< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 20 Mart 2022; 17:9:32 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 20 Mart 2022; 17:9:32 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Merhum çok severdi shibayı...
En son açtığı mesaj penceresinde bu yazıyı bulmuşlar.. göz yaşlarıma hakim olamadım okurken ![]() Siz beni hâlâ anlayamadınız, Ve anlayamayacaksınız çağlarca da, Hep tutturmuş “doge coin” diyorsunuz, eskimiş coinlerle, övünüyorsunuz. Shibayı anlamak bu değil, Shiba'nın ülküsü sadece söz değil. Bırakın artık o dogeyi etheryumu, Bırakın kazmayı rahat etsin ekran kartları, Siz bana neler yaptınız ondan haber verin, Hakkından gelebildiniz mi Elon Musk'un?, Shiba'yı anlamak yerinde saymak değil, Shibanın ülküsü sadece söz değil. -HayatınıYaşayamayanAdam RIP HayatınıYaşayamayanAdam ![]() ![]() |
Maalesef onu da kaybettik , niye sinirsiz çizildi acaba
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
günaydın uyan da shibaya gidek |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 20 Mart 2022; 15:52:48 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
sınırsız yememiş ki 357134 gün yemiş |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Doğru diyonuz hocam sayılı gün çabuk geçer. Geri sayım ayarladım burdan kontrol edebiliriz. Parti yapacağız konu dışında 357134 gün sonra HayatınıYaşayamayanAdam Ban açılma kutlaması https://www.tickcounter.com/countdown/3141089/hayatnyasayamayanadam-ban-aclma-kutlamasÇatlasanda patlasanda Shiba adam geri gelecek forumda kutlayacağız!!! < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 20 Mart 2022; 17:11:26 > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Olsun BenYoruldumHayat var nasıl olsa ikisi de aynı. |
Hocam ikisini karıştırıyorum bazen nickleri yüzünden ama farklı insanlar olduklarını düşünüyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Nüans farkı vardı hocam. HayatınıYaşayamayanAdam biraz daha pozitifti sanki. |
900 yıl çokmuş |
|
ban yemezsem ben hala forumda olurum sorun yok |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 27 Mart 2022; 22:8:41 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |