa görüşmelerle, ailemle ve akrabalarımla ve de birkaç arkadaşımla sohbetlerle geçti. %1'e yakın kısmı ise ders çalışarak geçti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Dambıl kaldırmak nerde?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

O değil de çok vasat bir yaşamım olmuş. Gerçek anlamda bir girişim yaptığım bir konu olmamış. Büyük bir faydam dokunmamış. Çoğu kişi gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Lise kavga, online oyun ile geçti ,Mezuna kalıp dershaneye yazıldım .O ara uyuşturucuya başladım .

2-3 arası falan kullanıp bıraktım .Üniye başladım .Alkole başladım .Sonra uyuşturucuyu bıraktım .Spora

başladım .Üni bitti .Yazın tekrar uyuşturucuya başladım .Bu sefer alkolle beraber alıyorum hemen hemen

hergün .Bırakmak istiyorum ve tedavi görüyorum .Bazen yapmıyorum .Akciğerimde enfeksiyon falan çıktı .Geçmiştir

inşallah .Öyle arada bir işe giriyorum çıkıyorum .İstediğim işe girmek istiyorum .Düzelmek istiyorum .Ben bişey

bilmiyorum .Hayırlısı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.